Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

היום הדלקתי בפעם הראשונה את אורות הערפל (אחוריים בלבד) לאחר שדוממתי את המנוע והנעתי מחדש נדלקה נורת התראה בלוח השעונים (התראה על נורה שרופה) ואכן איני רואה שינוי כשמדליקים את נורות הערפל מספר שאלות

1. במבט ראשון כל הנורות נראות דולקות , היכן בדיוק ממוקמות נורות הערפל בגולף דור 6 ?

2. מצורפות שתי הודעות שגיאה מ VCDS האם הם מצביעות על נורה שרופה בלבד או על תקלה אחרת ?

2 Faults Found:

01502 - Bulb for Rear Fog; Left (L46)

010 - Open or Short to Plus - Intermittent

Freeze Frame:

Fault Status: 00101010

Fault Priority: 2

Fault Frequency: 2

Reset counter: 178

Mileage: 11207 km

Time Indication: 0

Date: 2008.14.06

Time: 19:41:31

Freeze Frame:

Term 15 On

Voltage: 14.05 V

ON

ON

Term 50 Off

OFF

OFF

01502 - Bulb for Rear Fog; Left (L46)

012 - Electrical Fault in Circuit

Freeze Frame:

Fault Status: 01101100

Fault Priority: 2

Fault Frequency: 1

Reset counter: 138

Mileage: 11207 km

Time Indication: 0

Date: 2008.14.06

Time: 19:57:56

Freeze Frame:

Term 15 On

Voltage: 12.25 V

ON

ON

Term 50 Off

OFF

OFF

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

פורסם
האם אחרי כיבוי המנוע והתנעה מחדש עדיין דולקת מנורת אזהרה בלוח השעונים ?

עדכון : מרק לשאלתך הנורה אכן דלקה גם לאחר דימום והתנעה אך הבעייה נפתרה לאחר שפשוט פירקתי את מנורת הערפל והחזרתי אותה למקומה השגיאה התאפסה ואור הערפל החל לפעול -:) ת כנראה שבסך הכל היה מדובר במגע רופף... (קצת מפתיע מדובר ברכב חדש) נקווה שישאר כך ולא תצוץ הבעייה שוב

תודה !

פורסם

-:( שוב זה קרה ... לאחר שנורת הערפל דולקת מספר דקות היא מפסיקה ורק ניתוק והחזרה של המחבר גורם לה לשוב לעבוד ולנורה בלוח המכוונים להיכבות .

באסה

רעיונות מישהו ?

פורסם
1. תחליף מנורה.

2. האם בוצעו התקנות בארץ ?

מצלמת וחיישני רוורס GPS (עם הקנייה). ( אור רוורס נמצא בצד ימין ערפל בשמאל )

פורסם

בדוק מי המתקין המורשה של צ'מפיון שביצע את העבודה והאם במקרה הוא נגע בחיווט החשמלי השייך לתאורה האחורית, אני חושב שכן.

לפני הכול פשוט תרכוש מנורה חדשה תוצרת HELLA או OSRAM במקום לבזבז חצי יום עבודה במוסך או להיות מושבת יום שלם בלי רכב.

איזה כייף לי :)

פורסם
בדוק מי המתקין המורשה של צ'מפיון שביצע את העבודה והאם במקרה הוא נגע בחיווט החשמלי השייך לתאורה האחורית, אני חושב שכן.

לפני הכול פשוט תרכוש מנורה חדשה תוצרת HELLA או OSRAM במקום לבזבז חצי יום עבודה במוסך או להיות מושבת יום שלם בלי רכב.

בדיוק החלפתי מנורה , נמתין ונראה (אני אדליק את הערפל בדרך הביתה) המתקין היה רדיו מילאנו.

פורסם

:-( החלפת הנורה לא עזרה (אוסרם) דלק 30 דקות ואז שוב נכבה + נורית בלוח שעונים , כנראה שנאלץ לגשת למוסך .

פורסם

עדכון: אחרי ביקור במוסך הוחלף בית מנורה סורר והבעייה נפתרה , מסתבר שמתפסי הפלסטיק היו מתחממים ומתרחבים ועקב כך המגע היה ניתק , ככל הנראה פגם בייצור של בית המנורה , מצורפת תמונה של בית הנורה החדש.

beitmenora.jpg

• תוכן חדש...