Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות בין CUPRA VS FR

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחר אני מוכר את האוטו שלי ואחרי התלבטויות רבות בין MX5 לבין איביזה FR

החלטתי כבר להוסיף עוד קצת ולהביא תקופרה אחרי קריאות רבות בפורום רשום שהיא הרבה יותר מעניינת לנהיגה מהFR

מה דעתכם?שווה להוסיף את ה10 אלף האלה לקופרה או שפשוט להביא FR אשמח לציין שבחיים לא נסעתי על אוטו ברמות האלה

הכי הרבה שלי זה מאזדה 3 מנוע 2000 אוטומטית ....

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

מבלי להיכנס להבדלים בינהם ( 150 כ"ס לאף אר 180 כ"ס לקופרה, אומנם צי'פ יכול לפתור את הבעיה ) אני חייב לציין

שיצא לי לראות קופרה בוקה-נגרה והיא ממש יפה ברמת האבזור, לא יודע כמה זה שווה את ההוספה של הבוקה נגרה אבל

אולי תוכל להוציא את זה בזול יותר מהסוכנות.

אוטו-מאניה :-)

פורסם
מבלי להיכנס להבדלים בינהם ( 150 כ"ס לאף אר 180 כ"ס לקופרה, אומנם צי'פ יכול לפתור את הבעיה ) אני חייב לציין

שיצא לי לראות קופרה בוקה-נגרה והיא ממש יפה ברמת האבזור, לא יודע כמה זה שווה את ההוספה של הבוקה נגרה אבל

אולי תוכל להוציא את זה בזול יותר מהסוכנות.

מדובר על 2008 דור קודם

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

אם מדובר על דור קודם עדיף את הקופרה.

מכויילת יותר מתאים להספק הזה.

לעומת המאזדה, אתה תרגיש שאתה במטוס סילון, אז העצה שלי?

תסע רגוע בהתחלה, האוטו הזה לא הכי יציב בסיבובים במהירות גבוה ולחיצה על הגז מוקדם מידי ביציאה מסיבוב יכולה לעשות דברים ממש לא טובים.

Got To love It

פורסם

שאלה אחרונה למומחים שבניכם,למה האוטו הזה הולך כל כל מתחת למחירון

המחירון של 2007 הוא מעל 75 ודורשים עלי 69 ומטה

עד כדי כך השוק גרוע?והאם אני צריך להתווכח על המחיר בעת קנייה?

פורסם
לפי איזה מחירון אתה מסתכל? לוי יצחק שונה מאשר יד2.

את האמת לא הסתכלתי ביד 2 אבל זה הזוי כל אחד דורש מה שבא לו וכל מה שהסתכלתי זה מכוניות STOCK בלי שיפורים

קופרה 2007 דורש 69

2008 דורש 72 גם קופרה

ומאילך הFR 2007 רוצה 67500 כאילו עוד 2500 שקל ויש לי קופרה

הירידת ערך של הקופרה הייתה גדולה משל הFR?או שהביקוש של הFR גדול יותר

חוץ מזה זה אוטו שהולך מחירון?

פורסם

סליחה על ההקפצה

אבל הייתי בטוח שה2006 שונה מה2007 בחזית בטמבון וכל מיני שינויים קוסמטים אחרים,ראיתי ביד2 שהיא דומה 1 לאחד

זה הגיוני?ואם אפשר לדעת תהבדלים....מי שיודע

• תוכן חדש...