Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגה קשה בפונטו 2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתה לי לפני כמה ימים תקלה של הגה כוח (נדלקה נורית, ההגה היה לא אפשרי) שנעלמה. כעת כמה ימים לאחר מכן ההגה אפשרי בהחלט לנהיגה אבל התרגלתי להגה רך מאוד (במיוחד עם ה- CITY) ועכשיו הוא התקשה מעט. מה עושים?

פורסם
הייתה לי לפני כמה ימים תקלה של הגה כוח (נדלקה נורית, ההגה היה לא אפשרי) שנעלמה. כעת כמה ימים לאחר מכן ההגה אפשרי בהחלט לנהיגה אבל התרגלתי להגה רך מאוד (במיוחד עם ה- CITY) ועכשיו הוא התקשה מעט. מה עושים?

למה לא מציינים דגם רכב ?

תתחיל מזה שתבדוק באם חסר שמן הגה כוח במיכל.

• ספונסר פורום
פורסם

אני חושב שהוא מתכוון לפיאט פונטו ספייס, שם יש הגה כוח חשמלי עם מצב city.

הבעיה שאתה מתאר היא בעיה נפוצה ולרוב נגרמת בגלל בעיה בעמוד ההגה. התיקון לא זול במיוחד אבל אם יודעים לאן ללכת אפשר לסגור את זה במחיר סביר.

פורסם

בפיאט פונטו משנת 2000 (וחצי) והלאה יש הגה כוח חשמלי ובו אין כלל שמן הגה והידראוליקה.

יתכן גם שהבעיה הנה ממנוע החשמלי של ההגה כוח.

הבדיקה נעשית ע"י התחברות עם מחשב/סורק איבחון תקלות.

ראשית, בדוק את לחץ האויר בגלגלים שהוא תקין.

בברכה - רפי לין

פורסם

כן סליחה שלא ציינתי. מדובר בפונטו ספייס 2004.

רפי, איפה אפשר לעשות בדיקה עם מחשב / סורק לאיתור תקלות?

• תוכן חדש...