Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדבקה לרכב "CH"?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני משער שיצא לכם לראות יותר מפעם אחת רכבים שנושאים מדבקה עגולה עם האותיות CH ליד לוחית הזיהוי.

כעיקרון, מקור המדבקה הזאת בשוויץ, שם מכוניות נושאות את המדבקה הזאת המסמלת את שוויץ בראשי התיבות של קונפדרציה הלווטיקה שזה אחת השמות לשוויץ.

מה שמטריד אותי כבר שנים, זה שיוצא לי לראות יותר ויותר מכוניות כאן בארץ עם המדבקה הזאת.

לא מדובר על אנשים עם זיקה או חיבה לשוויץ, ראיתי טנדרים חלודים שנוהגים בהם אנשים שלא יודעים לקרוא אותיות באנגלית. אז אני לא מבין מה זה עושה שם. יש עוד מלא מדינות בעולם, ובכל זאת אף פעם לא ראיתי כאן מכוניות עם מדבקות של צרפת או אנגליה או מה שלא יהיה.

אז למה ואיך המדבקה הזאת ממשיכה להידבק למלא רכבים בארץ?? חייב להיות פה איזה סיפור מאחורי זה.

הנהגים ששאלתי עד היום ענו שאין להם מושג מה זה המדבקה ולא הם שמו אותה בלה בלה.. משהו פה מוזר

פורסם

כמו ש- No Fear מוסיפה כ"ס, CH מאפשר לך לעבור במעבר הדרכונים המזורז גם אם אין לך דרכון אירופאי.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

הסיבה היא פשוט שהשויצרים מאד גאים בשוייץ (ולא נתחיל כאן ויכוח). בכל מקום אתה רואה דגל, כך גם בכל מקום יש לקנות את ה CH הזה בפרוטות. ככל שזה נגיש וזול כך יותר קונים. לא עוזר בשום גבול. אוטו שכור בולט בלוחית הזיהוי לכל מוכס טירון .(בשוייץ - (V= vermietung כי 65% דוברי גרמנית.(בפועל כל התלמידים לומדים את כל השפות חוץ מרומאנש)

פורסם

סתם עוד קטע של ערסים.

מדי כמה שנים צצה המודה התורנית שלהם.

הכי טובה לטעמי היתה בשנות השמונים עם מדבקות ג'ון פלייר ספיישל (JPS).

הלבנטין המצוי הדביק את זה בצמדים על הכנפיים האחוריות וקרא את זה JSP והלבנטין המהודר גם הדביק את זה הפוך.

• תוכן חדש...