Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני הולך לקנות אוטו חדש מהניילונים מה שנקרא,והידע שלי ברכבים הוא דיי נמוך.

התקציב שלי לקניית הרכב הוא עד 85 אלף ש"ח,והאופציות שלי העיקריות הן פיג'ו 206 או פולקסווגן פולו.

אני מתלבט בין שתי המכוניות,אך כל אופציה טובה יותר אחרת במחיר הנ"ל תילקח בחשבון בשמחה,הסתכלתי על הסקודה פאביה והקיה פיקאנטו והתרשמתי לטובה,מהרנו קליאו לא כ"כ התרשמתי,גם מהיונדאי והסיטרואן לא,התרשמתי מסיאט איביזה אך זה חורג לי מהתקציב,עזרו לי אולי פיספסתי משהו טוב?מהרכבים הללו או מרכבים אחרים?

אשמח אם תעזרו לי,ואם יש שאלות שלא עניתי עליהן בפתיחת הנושא על סוג הרכב שאני רוצה לקנות,מה המטרות וכו' אענה ברצון.

תודה רבה.

פורסם

הסחירות והאיכות של הפולו מן הסתם גבוהות יותר. לגבי ביצועים: הפולו חזקה יותר (85 כוחות סוס לעומת 75 לצרפתיה) וגם זריזה יותר בתאוצות. הפולו גם מאובזרת הרבה יותר כולל 4 חלונות חשמל (2 בפיז'ו), MP3, בקרת אקלים, מראות חשמליות וכו'. לפיז'ו 3 שנים אחריות, לפולו שנתיים פלוס אופציה לעוד שנה. צריכת הדלק אמורה להיות דומה פחות או יותר, שתיהן נעות באיזור 15-16 ליטר לק"מ משולב מה שמשתנה בהתאם לאופי הנהיגה כמובן בין נהג לנהג.

פורסם
הסחירות והאיכות של הפולו מן הסתם גבוהות יותר. לגבי ביצועים: הפולו חזקה יותר (85 כוחות סוס לעומת 75 לצרפתיה) וגם זריזה יותר בתאוצות. הפולו גם מאובזרת הרבה יותר כולל 4 חלונות חשמל (2 בפיז'ו)' date=' MP3, בקרת אקלים, מראות חשמליות וכו'. לפיז'ו 3 שנים אחריות, לפולו שנתיים פלוס אופציה לעוד שנה. צריכת הדלק אמורה להיות דומה פחות או יותר, שתיהן נעות באיזור 15-16 ליטר לק"מ משולב מה שמשתנה בהתאם לאופי הנהיגה כמובן בין נהג לנהג.[/quote']

ראשית אני מודה לך מאוד על העזרה.

האם יש רכב אחר שלדעתך בסכום הזה יהיה יותר כדאי לקנות מאשר שני הרכבים הללו?קיה פיקאנטו,יונדאי גטס או אחרת,סיטרואן,סיאט איביזה,רנו קליאו,סוזוקי,ניסאן?

פורסם

לא הבנתי אם אנחנו מדברים על רכב חדש או משומש. יונדאי גטס כבר אין חדשה, פולקסוואגן פולו עד כמה שאני יודע לא מתומחרת סביב 85 אלף ש"ח כחדשה.

על איזה דגם של סיטרואן מדובר?

בכל מקרה, אתה מוזמן להעיף מבט גם על הניסאן מייקרה החדשה. מכונית קטנה, חסכונית מאוד שמתאימה לנהגים צעירים.

פורסם
לא הבנתי אם אנחנו מדברים על רכב חדש או משומש. יונדאי גטס כבר אין חדשה, פולקסוואגן פולו עד כמה שאני יודע לא מתומחרת סביב 85 אלף ש"ח כחדשה.

על איזה דגם של סיטרואן מדובר?

בכל מקרה, אתה מוזמן להעיף מבט גם על הניסאן מייקרה החדשה. מכונית קטנה, חסכונית מאוד שמתאימה לנהגים צעירים.

התכוונתי על קניית רכב חדש,והבנתי שהפולקסווגן עולה בסביבות ה80-85 אלף ש"ח.

לגבי היונאי גטס לא ידעתי שהיא כבר לא משווקת כחדשה יותר,אבל יש כמה רכבים של יונדאי שנראים כאופציות מצוינות.

לגבי הסיטרואן יש כמה רכבים בסכום התקציב שלי כך שאין לי ספציפית להגיד לך,לגבי הניסאן אני יסתכל על הרכב.

תודה רבה.

פורסם

ידידי נראה לי שאתה קצת מתבלבל עם כל מיני עסקאות ליסינג ומימון שראית.

לסיטרואן הייתה מכונית קטנה וזולה בשם סיטרואן C1. כלומר, עדיין יש להם אותה אבל היא לא משווקת בישראל כבר מתחילת השנה. חוץ מזה הדגם הכי זול שלהם עכשיו הוא סיטרואן C3 שנמכרה לא מזמן במבצע ב-90 אלף ש"ח. אולי הוא עדיין קיים, אני לא יודע, אבל בכל מקרה זה יקר מ-85 אלף ש"ח.

יונדאי ב-85 אלף ש"ח זה או יונדאי i10 או יונדאי i20 ידנית (וגם זה רק אם יש שם עכשיו מבצע).

פורסם

האמת שאין הרבה רכבים במחירים האלה, אפשר להביא עכשיו את הקליאו אוטומטית בערך ב 87 אם אני זוכר נכון, (הבעיה זה הדלק המוגזם שהאוטו הזה שותה היצרן מדווח על 1 ל 10 בעירוני...)

או פאביה ידנית מנוע 1400 ב 74 ,או ב 86 את המנוע tsi המוחלש(ניהול מנוע) שנותן רק 86 כוח סוס.

פורסם

למה אתה הולך על מחירים כאלה יקרים?

הזכרת בעצמך את הקיה פיקנטו והיא עולה בסיבות ה 60,000 ש"ח

בנוגע לשאר הרכבים אני לא בקיע במחירים אבל אחי תתייעץ בפורום זה נכון וטוב לעשות אבל אין כמו נסיעת מבחן, לך לסוכנויות ותראה את הרכב בעיניים, תיסע עליו, תרגיש אותו

פורסם

ידני אוטומט?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

איזה בקרת אקלים ואיזה נעליים?!, בתכלס, אני קניתי את הפיג'ו 206 לפני כחודש מרוצה מאוד הרכב: חסכוני, זריז,כיפי כזה8), חמוד, אם מוסיפים ספיולר שהחברה מציעה בהנחה ( חובה לשים!! :wink:) הרכב נראה סופר הפולו מאוד סתמית ומשעעמת רוצה רכב מודרני קצת יותר? קח פולו רוצה רכב נוח ומפנק יותר קח פיג'ו!! ואגב נ.ב הפולו 1.4 מגיע בלי כלום בלי מחשב דרך בלי מבקרת אקלים מה שמציב באופן דיי דומה לפיג'ו ההבדך הוא שאני קניתי את הפיג'ו ב70 ואתה קונה אותה ב80 אז תעשה חושבין...

• תוכן חדש...