Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם! :)

אני מעונין לקנות רכב מיני חדש מהחברה...

ההתלבטות שלי היא בין יונדאי i 10 לשברולט ספארק!

אני יודע שדיברו עליהם פה ועשו פה הרבה השוואות אבל אני רוצה בבקשה שתתיחסו לשיקוליי..

אני סטודנט! אחד הפרמטרים שחשובים לי הם צריכת הדלק,וטיפולים שוטפים.

לפני כמה ימים ניפגשתי עם סוכן של שברלוט וצחקתי עליו לגבי המחיר וטענתי שעדיף להוסיף עוד 2500 שקל ולקבל סופר-מיני חדשה! [ גרנדה פונטו,רנו-קליאו, וסקודה פאביה]

הוא טען שהם לא יכולים להוריד מחירים כי הם "שומרים " על הלקוחות של הספארק בטענה שכאשר הם ירצו למכור את הרכב הם לא יפסידו עליו הרבה.. בכל אופן הוא הציע לה חבילת מתנות בשווי 8000 ש''ח [לדוגמא ביטוח מקיף,מרימי-שמשות וכו']

לגבי היונדאי i 10 כמובן שאתם יורדים שהיא ירדה במחיר ל59900.. מה עדיף לי? מהן הצריכות דלק שלהם??

ואופן טיפולים?? מה ההם ההיתרונות והחסרונות של כל אחת? אני גר במושב ליד כפר סבא רוב הנסיעות שלי הם באיזור השרון + תל-אביב...

איפה אני יכול לקבל את ההצעה הכי טובה על כל אחת מהמכוניות הללו??

תודה מראש לכל העונים :)

פורסם

לא יודע לענות לך על השאלות, אבל שווה לציין שאמור להתחיל מבצע מכירות של יונדאי בימים הקרובים, לא חושב שיורידו לך יותר מידי על הi10, אבל כדאי לבדוק.

פורסם

יש לי שברולט ספארק ואני מאוד מרוצה מהרכבאני נוהג בה כבר מעל חצי שנה ועד עכשיו אין לי תלונות

הרכב משרת אותי מצויין והצריכת דלק שלו בנסיעה רגועה מגיעה ל 17 -16.5 ק"מ לליטר . ועד עכשיו לא היו בעיות טכניות הקשורות לרכב .

בקשר למחיר של הספארק אני מסכים שכרגע ביחס למתחרות המחיר ממש לא אטרקטיבי אבל זה כבר תלויי בתקציב שלך

ותנאי המימון שתקבל בשבילה וגם בחבילת האבזור שתקבל .

באופן אישי הייתי ממליץ לך אם אתה מסוגל כלכלית ללכת על הפאביה או הקליאו שהן עדיפות על הספארק וה- I10

בקשר לחבילת ה"מתנות" שתקבל מ UMI זה כבר תלויי מה יתנו , מה שבטוח בקשר למרימי שמשות אוטומטים בהתקנה מקומית

תוותר בנימוס - לי אישית זה תקע תחלונות אחרי שבועיים ונאלצתי לגשת למוסך שיבטלו תשיט הזה מיותר לגמרי .

פורסם

שלום יפתח,

לי אישית אין את הספארק אבל גיסתי רכשה לפני שנה ומעל 20000 ק"מ רכשו את הגרסה הידנית מנוע 1.0 ל'

נסעתי איתם לא מעט באוגוסט הרכב מאמוד שקט ונעים לנסיעה מהיר מאוד גם למרות הנפח הצנוע.

מסתדר גם עם 5 מבוגרים בנסיעות ארוכות .

כמובן שצריך לבצע נסיעות מבחן על הרכבים לפני שקונים אבל הספארק ממש מדהימה

פורסם

הרכב הושק בינואר 2011 לכן לא יכול להיות שנרכש לפני שנה, כמו כן בארץ שווקה ומשווקת רק גרסאת ה1200.

בקשר להתלבטות, הייתי ממליץ על הספארק מניסיון של 15K ק"מ, הרכב מרגיש הרבה יותר רכב מכל מיני אחרת (גם מI10).

גם יותר חזק וגם יותר מרווח, צריכת דלק טובה של בערך 1 ל 16.5.

המחיר אני מסכים קצת לא אטרקטיבי אך לדעתי שווה את זה.

פורסם
הרכב הושק בינואר 2011 לכן לא יכול להיות שנרכש לפני שנה, כמו כן בארץ שווקה ומשווקת רק גרסאת ה1200.

בקשר להתלבטות, הייתי ממליץ על הספארק מניסיון של 15K ק"מ, הרכב מרגיש הרבה יותר רכב מכל מיני אחרת (גם מI10).

גם יותר חזק וגם יותר מרווח, צריכת דלק טובה של בערך 1 ל 16.5.

המחיר אני מסכים קצת לא אטרקטיבי אך לדעתי שווה את זה.

נכון ההתיחסות שלי לרכב בחו"ל .. לכן הדגשתי שמדובר בגרסת ה 1 ל' שלא הייתי בטוח שמשווקת בארץ.

פורסם

תודה לכל מי שענה לי ..

עכשיו קיבלתי הצעה טובה על הרנו קליאו [ד''א עשיתי עליה נסיעת מבחן,מרגישים שהיא רכב מאד ביטוחתית אבל מאידך נורא איטית]

צבע מטאלי + חיישני רוורס+ מרימי שמשות+אגרשת רישוי+מערכת מקורית ושליטה על השמע מההגה..

ב71000 ש''ח

על היונאי i 10 קיבלתי חיישני רוורס + אגרת רישוי+קודנית+ מרימי שמשות ב60000..

אני ממש ממש עובד עצות..

מצד אחד 11000 בשבילי הם המון.. מצד שני אני אומר "נשקיע עוד טיפה" ונקבל רכב יותר בטיחותי ויותר "מפנק.."

מישהו יודע כמה צריכת הדלק הממוצעת של הרנו קליאו??

פורסם

למרות שיש לה רשימת המתנה ארוכה, אני חושב שלפחות מבחינת הקטנטנות, הקיה פיקנטו היא הכי מוצלחת. עשיתי נסיעות מבחן על כל הקטנות וזאת הכי הרשימה אותי. מצד שני, צריך לחכות לה כמה חודשים - טעות אסטרטגית שבטח גורמת ליבואן לא מעט הפסדים.

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם
למרות שיש לה רשימת המתנה ארוכה, אני חושב שלפחות מבחינת הקטנטנות, הקיה פיקנטו היא הכי מוצלחת. עשיתי נסיעות מבחן על כל הקטנות וזאת הכי הרשימה אותי. מצד שני, צריך לחכות לה כמה חודשים - טעות אסטרטגית שבטח גורמת ליבואן לא מעט הפסדים.

אין ספק שהפיקנטו הכי טובה מהקטנות..

חוץ ממנה, מה הכי אהבת?!

פורסם

ביטוח מהיבואן זו הטבה שוות ערך לכסף, במקום שתצא מהסוכנות ותשלם 4-5 למקיף+חובה אתה חוסך את הסכום, ולכן בהחלט אתה יכול להתייחס אליו כהנחה בפועל מהמחיר. תוספות לרכב זה כבר עניין אחר. תנסה גם להוציא מהם כמה טיפולים חינם, זה גם שווה ערך לכסף.

למטב זכרוני גם היה על הספארק מבצע מימון מטורף של 60 תשלומים ללא ריבית והצמדה, אם זה עדיין קיים זה גם עשוי להטות את הכף.

פורסם
אין ספק שהפיקנטו הכי טובה מהקטנות..

חוץ ממנה, מה הכי אהבת?!

תאמין או לא, נהניתי מאוד לנסוע על האלטו. היא זריזה מאוד, הגה נעים ושליטה כייפית בפניות.

אבל, וזה אבל גדול תרתי משמע, אני בגובה 1.88 והיה לי צפוף מאוד ברכב גם עם המושב הקדמי מוזז עד הסוף

לאחור. הרכב פשוט פצפון. תא המטען שלו אפסי, הוא מאוד לא נאה בפנים (שים לב לתאורה הפנימית, כאילו נשלפה מארון

חלקים מסוף שנות ה-80') וכיוב'. זאת הסיבה שלא הייתי לוקח אותה, אני לא מסוגל לנהוג ברכב שנראה מאוד מאוד עני מבפנים למרות מחירו, ופה הקיה מפגיזה.

בכל מקרה, תשקול i10, אמורה לעלות 60 גם כן אך נופלת מהקיה (יש מבחן באתר אוטו מהימים האחרונים).

פנדה - מיושנת מאוד לטעמי. ומה לגבי הקצת יותר יקרות? קורסה? פביה? קליאו? המחיר לא הרבה יותר גבוהה אך התמורה

בהחלט גבוהה. אני אישית סולד מצרפתיות אז מקליאו הייתי יורד. לקורסה אין שוק והיבואן חדש מדי, לך תסמוך עליו. אם כבר - פביה למרות מה שאומרים על צ'מפיון.

בהצלחה בבחירה - תעדכן :)

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

• תוכן חדש...