Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, כמו שרואים בתמונות המצורפות נעלי הכבל ברכב הזה ללא אוזניים שאפשר להתחבר עליהם, מה שאני רוצה לעשות זה להתחבר לכבל הזנה המרכזי שיוצא מהמצבר לפיוזים ולמחשב ניהול מנוע, לדעתי אין דרך אחרת, אשמח ליעוץ בעניין.

עוד בעייה שעלתה תוך כדי עבודות החיווט זה העברת החיווט לרמקול שבדלת, כל החיווט המקורי עובר דרך תקע, חוץ ממנו לא ניתן להעביר חוטים בדרך אחרת כי פשוט אין חורים נוספים, האם אין מנוס אלא להשתמש בחיווט המקורי רק בקטע הזה?

Photo0727.jpg

Photo0728.jpg

Photo0729.jpg

Photo0730.jpg

פורסם

אני לא רוצה לחתוך את המקורי, וגם אם רציתי חסר שם אורך כי הנעל כבל המקורי הוא זוויתי ויורד כלפי מטה כך שהכבל נגמר קצת מעל אמצע המצבר.

פורסם

אז תעשה כזה דבר - תביא כבלים חדשים, אולי טיפה יותר עבים, ותחליף כבלים ואוזניים. תוציא את המקוריים ושים אותם בצד. מתי שתרצה להחזיר למצב המקורי פשוט תחליף שוב פעם.

פורסם

כי הכבל המקורי נראה יחסית דק. 8 גייג׳. אז מספיק כל המערכות של הרכב מושכות ממנו אמפרים, להוסיף על זה מגבר זה לא הכי בטיחותי לדעתי. אתה יכול לעשות את זה אבל.

פורסם

קח מקדח תעשה חור תכניס בורג תכניס נעל כבל של הכבל מתח שים שייבה שים אום סגור ותהנה!

עכשיו תגיד את כל זה בנשימה אחת! =)

בהצלחה!

(שונא צרפתיות...)

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

אני חושב שבכל זאת אני אלך על הפלוס לפיוזים, לא בא לי לעשות מהרכב אוטו קומבינה, אני רוצה שכמה שפחות לחתוך ולקדוח בכל זאת זה לא איזה גרוטאה.

מה לגבי השאלה השנייה של החיווט לרמקול בדלת, יש למישהו נסיון עם זה?

פורסם

תקשיב, אני לא יודע מה אתה רוצה ולא מעניין אותי!

כל פיתרון שנתנו לך פה אתה שולל, אם אתה כל כך סגור על מה שאתה רוצה ולא רוצה, למה באת לפה??

יש לך שני אפשרויות, או להקשיב לעצות של האנשים פה בפורום או להיתקע על שלך ובאמת לעשות מערכת "קומבינה", כמו שקראת לזה.

ככה או ככה, בהצלחה.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

• תוכן חדש...