Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית לנסר 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל החברים!

לאחר התלבטות של שנים וחיפוש אפשרות לשדרג את הרכב הקיים בתנאים אשר אפרט בהמשך קיבלתי הצעה טובה לפי דעתי וברצוני לשתף אתכם ולקבל את דעתכם בנידון.

הרכב שלי הוא מיצובישי סופר לנסר גיר ידני 1.6 דגם GLI אשר ברשותי כבר 8 שנים. הרכב הוא בהחלט אמין וחסכוני אך הגיע זמן כבר לשדרג וזה לא כל בהתחשב בכך שכאשר יש לך רכב אמין חסכוני וחזק אתה רוצה לשדרג ולא לרדת באחד מתוך ה-3 פרמטרים שציינתי.

הדרישה שלי היא:

1. רכב עם שוק בינוני + כדי שתהיה לי אפשרות למכור אותו אם אקבל רכב עבודה ( שזה יכול לקרות בשנה הקרובה או לא :-D )

2. אנחנו משפחה צעירה כך שאני צריך רכב עם מקום לעגלה לתינוק בעתיד

3. בטיחותי, אמין ויחסית חסכוני ( ליטר1 ל- 11, 10 ק"מ זה בסדר ). הק"מ השנתי שלי זה 18 אלף בשנה

4. סכום התחלתי אין לי אבל אני יכול לשלם הלוואה עד אלף שקלים בחודש ל-60 תשלומים שזה בסביבות 40 אלף שקל

ההצעה שקיבלתי בקרסו טרייד אין היא:

1. מיצובישי לנסר 2007 מליסינג עם 94629 ק"מ ( הוא עבר טופול גדול ב-90 אלף כולל טיימינג )

2. ביטוח מקיף וחובה מתנה

3. אחריות מקיפה לשנה או 20000 ק"מ

4. צמיגים חדשים

5. הלוואה בתנאים פריים + 2.5 ל-40000 ש"ח שזה 789 ש"ח לחודש ( שזה מצויין בשבילי )

הרכב במחירון הוא 63 אלף שקל והם דורשים 43 אלף.

החבילה נראת לי משתלמת מאוד אך מה דעתכם בעניין זה?

דבר קטן נוסף הוא, המוכר אמר שלא בוצע בדיקה מקיפה לרכב אבל הם נותנים מסמך התחייבות שרכב לא עבר תאונות ולגבי כל תקלה אחרת יש אחריות לשנה ( עם תיקונים רק במורשה ) כך שאין מה לדאוג. אז השאלה היא אם צריך לעשות בדיקה נוספת או שאין צורך להשקיע 450 ש"ח על בדיקה

תודה רבה מראש!

"אתה רוצה חתיכה זהב? - לא, אני הרגע אכלתי" :?

"בשביל מה שמו לשוטר כובע, אם לא בשביל לראות?" :shock:

פורסם

יש לי רכב כזה בדיוק עם פחות או יותר אותו ק"מ. הרכב לא מרגש ולא מלהיב, אך עושה את העבודה (בית-עבודה-בית) בצורה טובה מאוד. הרכב מאוד אמין, לפי הסיפורים ולפי ניסיון אישי שלי. צריכת הדלק אצלי היא כ-1/13 בנסיעה שעיקרה בינעירונית.

לדעתי, כדאי לך להשקיע בבדיקה של הרכב.

• תוכן חדש...