Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס c200 kompressor 2002 , רעש מהאגזוז.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יום הייתי אצל אגזוזן והוא טוען שהרעש (מעין צלצול חזק) נובע מכך שגזי הפליטה דופקים על הצנרת בדרכם לממיר קטליטי.

מישהו שמע פעם או נתקל בתופעה כזאת?

הוא טוען שכדאי לשים משתיק(דוד באורך 50 ס"מ עם צינור מחורר שעובר דרכו ועטוף בצמר סלעים) וזה מה שיפתור את הצלצול.

יש לציין שכל הצנרת מקורית ןלא הוחלף כלום חוץ ממיר (תחליפי של magnaflow)שאני חושב שהוא תקין ומתאים כי אם הוא לא היה נותן תפוקה מירבית אז הייתה נדלקת מנורה כמו שקרה עם הממיר המקורי , וגם הוא על הרכב כבר חצי שנה וסביר להניח שהוא היה מתפרק אם לא היה מותאם לרכב.

סעפת פליטה ודוד אחורי תקינים.

אשמח לתגובות ותודה מראש.

פורסם

חברים??? תגובות /השערות? לפני שאני הולך ומשקיע כסף...

פורסם

קבל יעוץ/חוות דעת נוספת ממוסך מתמחה מרצדס, יצא לך יותר זול מאשר להאמין לחוות דעת של בעל עניין.

אתה בטוח שזה אינו רעש המגדש? כששמעתי בפעם הראשונה את הקומפרסור ברכב חשבתי שהמנוע לא בסדר:oops:

פורסם

דוקא הוא לא מניאק אני מכיר אותו טוב והוא אומר שאם הוא לא פתר את הבעיה אני לא משלם כלום וכמובן שהוא לוקח את הדוד חזרה.

ולא זה לא הרעש של הקומפרסור זה ממש צלצול ברזלי כזה שמגיע ממש מתחת למושב הנהג שמה ממוקם הממיר והרעש ממש בקטע שבין סעפת הפליטה לממיר.

אלו עוד סיבות יכולות להיות? זה משגע אותי שום דבר לא מפורק והכל אטום ןמחוזק אני כבר אובד עצות.

• תוכן חדש...