Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא לי להיות שם,רוב המחירים הם 100 ש"ח פחות מהאינטרנט אבל יש גם מציאות!

מה שאני לא מבין זה איך יכול להיות שזה חיקויים?

הסתכלתי על הרמקולים למשל ,הכל באריזה חדשה עם מדבקה של "עוזי רדיו" וכו..

הם מוכרים גם סאבים שנראים חדשים לעין,כולם בתיבה "אוניברסלית".

יכול להיות רמקול למשל שנראה לעין כמו מקורי ובעצם הוא חיקוי?

8)
פורסם

יצא לי לקנות שם. מחירים נמוכים ולפעמים מגעי עד 50% משווי המוצר.

הם לא נותנים קבלות, לא נותנים אחריות ואפשר להבין מזה, שאם יתקלקל משהו אז לא יהיה למי לפנות. הם לא אוהבים שאתה בודק את המוצר ברכב שלך, כדי לדעת אם הוא עובד.

אם תימצא מוצר כלשהו במחיר ממש נמוך מאשר במקומות אחרים, אז תבדוק אותו טוב טוב ותיקח, תתעקש לקבל קבלה שבה יהיה רשום מה קנית ומתי ולא סתם סכום כסף על גליל נייר.

תחנה מרכזית תמיד היתה ידועה במוצרים סוג ז', חיקויים ומוצרים לא חוקיים או גנובים.

קח את זה לתשומת ליבך. השיקול רק שלך.

פורסם

בנאפולי אתה יכול לקנות שעון רולקס יותר יפה מהאוריגינל ב 10 יורו

ומי שלא מבין לא מבדיל אבל אחרי 24 שעות הוא מפסיק לעבוד לנצח.

תפנים שלזייף זה לא קשה והכי קל זה לזייף מדבקות של עוזי רדיו.

לפנ שנים קניתי רמקולים פיוניר באחת הבאסטות בשדרות העצמאות בחיפה

וחסכתי כמה שקלים .הרבה זמן לקח לי להבין למה הסאונד היה כזה ירוד-הם היו מזויפים

וחיצונית נראו מעולה.מסקנה הזול לעתים קרובות עולה יקר.

פורסם

דווקה אני קניתי מהימאים גם רמקולים של פיוניר והם עובדים יפה מאוד! אבל לא עומדים בדרישות שלי( הם לא קומפוננט הריי)..

אתם לא מבינים מה הקטע של הימאים הם מביאים סחורה מוברחת או סחורה שלא עוברת במכס ובגלל זה מוכרים אותה במחיר נמוך הריי מהמכירות שלהם המדינה לא מרוויחה כסף..

זה כמו שמבריחים סיגריות ומוכרים אותם ב7 שקל או פחות לא בגלל שזה לא אמיתי אלה שהם שהמדינה לא מרוויחה דבר על זה!

• תוכן חדש...