Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך עזרה בלנצל את התקציב הכי טוב שאפשר, כרגע באוטו אין כלום ומדובר על סיוויק 96.

אני רוצה מערכת SQ שישמעו כמה שיותר מדיוק גם בווליומים גבוהים וכמה שפחות שהצליל יתעוות, אני שומע בדרך כלל את כל סוגי המוזיקה אבל הרוב מוזיקה שחורה היפ הופ וכל אלה..

ברצוני להביא: רדיו דיסק, קומפוננטים, מגבר, וסאב. (אין חיווט והרכבה נראה בהמשך).

קומפוננטים חשבתי על Morel Tempo 6.

רדיו דיסק על Pioneer 2350 אני חושב שזה דיי יספיק לצרכים שלי.

וכל השאר לא חשבתי על משהו עדיין.

תודה מראש

פורסם

SQ ב2.5k?

בתקציב הנ"ל מאוד קשה לבנות מערכת איכותית. מה שאפשר להרכיב הוא פיוניר 2250/2350, מורל טמפו, רוקפורד r3004/jbl gto 1004

ואיזה סאב של קיקר, רוקפורד פאנץ 2.

לקחת בחשבון חיוט והתקנה?

A3

K04 Inside

פורסם

כן אני יודע שקשה להרכיב מערכת בתקציב הנמוך הזה, בקשר לסאב מה אתה אומר על ההיפוניקס הזה HFI12D4 הוא מוציא 300 RMS לחבר יש אותו והוא נשמע הרבה יותר מדיוק מסתם בומים של קיקר.

בקשר לחיווט והתקנה לא לקחתי את זה בחשבון אבל נגיד נחרוג גג גג ל-2800 זה המקסימום שאני יכול להוציא.

• תוכן חדש...