Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעתי שיש די הרבה רכבים כאלה בשימוש עובדי אלביט. מספר מצומצם גם נמכר לאנשים אחרים. ערכתי נסיעת מבחן והתרשמתי לטובה וכיוון שאני שוקל לרכוש רכב כזה לכאשר תתחיל המכירה לציבור ואני מבקש לקבל פידבק. האם יש בין באי הפורום מישהו שיוכל לתת פידבק אמיתי, מתוך ניסיון בשימוש יומיומי?

פורסם

במידה ואין לך שימושים חריגים ברכב ואין לך צורך בתא מטען (כי פשוט כמעט ואין בה אחד כזה) לדעתי זה רכב נהדר.

חבר קרוב שלי קיבל את הרכב לפני כשבועיים ויצא לנו לבלות 5 חברים פלוס ציוד בנסיעה לצפון (כן היה צפוף ולא ראו כלום דרך החלון האחרוי) אבל הרכב חזק למדי נוח מאוד ושקט. מנותק לחלוטין מכל מה שקורה על פני הכביש הן בתחושת ההגה והן בבלמים.

התנהגות צפויה ובטוחה מאוד. עם נטיה חזקה לתת היגוי. (אולי בגלל הצמיגים הירוקים).

סך הכל הייתי מאוד ממליץ על הרכב. מה גם שלמיטב הבנתי הוא אמור להימכר בכ 130 אלף שקלים. במידה ואכן כך הדבר לדעתי זה מחיר מאוד אטרקטיבי לעומת החבילה שאתה מקבל.

מבחינת צריכת הדלק אותה נסיעה לצפון הסתכמה סך הכל ב כ 600 ק"מ עם צריכת דלק של 5.6 ליטר ל 100 ק"מ.

אני מזכיר שהרכב היה עמוס ב 5 גברים לא קטנים פלוס כל הציוד שלנו.

ולא ננהג בצורה חסכונית לחלוטין.

בשימוש סביר של נסיעות לעבודה ונהיגה רגועה צריכת הדלק מגיעה ליותר מ 20 ק"מ לליטר.

מקווה שעזרתי.

בהצלחה!

Subaru BRZ 2018 MT

פורסם

לאחר שלא נהינתי מנהיגה על פריוס עקב בעיות סוביקטיביות ( קשיי הסתגלות ללוח המחוונים והתצוגה העילית), התענינתי באוריס ההיברידית שיש לה מנוע של פריוס אך מערך מחוונים שמרני.

היום הודיעו לי מסוכנות טויוטה שהם מקבלים כל חודש כמה יחידות ומוכרים ללקוחות חוזרים ( את ה - 150 הראשונות מכרו לעובדי אלופ).

המחיר על הכביש 136000 ולא נותנים שום צ'ופרים. המכונית הנמכרת היא מהדגם הבסיסי דהיינו אין גג שמש ואין מזגן מפוצל (אך יש בקרת אקלים).

המכונית מורכבת בבריטניה ( ולא בטורקיה).

כיון שאין סיכוי לקבל נסיעת מבחן ( בחנתי פריוס ואוריס רגילה), כדי "לקפוץ על המציאה" אפשרו לי לדבר עם לקוחות וקיבלתי המלצות מעולות, בין השאר על נוחיות טובה מאשר הפריוס ( אין את החלון המצחיק מאחור) ועל צריכת דלק טובה .

יש לשים לב להקטנת תא המטען ( עקב הצורך במיקום מצברים) וחוסר בגלגל רזרבי ( אימצו את הסטנדרט האירופאי לערכת ניפוח ומילוי בחומר אוטם, יש לטויוטה היום שירות בתשלום לחילוצי דרך אשר עוזר בהפעלת ערכה זו.

אני מתלבט.....צריך לתת תשובה מהר ....

• תוכן חדש...