Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני עומד בפני רכישה של סקודה פאביה 2010. רכב שהרבה זמן אני מחפש עם קילומטרז' נמוך.

בקיצור, מצאתי אחד בתל אביב במצב מכני ונפימי מעולה אך עם בעיה חיצונית מעצבנת:

כתמים מוזרים על מכסה המנוע שבעזרת מים לא יורדים.

לא יצא לי לבדוק עם הבחור בפחחות, אבל הבחור מוכן להתגמש איתי מכיוון שאיו לו מושג מאיפה הכתמים ומוכן לרדת איתי במחיר כמה אלפים.

1ommmiw3u5dm.jpg

d5j1zyxwummi.jpg

בכל מקרה, שאלתי פחח באזור מגוריי (קריות וחיפה) על סמך תמונה שהראתי לו בטלפון והוא אמר שאין לו מושג ממה זה נובע ובכל מקרה הוא אמר שהוא לוקח 400 שקל על צבע אחד לאחד למכסה מנוע..

פורסם

קשה לדעת בוודאות כיצד לטפל בלי לראות את הבעיה מקרוב.

יכול להיות שפלסטלינה איכותית בצירוף פוליש טוב יעזור, מקסימום... סע ככה.

בהצלחה

Golf 2008 MK5

• ספונסר פורום
פורסם
בכל מקרה אין לכם פתרון לבעיה ללא צבע חדש? פוליש ווקס יעזור? יש לכם מושג ממה זה נובע?

זה נראה כמו קילופים בשכבת הלכה העליונה של הצבע. ייתכן ונגרמו כתוצאה מלשלשת ציפורים או פירות חמוציים (פיקוסים בעיקר) שנדבקו לרכב ולא הוסרו בזמן. יש סיכוי סביר שמכוני דיטיילינג כמו קליןקאר יוכלו לטפל בבעיה אבל יש סיכוי סביר שלא. לפני שאתה צובע את מכסה המנוע, מומלץ ליצור איתם קשר ולהגיע אליהם שיעיפו מבט בבעיה.

פורסם

פותח השרשור,

1. מותר לדעת כמה זה "קילומטרז' נמוך" עבורך?

2. אני הייתי מנסה פוליש ווקס בעדינות, והייתי נוסע ככה למרות הפדנטיות שלי.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
פותח השרשור,

1. מותר לדעת כמה זה "קילומטרז' נמוך" עבורך?

2. אני הייתי מנסה פוליש ווקס בעדינות, והייתי נוסע ככה למרות הפדנטיות שלי.

הרכב אוגוסט 10 עם 15 אלף ק"מ.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון מהשטח:

לקחתי את הרכב למכר, בעל תחנת דלק ומכון שטיפה ידני בנשר ("תחנת דלק פז הנשרים"). בהתעייצות עם בעל המקום, החלטנו לבצע על הרכב פלסטלינה.

התוצאות מדהימות! הכתמים נעלמו לחלוטין בעזרת הפלסטלינה והרכב נראה כמו חדש!

הבחור שפינק לי את האוטו, פארוק, דאג לרכב כאילו היה שלו. יחס מעולה ושירות אדיב ואין ספק שהפאביה מרוצה.

מחר אצלם תמונות.

פורסם

הכתמים האלה ניגרמים באזורים שהאויר חומצי ומלא כימיקלים שרופים ופיח בדרך כלל באזורי תעשיה עם הטל בבוקר או גשם והכל נידבק לצבע.

אבא שלי עובד בבתי זיקוק והרכב שלו גם עם הכתמים האלה..

כל חצי שנה עושים לרכב פלסטלינה ופוליש וזה נעלם אבל חוזר תוך חודש חודשיים.

הרכב הוא גטה 2009 עושה רושם שהצבע של הווגיות מאוד עדין גם בפולו של אמא שלי היתה את הבעיה בתקופה שאבא שלי היה מחנה את הרכב בבתי זיקוק..

:twisted:Audi a-3 1.8T 1.7 BAR:twisted:

פורסם

הייתה לנו הונדה שחורה כזאת שחנתה ליד מפעל ונראתה די דומה.

פוליש עצבני של כמה שעות וציפוי ננו לאחר מכן פתרו את הבעיה חצי שנה קדימה.

ומה קרה לאחר חצי שנה אתה ודאי שואל?

היא כנראה הייתה כל כך יפה ונוצצת שבן דוד אחד הרים אותה מהחניון התת קרקעי שבהוד השרון עד לטרייד אין עבדאללה שבקלקיליה :)

עכשיו ברצינות. תגיע. פוליש וציפוי ננו יעשו את העבודה. הננו הוא למעשה בסופו של תהליך זכוכית מחוסמת לא חדירה ולכן כל הג'יפה הזאת לא תגיע לצבע.

אמיר ואבי.

פורסם

קליין קאר, יצרתי אתכם קשר לפני שבועיים והבחור בטלפון אמר שאין אפשר להוריד את הכתמים.

ניגשתי למכר שלי והכול ירד.

הרכב מבריק עכשיו וחלק כמו תחת של תינוק.

• תוכן חדש...