Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום,

רציתי לבדוק איך ניתן לשמוע מוזיקה שצרבתי בדיסק. מה שמוזר ששמתי 100 שירים, אבל המערכת משמיעה 21 בלבד.

קראתי בספר הרכב שיש משהו שקשור לתיקיות, אבל בנסיון לדפדף בין התיקיות באמצעות כפתור folder לא ראיתי שום תוצאה.

ייתכן ויש לי בעיה בכפתור עצמו או שצריך לצרוב שירים בצורה אחרת?

חשוב להדגיש כי ניסיתי לצרוב גם 100 שירים ככה סתם בלי תיקיות וגם חילקתי ל 5 תיקיות ובכל אחת מהן 20 שירים, אך שום דבר לא עוזר.

האם למישהו יש רעיון או פתרון בנושא?

תודה וחג שמח!

פורסם

הסטריאו באלטו מתמודד יפה עם תיקיות לא הייתה לי שום בעייה.

אבל יכול להיות שהוא לא יודע לקרא קבצים עם שמות בעברית. תעביר את כל השמות לאנגלית ...

עוד אפשרות היא שהוא לא יודע להתמודד עם הגדרות מסויימות של MP3 , כמו BITRATE מסויימים למשל.

פורסם

כל השמות באנגלית בלבד.. כיצד אני יכול לדעת מה הבעיה? האם כדי לשמוע את כל השירים נדרשת להעביר בין התיקיות או שזה מתבצע בצורה אוטומטית?

פורסם
כל השמות באנגלית בלבד.. כיצד אני יכול לדעת מה הבעיה? האם כדי לשמוע את כל השירים נדרשת להעביר בין התיקיות או שזה מתבצע בצורה אוטומטית?

אני הייתי מציע לך לעשות את הדבר הבא, תרשום לעצמך 5 שירים שהוא מזהה ו 5 שירים שהוא לא מזהה, ועכשיו תתחיל לחפש מכנה משותף.

לגבי נגינה בין התיקיות אני לא בדקתי אף פעם אני אנסה לבדוק בנסיעה מחר ...

פורסם

הוא מזהה 21 שירים ראשונים בלבד ולאחר מכן מתחיל מ 1.. בדקתי הרגע מה ההבדל בין כמה שירים ראשונים לבין אלה שהוא לא מגיע אליהם ולא גיליתי דבר... הביטרייט של כולם 256.. אשמח אם תוכל לבדוק איך זה אצלך. תודה :)

לא מוצא שום סיבה... ייתכן שיש לי בעיה כלשהי בנגן?

פורסם

האם המערכת אמורה לנגן גם דיסקים שהם DVD+R או שאני חייב לצרוב על CD-R ? ניסיתי שירים על DVD+R והמערכת רשמה לי ERROR. אני כבר אבוד עצות... אם היא קוראת אז 21 שירים בלבד שהם על CD-R או אם אני שם על DVD+R אז בכלל לא קורה כלום...

חבר'ה למישהו יש מושג מה הבעיה???

פורסם

אתה צריך לצרוב על דיסק cd-r

כי הרדיו דיסק המקורי באוטו לא יודע לקרוא dvd-r

hu:pioneer 5250sd,amp:gto 1004,rear:jbl p953,comp-FOCAL 165V1,SUB-Radioactive GZRB 10XBT

פורסם

שי, תודה.

דבר אחד כבר הבנתי... את הבעיה השניה לא הצלחתי לפתור עדיין... למה היא קוראת רק 21 שירים... אתה חושב שצריך ללכת למוסך כל עוד יש אחריות?

פורסם

יכול להיות שאתה לא צורב טוב את הדיסק צריך לבדוק את הדיסק במקום אחר בשביל להבין מה הבעיה פה או הדיסק או הרדיו דיסק

hu:pioneer 5250sd,amp:gto 1004,rear:jbl p953,comp-FOCAL 165V1,SUB-Radioactive GZRB 10XBT

פורסם

תשווה עם בעלי אלטו אחרים באיזה תוכנת צריבה וגרסה הם משתמשים, אולי הבעיה היא כלל לא במערכת אלה בצריבה. אם לא, גש למוסך עם אחד הדיסקים שצרבת ותבקש לבדוק אותו על אלטו אחרת. זה סופית יגיד לך אם יש בעיה במערכת שלך ספציפית.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

לדעתי הבנתי למה המערכת קוראת רק 21 שירים ולא את כל השאר: הרי דיסק CD יודע לקרוא 80 דקות וזה בדיוק זמן הנגינה של 21 שירים וכנראה בגלל זה המערכת לא מתייחסת לכל השאר. אם המערכת לא יודעת לעבוד עם דיסקי DVD אז איך בעצם אני יכול לצרוב כמות גדולה של שירים???

פורסם

אתה טועה,

80 דקות, מדובר בפורמט WMA או פורמט שאינו מכווץ,

כאשר אתה עובד ב-MP3 , אתה יכול לשים הרבה יותר על דיסק ,

שיר ממוצע הוא 4 מגה ולכן אתה יכול לשים לפחות 175 שירים ,

יש גם יכולת לכווץ יותר בלי לפגוע יותר מידי באיכות.

לדעתי הבעיה שלך היא כזו, כאשר אתה צורב , מנרו או מוינדוס, המחשב שואל אותך איך תשתמש בדיסק,

עבור מערכת או מחשב, כאשר אתה בוחר מערכת תכנת הצריבה ממירה לבד מMP3 לפורמט שקריא במערכות ישנות.

פשוט תגיד איך אתה צורב ונפתור לך את הבעיה.

ניר

• תוכן חדש...