Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה שאלות לגבי Seat Ibiza FR

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת כמה דברים על הרכב..כמה קגמ יש למנוע.? ביד 2 כתוב 17 ובוואלה כתוב 22 מה נכון.?

עוד שאלות בעיקר על אמינות, טיפולים וחוות דעת כללית על הרכב..

תודה!

פורסם

לאיביזה FR מנוע 1400 TSI 150 כ"ס ו-22.4 קג"מ.

מדובר במנוע ה1.4 בעל מגדש טורבו וסופרצ'ארג', אותו מנוע נמצא גם בשירוקו\גולף עם הספק ש 160 כ"ס.

למנוע ה1.4 עם הסופרצ'ארג' היו מס' בעיות בעיקר בשנת היצור 2009 כאשר תוכנת מנוע לא נכונה גרמה לכך שצילנדרים היו נשברים במנוע, הבעיה סודרה לפי מה שאני יודע.

פורסם

מה לגבי טיפולים.? כמה עולה בערך טיפול 15k.?

ועוד דבר אחד איך הסחירות של הרכב.? לא ראיתי הרבה ביד 2

אם יש לך עוד דברים חשובים להוסיף אני אשמח..

תודה!

פורסם

הצילנדרים היו נשברים? מאיפה הבאת את השטות הזאת?

מה שהיה קורה זה שהמחשב לא היה מתקן הצתה ובגלל זה היו צילצולים. פשוט נוצרו חורים בבוכנות.

טיפול 15 עולה בערך 500 ש"ח וטיפול גדול עולה 700-800, כמו כל טיפול בצ'מפיון.

אין הבדל בין אטמוספרי לבין מוגדש, פילטר שמן+שמן.

Got To love It

פורסם
הצילנדרים היו נשברים? מאיפה הבאת את השטות הזאת?

מה שהיה קורה זה שהמחשב לא היה מתקן הצתה ובגלל זה היו צילצולים. פשוט נוצרו חורים בבוכנות.

טיפול 15 עולה בערך 500 ש"ח וטיפול גדול עולה 700-800, כמו כל טיפול בצ'מפיון.

אין הבדל בין אטמוספרי לבין מוגדש, פילטר שמן+שמן.

היה לי בדיוק את המנוע הזה, צילינדר נשבר, והמנוע הוחלף. אז, אני לא מדבר שטויות כנראה..

אני מדבר מנסיון.

פורסם
היה לי בדיוק את המנוע הזה, צילינדר נשבר, והמנוע הוחלף. אז, אני לא מדבר שטויות כנראה..

אני מדבר מנסיון.

בדגמי 2010 ומעלה נפתרה הבעיה?

• תוכן חדש...