Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה קראת אותו?

זו התנועה הקיצונית והיא מדברת על הקמת מדינת הלכה איסלאמית (לא שונה מהבית היהודי פרט להבדל הדת). קרא בע וד 13 במסמך שנתת ותראה שהם אומרים מפורשות שהם ישמרו על זכויות היהודים והנוצרים אבל ילחמו בציונות שזה לגיטימי בדיוק כמו שלגיטימי שאנחנו נילחם בחמאס.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 388
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נו באמת. אתה משווה לחימה בציונות (או מקביל) ללחימה בארגון טרור ששם לו למטרה לרצוח ישראלים, ללא הבדלי גיל, מין ומקום מגורים? ארגון שיורה על אוכלוסיה אזרחית ומשתמש באוכלוסיה האזרחית בקרבתו בתור מגן אנושי?

ויפה שאתה משווה את ההבית היהודי לחמאס. מעניין אם תקבל את הקביעה מהצד השני שמפלגת מר"צ זה מפלגה של בוגדים.

פורסם
אתה לא יכול להסביר את זה במונחים שלנו כי ישראל לא שמה לעצמה כמטרה לחסל פלסטינים.

זה פשוט משהו שקורה בפעולות בטעות.

אצלם זה מכוון וזה לא רק מוצדק אלא זו טקטיקה לא רעה.

אתה צודק, זו טקטיקה לא רעה- זו טקטיקה רעה מאוד.

בוא נסתכל על זה ראשית מהצד של הפלסטינים- פגיעה מודעת ומכוונת כלפי אוכלוסיה אזרחית גוררת אחריה גינוי חריף בקהילה הבינלאומית ומכשיל את המטרות ה״פוליטיות\מדיניות״ אליה הפלסטינים שואפים.

מה שיותר רע עבורם- פגיעה מיידית באורח החיים, זה מגיע באמצעות הטלת עוצר, פשיטות על מבני מגורים של אזרחים, ביטול אשרות עבודה, בידוקים ביטחוניים קפדניים וארוכים ועוד.

ועכשיו מהצד הישראלי- בשורה התחתונה זה חציית קו אדום ושבירת הכלים, במצב כזה ישראל יודעת שהקהילה הבינלאומית תקבל בהבנה תגובה צבאית\מדינית חריפה וזה לרוב נותן לישראל חלון הזדמנויות ליצור עובדות חדשות בשטח או לבצע פעולות שיפגעו בתשתית הטרור (למשל החרמת כסף ורכוש ומעצר מעל 50 מחבלים ששוחררו בעסקת שליט).

מעל הכל, זה לרוב גורם לישראל לחזור שוב לשגרת חיסולים ממוקדים שמקשים על התנהלות צמרת אירגוני הטרור.

פעולת החטיפה הזו לטעמי ממחישה את המצוקה האמיתית שיש לאירגון חמאס- בעוד שבעבר הוא הצליח לבצע פיגועי טרור איכותיים כנגד מטרות צבאיות, היום הוא מתקשה לבצע זאת ולכן מחפש ״טרף קל״ שעל הדרך פוגע בבטן הרכה של הציבור הישראלי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

עידן, זכור שמה שהקיצונים של חמאס רוצים זה שהפלסטינים יחיו במצב יותר גרוע ושישנאו יותר ויותר את ישראל.

אירוע כזה והתגובה שלו נותנים להם בדיוק מה שהם רוצים.

מצד שני הם רוצים לפגוע בבטן הרכה של ישראל ושכולנו נרגיש לחץ ופאניקה, ואת זה הם גם הצליחו לעשות לא רע בכלל. היום להיות במשרד היה די בלתי נסבל עם כל הדיבורים על הנושא ואפילו הרדיו לא השמיע שום שיר נורמלי.

החמאס מקבל בדיוק מה שהוא רוצה כרגע ויודע שלישראל יש שבוע-שבועיים לפעולה ואז הקהילה הבינלאומית שוב מגנה אותנו, למרות שבסיבוב הזה הם נתנו את הכאפה הראשונה.

לצערנו הם פתאום קלטו שהם לא צריכים לעשות מאמצים כבירים בשביל לפגוע בנו. מספיק לחטוף טרמפיסטים ולגרום לתחושה של פגיעות באוכלוסיה.

עכשיו יהיה לנו גל של חטיפות או נסיונות חטיפה כי הם קיבלו בדיוק מה שהם רצו, טרור.

פורסם
הסוכן עמוס- כמובן שאני לא זוכר בע"פ, אשתדל בימים הקרובים למצוא לך. אני לא מומחה לאיסלאם ולא התיימרתי להיות כזה. מה שציטטתי הבאתי ממישהו שכן מומחה. עם יסוד סביר להניח שגם יותר ממך, אלא אם למדת את הקוראן היטב.

יוסי- לא קראתי את הספר ואני לא יכול להגיד את דעתי. אני רק יכול לציין שעובדתית היהדות לא הוציאה אנשים להורג בגלל שהם לא יהודים (בניגוד לאיסלאם ונצרות).

לפני שהדיון יהפך לדיון דתות אני אציין שפה סיימתי בנושא הזה מבחינתי.

הניסיון להשמיד את העמלק. אתה צודק, כמובן, שזו לא עובדה - ספק אם העמלק היה קיים אי פעם בכלל.

ועדיין זו מצווה קיימת, עד כמה שידוע לי.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
נו באמת. אתה משווה לחימה בציונות (או מקביל) ללחימה בארגון טרור ששם לו למטרה לרצוח ישראלים, ללא הבדלי גיל, מין ומקום מגורים? ארגון שיורה על אוכלוסיה אזרחית ומשתמש באוכלוסיה האזרחית בקרבתו בתור מגן אנושי?

ויפה שאתה משווה את ההבית היהודי לחמאס. מעניין אם תקבל את הקביעה מהצד השני שמפלגת מר"צ זה מפלגה של בוגדים.

קראת פעם משהו שכתב מישה ממר"ץ? סתם, מעניי אותי מה בוגדניכל כך ברצון להגע לפשרה עם הערבים, שאפילו מתאימה לשקר הלאומי שלנו על הרצון לשלם.

לגבי חמאס ובבית יהודי: למה לא להשוות? הנה, אתמול נציגת האחים היהודים, איילת שקד, דרשה לספח את יו"ש. כלומר מדובר במפלגה דתית, שקוראת למצביעים שלה אחים, מקדמת אג'נדה דתית ומשמשת או רוצה להשתמש כח צבאי, כדי לכפות את רצונה על האויב.

ובנתיים ברקע אפי איתם דורש וצועק שאין לאויב מקם בארץ הזו ואז מתלונן שאבו מאזן לא פרטנר. יש את זה ביותר מטומטם? מי זה"פרטנר" במונחי הימין? מי שיקרא לפלסטינים לקפוץ לים?

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
אתה קראת אותו?

זו התנועה הקיצונית והיא מדברת על הקמת מדינת הלכה איסלאמית (לא שונה מהבית היהודי פרט להבדל הדת). קרא בע וד 13 במסמך שנתת ותראה שהם אומרים מפורשות שהם ישמרו על זכויות היהודים והנוצרים אבל ילחמו בציונות שזה לגיטימי בדיוק כמו שלגיטימי שאנחנו נילחם בחמאס.

האמת שלא, הגעתי עד עמ' 4 למשפט הזה, התעצבנתי והפסקתי לקרוא.

"לא יבוא יום הדין עד אשר יילחמו המוסלמים ביהודים

(ויהרגו אותם המוסלמים), וכאשר יסתתר היהודי מאחרי אבנים ועצים יאמרו האבנים

והעצים, למעט עץ הע'רקד (שהוא מעצי היהודים ):

הוי מוסלמי, הוי עבד אללה, יש יהודי מאחרי, בוא והרגהו"

הבית ה"יהודי" הם אמנם לא אידאל השוויון והטוהר. הם ממש רחוקים משם, אבל בשורה התחתונה הם לא מעודדים חטיפה ורצח של אזרחים ומקיימים קייטנות ומחנות קיץ של שאהידים לילדים בגילאי בית ספר יסודי.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

עזוב סיסמאות ובוא נדבר על מצע מול מצע. שניהם דוגלים בהקמת מדינה דתית על כל השטח שבה מי שלא שייך לדת הזו יחיה כנתין סוג ב ואם יהיו לו שאיפות לאומיות לגבי השטח אז דינו להעלם מהשטח בין אם בגירוש ובין אם צבאית. מרץ לעומת זאת קוראת למדינה יהודית יחד עם אזרחים בני דתות אחרות שקיימים בה ללא קליטה של חדשים ובמקביל לאפשר לפלסטינאים להקים את ביתם ביהודה ושומרון (שמעולם לא היו חלק ממדינת ישראל).

שים לב שא י מדבר על מצעים. אין ספק שהחמאס הוא ארגון טרור והבית היהודי הוא רק מפלגה ואין לו את הזרוע הצבאית (שאם לא נרסן ת נוער הגבעות אז הזרוע הזו תקום).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
ניטץ' מה לא סובלני בלהגן על בן עמי הספר (המונותאיסטים), לאפשר להם חופש דת ולקחת מהם מס גוגולת?

הרי את מס הגולגולת למוד אצלנו (חובה להשיך נשך לגר. לא לגוי אלא לזה שכל פשעו שלא נולד יהודי).

הבחור הזה מסביר יפה:

http://www.haaretz.co.il/magazine/.premium-1.2315763

נראה לי שאתה ניזון מסיפורי הזקנים מבגדד, שהם מתקופה מאוד מסוימת במקום מאוד מסויים.

מתי בפעם האחרונה יהודים גבו מס גולגולת?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
קראת פעם משהו שכתב מישה ממר"ץ? סתם, מעניי אותי מה בוגדניכל כך ברצון להגע לפשרה עם הערבים, שאפילו מתאימה לשקר הלאומי שלנו על הרצון לשלם.

לגבי חמאס ובבית יהודי: למה לא להשוות? הנה, אתמול נציגת האחים היהודים, איילת שקד, דרשה לספח את יו"ש. כלומר מדובר במפלגה דתית, שקוראת למצביעים שלה אחים, מקדמת אג'נדה דתית ומשמשת או רוצה להשתמש כח צבאי, כדי לכפות את רצונה על האויב.

ובנתיים ברקע אפי איתם דורש וצועק שאין לאויב מקם בארץ הזו ואז מתלונן שאבו מאזן לא פרטנר. יש את זה ביותר מטומטם? מי זה"פרטנר" במונחי הימין? מי שיקרא לפלסטינים לקפוץ לים?

אני לא קראתי ולא מעניין אותי. למען האמת בעצם קצת מעניין אותי, אבל אני לא רוצה להיכנס לזה.

מה שרציתי לומר זה שכמו שאתם לא רוצים או לא חושבים שיש סיבה להשוות או להגיד על מר"צ שהם בוגדים ככה גם אין סיבה להשוות את הבית היהודי לחמאס.

לגבי החלק השני - הם אולי "חמים" על שטחי יהודה ושומרון בבית היהודי, אבל הם ממש לא מקדשים את המוות, הם לא שולחים את הילדים שלהם או ילדים אחרים להתפוצץ בלב ערים פלסטיניות והם לא יורים טילים על אוכלוסיה אזרחית. אתה יכול להתפתל עד מחר כדי לנסות להראות שההשקפה שלהם דומה, ושמשם זה התחיל ושאר תירוצים, אבל בסופו של דבר יש את המציאות, ובמציאות אתה ממש לא יכול להשוות ביניהם, כי יש פער עצום בין מפלגת הבית היהודי לבין תנועת החמאס.

עזוב סיסמאות ובוא נדבר על מצע מול מצע. שניהם דוגלים בהקמת מדינה דתית על כל השטח שבה מי שלא שייך לדת הזו יחיה כנתין סוג ב ואם יהיו לו שאיפות לאומיות לגבי השטח אז דינו להעלם מהשטח בין אם בגירוש ובין אם צבאית. מרץ לעומת זאת קוראת למדינה יהודית יחד עם אזרחים בני דתות אחרות שקיימים בה ללא קליטה של חדשים ובמקביל לאפשר לפלסטינאים להקים את ביתם ביהודה ושומרון (שמעולם לא היו חלק ממדינת ישראל).

שים לב שא י מדבר על מצעים. אין ספק שהחמאס הוא ארגון טרור והבית היהודי הוא רק מפלגה ואין לו את הזרוע הצבאית (שאם לא נרסן ת נוער הגבעות אז הזרוע הזו תקום).

אני לא יודע על איזה מצע אתה מדבר, אבל ממש לא מזמן בנט הציע לספח חלקים מיהודה ושומרון ולתת אזרחות לפלסטינים שגרים שם. עכשיו עזוב את זה שאני ממש נגד מהלך כזה, אבל אתה לא יכול להגיד שהוא רוצה או חולם להשמיד או להרוג ערבים (וזה בדיוק השאיפות של החמאס).

ואם אתה רוצה לדבר על נתינים סוג ב', אתה מוזמן לבדוק מה קורה לנוצרים ברחבי העולם ש"התמזל" מזלם לחיות במדינות ערביות.

פורסם

אם לא היו חוקים במדינה, או שהבית היהודי היה בשלטון בלי מפלגות אחרות שיתנגדו לאידיאולוגיה שלו, היה פה מסע הרג רציני.

בנט מנסה כל הזמן לעשות פרובוקציות והוא בטוח שמותר לו רק כי הוא יהודי והצד השני לא.

זו אידיאולוגיה משיחית.

נכון שהוא מוכן לתת לכמה מהם אזרחות אבל מה אתה חושב שיקרה ביום שאחרי?

הרי הפלסטינים שלא יקבלו אזרחות יתחילו לתקוף גם את הפלסטינים שכן קיבלו אזרחות וזה ייצור פילוג בתוך העם שלהם, גם אם אלו שקיבלו את האזרחות עדיין לא מקבלים שוויון מלא בתוך המדינה שלנו (יש אפליה נגד ערבים, אין מה לעשות).

מה שלא יקרה עם הפתרונות שלו, אנשים ימותו.

בגל זה ההקבלה לקבוצות קיצוניות אחרות.

פורסם
אני לא קראתי ולא מעניין אותי. למען האמת בעצם קצת מעניין אותי, אבל אני לא רוצה להיכנס לזה.

מה שרציתי לומר זה שכמו שאתם לא רוצים או לא חושבים שיש סיבה להשוות או להגיד על מר"צ שהם בוגדים ככה גם אין סיבה להשוות את הבית היהודי לחמאס.

סלח לי, אבל יש כשל בחשיבה שלך. איך אתה יודע מה מר"צ עושים או מייצגים, אם אתה לא קורא את המצע שלהם?

אפשר להשוות מה שרוצים למה שרוצים. רק צריך להוכיח שבאמת יש בסיס להשוואה. זה, כמובן, קשה, אך בכל זאת אפשרי. מר"צ, אגב, מייצגים קונצנזוס ציוני די ברור - מדינה יהודית בגבולות 67. שוב, זה מה שגם נתניהו לכאורה תומך בו ואף אחרים. נכון, יש מפלגות שחושבות שאסור להחזיר מטר מיו"ש. אבל אני לא לגמרי בטוח ש"בגידה" נמצאת באימוץ עמדה, שהייתה לעמדתה הרשמית של מדינת ישראל ב-20 שנים האחרונות.

ואני במקרה כן קראתי את המצע ואת רוח הדברים של האחים היהודים, ובאמת לא רואה שוני גדול ביניהם לבין אף מפלגה דתית מיליטנטית אחרת. נכון, אין מאחוריהם ארגון טרור. אבל למה הם צריכים ארגןו טרור? חברי המפלגה יושבים בועדות שונות בכנסת, שקובעות בין היתר איך יפעל צהל. כך, למשל, לפני איזה שבועיים פורסם ב"הארץ" או טמקא דיון מועדה אחת כזו, בו חברי כנסת מטעם הבית היהודי דרשו מצהל להקים ולפעול בשטחי אש באזור יו"ש, כדי למנוע או לפגוע בהתיישבות ערבית שם (משהו שצהל הכחיש במשך שנים שהוא עושה).

לגבי החלק השני - הם אולי "חמים" על שטחי יהודה ושומרון בבית היהודי, אבל הם ממש לא מקדשים את המוות, הם לא שולחים את הילדים שלהם או ילדים אחרים להתפוצץ בלב ערים פלסטיניות והם לא יורים טילים על אוכלוסיה אזרחית. אתה יכול להתפתל עד מחר כדי לנסות להראות שההשקפה שלהם דומה, ושמשם זה התחיל ושאר תירוצים, אבל בסופו של דבר יש את המציאות, ובמציאות אתה ממש לא יכול להשוות ביניהם, כי יש פער עצום בין מפלגת הבית היהודי לבין תנועת החמאס.

אוי כמה שאתה טועה!

הבעיה של אנשים היא שהם לא מצליחים להבין שלפעמים אפשר לעדן מסר, אך הוא עדיין שם. אנחנו, רובנו לפחות, הרבה יותר עדינים במסרים שלנו מהחמאס.

אבל כשקוראים או בוהים במסך הטלויזיה מגלים שבמנהיגות של הציונות הדתית, ההיא שמיוצגת על ידי האחים היהודים, יש קריאות מלחמתיות נונ סטופ: "להכנס בהם", "לנקום", "להשמיד", "לכבוש", "לספח". בכל פעולה כזו, שמוצגת לך כהכרחית, ימותו בוודאי המון אנשים. רובם כמובן יהיו ערבים, שזה לבטח לא מעניין איש מביתהאחים היהודים (שם חושבים שזו מצווה), אבל כמובן שימותו גם ישראלים, בעיקר חיילים. ברור שזו לא המטרה הסופית, אך זו היא גם לא המטרה הסופית של החמאס לשלוח כמה שיותר מחבלים. זה אמצעי. אמצעי שעושים לו רומנטיזציה מטורפת, כדי לגרום לאנשים לקחת בו חלק.

לפני כמה שנים מח"ט בצנחנים עורר מהומה כשאמר לטירונים בבקום שחלקם יחזרו הביתה בארון. הוריהם כעסו על האיש וביקשו להדיח אותו. אבל הוא בסך הכל אמר את האמת. חייל הוא משאב, משאב שמוכנים לקבל את המוות שלו בכל רגע נתון. אז מה הוא קידוש המוות בעצמם?

האם אתה מכיר מדינה בה סוגדים לצבא יותר ממה שסוגדים כאן? האם אתה מכיר מדינה בה מספרים כמו כאן מורקים לילדים קטנים על איך אחרים מתו למענם, כדי לעשות להם רומנטיזציה של המוות? מדינות בהן לוקחים ילדים בני 16-17 לסדנאות לימוד צבא (גדנ"ע)? האם אתה מכיר עוד מדינה בה אחד מהגיבורים הלאומים התפרסם במשפט "טוב למות בעד ארצנו"?

נורא נוח לשבת בבועה שלך ולחשוב שאנחנו הרבה יותר נאורים וטובים ואוהבים את החיים בהשוואה לערבים. אבל במה זה בא לידי ביטוי בפועל? כן, אצלנו אין מתאבדים. יש לנו "מוטיבציה לשירות קרבי", רק כסממן אחד. ונכון, רוב הילדים שמגיעים לקרבי לא חושבים במונחים של מוות. אבל הוא עדיין שם וימשיך להיות שם. הרומנטיזציה שלו, האמונה בכורח שלו הן אלו שמושכות, גם אם בצורה קצת יותר מתוחכמת, את הילדים לצבא מלכתחילה.

בקיצור, מי שאוהב את החיים לא צועק כל הזמן על הצורך להלחם. זה, מה שנקרא דיאלקטיקה בשקל 90. הפכים שאמורים להתחבר, אבל הם לא ממש מתחברים.

פורסם
אם לא היו חוקים במדינה, או שהבית היהודי היה בשלטון בלי מפלגות אחרות שיתנגדו לאידיאולוגיה שלו, היה פה מסע הרג רציני.

בנט מנסה כל הזמן לעשות פרובוקציות והוא בטוח שמותר לו רק כי הוא יהודי והצד השני לא.

זו אידיאולוגיה משיחית.

נכון שהוא מוכן לתת לכמה מהם אזרחות אבל מה אתה חושב שיקרה ביום שאחרי?

הרי הפלסטינים שלא יקבלו אזרחות יתחילו לתקוף גם את הפלסטינים שכן קיבלו אזרחות וזה ייצור פילוג בתוך העם שלהם, גם אם אלו שקיבלו את האזרחות עדיין לא מקבלים שוויון מלא בתוך המדינה שלנו (יש אפליה נגד ערבים, אין מה לעשות).

מה שלא יקרה עם הפתרונות שלו, אנשים ימותו.

בגל זה ההקבלה לקבוצות קיצוניות אחרות.

אני מבין שקנית כדור בדולח, אז אתה יודע מה היה קורה אם...

מה שאתה אומר זה מה שלפי דעתך יקרה (ושוב, בדגש על לפי דעתך). לפי דעתי זאת שטות אחת גדולה.

ואל תנסה להאשים את בנט ביצירת פילוג בתוך העם שלו. הערבים רוצחים זה את זה גם בלי בנט וחבריו. רוצה דוגמה קרובה אלינו? איפשהו בשנת 2007 או 2008, כשהחמאס עלה לשלטון ברצועת עזה (למעשה העלה את עצמו לשלטון), אתה יודע איך הוא טיפל בחלק מהעם שלו ששייך לפתח? בנחישות ובלי רגישות כמו שאומרים. שבירת ברכיים, אלימות קשה ועוד. ואתה יודע לאן אותם פתחיסטים ברחו? הפלא ופלא, הם ברחו לישראל. צבאו על הגדר כדי שישראל תאפשר להם לברוח מהטבח שהלך שם, ואנחנו נתנו לנו, הומניים שכמותנו.

יבגני, בוא לא תחרטט. קראתי עכשיו (שוב) את המצע של הבית היהודי, ואני לא רואה איפה אתה רואה דמיון.

דבר שני, אני שופט על פי מעשים ולא על פי מצעים או מילים (לדבר יפה כולם יודעים). אני עדיין זוכר איך בזמן מבצע עמוד ענן (או שזה היה עופרת יצוקה, אני כבר לא זוכר), כשחיל האוויר כתש תשתיות טרור בעזה, גברת זהבה גלאון יושבת באולפן, ובשיא חוצפתה אומרת שצריך להפסיק את המבצע שכן זה לא מביא לשום דבר, וצריך לפעול להידברות ועוד שטויות בסגנון. אז יפה שהיא נזכרת לזעוק ולקרוא להידברות כשתוקפים בעזה, אבל כשתושבי הדרום חוטפים טילים יום אחרי יום אז לא שומעים אותה.

ומי שטועה פה זה אתה, עם הגישה המתנשאת שלך (כמה שמתאים לך להצביע מר"צ, זה משהו) ש"אנשים לא מצליחים להבין". אולי אתם המטומטמים שלא מבינים את המסר הפשוט של הערבים שהם רוצים לזרוק אותנו לים? סתם השערה. אולי אתם כאלו נאיביים שאתם חושבים שבאמת אפשר להגיע ל"שלום"?

אז יש לנו הסכם שלום עם מצרים וירדן, למה הם עדיין שורפים שם דגלים של ישראל בהפגנות? יצאנו מעזה, למה עדיין יורים עלינו טילים? למה איראן רוצה להשמיד אותנו, מה לנו ולהם?

ומספיק כבר כל הזמן עם ההשוואות המטומטמות הללו. אצלנו הולכים לצבא לא כי רוצים אלא כי חייבים. אף אמא כאן לא שולחת את הבן שלה כדי להרוג כמה שיותר ערבים, ואתה לא תשמע אף אמא שאומרת שהיא גאה שהבן שלה הרג כמה שיותר ערבים. אף אמא גם לא תסכים שישלחו את הבן שלה להתפוצץ במסעדה בלב רמאללה, וזאת רק אחת מהדוגמאות.

וכן, אנחנו באמת הרבה יותר נאורים וטובים. בכמה עשרות שנים בודדות שמדינת ישראל קיימת היא הגיעה להישגים לא מבוטלים, הן טכנולוגית, הן מבחינת רמת חיים (כן, תמיד יש מה לשפר, אבל בסוך הכל טוב פה), הן מדינית ועוד. ומה הפלסטינים עשו כל הזמן הזה חוץ מלבכות ולהתלונן על כמה שרע פה? לאלו הישגים הם הגיעו? אם הם לא היו כל הזמן חושבים איך להשמיד אותנו אז אולי היה פה הרבה יותר טוב, אבל משום מה, ממש במקרה, זאת התרבות כאן בסביבה, תרבות של אלימות, ואנחנו נשאבים אליה בעל כורחנו.

פורסם

כן, אני יודע במידה מסוימת מה היה קורה אם...

אני לומד את הדברים האלו.

לא האשמתי את בנט שהוא מייצר פילוג, אלא שהוא מייצר "עוד פילוג".

אין קשר בין הפילוגים שהיו עד עכשיו למה שאני מדבר עליו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...