Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
"ללא סיבה" זו דמגוגיה.

יש סיבה טובה מאוד.

אנחנו במלחמה לכל דבר כבר כמה שנים טובות.

לא צריך באמת סיבה לכל הסלמה כי כולם פה סובלים, גם אנחנו וגם הפלסטינים, אז זה רק עניין של זמן כל פעם שזה קורה.

פעם מצליחים, פעם לא.

פעם אחת הם נוקמים, פעם אחרת אנחנו דורשים נקמה.

לא צריך סיבה ספציפית חוץ מ"הם חיות אדם", שזה הטיעון משני הצדדים.

בדיוק כמו שאנחנו עכשיו דורשים דם, ככה הם דורשים אותו כל פעם שאנחנו עוצרים מישהו או הורגים מחבל, כי מבחינתם המאבק שלהם לגיטימי.

אני כבר לא רואה הבדל כי חלק גדול מהפלסטינים הם חיילים וחלק גדול מהישראלים חושבים כמו חיילים ורוצים דם.

זהו, נכנעתי.

תודיעו לי כשהממשלה תחליט אם היא מסיימת את כל הבולשיט הזה או ממשיכה למשוך זמן עם עוד מאבקים מיותרים וצעירים מתים.

12345

פשוט לא ניתן למחוק.

עריכה אחרונה על ידי פלג_
  • תגובות 388
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זהו, נכנעתי.

תודיעו לי כשהממשלה תחליט אם היא מסיימת את כל הבולשיט הזה או ממשיכה למשוך זמן עם עוד מאבקים מיותרים וצעירים מתים.

השתגעת? אתה יודע כמה כסף זה מגלגל? זה בדיוק כמו שהממשלה לא מעוניינת באמת להפחית עומס בכבישים ותאונות דרכים, כי זה לא משתלם כלכלית, אז יושבים כל מיני בעלי אינטרס בכל מיני עמדות מפתח בארץ, בשטחים, ובעולם, שמאוד מרוצים מהמצב.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מנקודת המבט שלהם, ברור שיש סיבה.

שוב, אתה חושב שזה בכלל חריג אצלם שנהרגים בני נוער?

הם רואים את זה בצורה שונה לגמרי מאיתנו וחלק מהם אפילו שמחים שיש להם שאהידים.

אנחנו סובלים כשזה קורה אבל הקיצוניים שביניהם שמחים על זה.

אתה באמת לא רואה איך מנקודת המבט שלהם הכל מוצדק?

פורסם

מבחינתם המלחמה היא נגד כל יהוד, בין אם לובש מדים או לא.

היה לך יותר קל לעכל את המוות אם שלושתם היו חיילי סדיר?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

גם מבחינתם אי אפשר להצדיק את זה.

אין הצדקה לרצח אוכלוסיה בכלל ולרצח ילדים/נערים בפרט נקודה.

אני מאוד ימני בדעותי, וכשאני שומע על הרג (ותמיד זה בטעות) של ילד פלסטיני ע"י צה"ל, בכנות, אני מצטער על כך בניגוד להרג של מחבל.

פורסם

אתה לא יכול להסביר את זה במונחים שלנו כי ישראל לא שמה לעצמה כמטרה לחסל פלסטינים.

זה פשוט משהו שקורה בפעולות בטעות.

אצלם זה מכוון וזה לא רק מוצדק אלא זו טקטיקה לא רעה.

פורסם

אני לא חושב שהם חושבים שזה מוצדק, אולי החיות אדם מבניהם, יותר נכון אני מקווה שאתה טועה אחרת אנחנו בבעיה רצינית.

אם יהודי היה חוטף ילד פלסטיני אני לא הייתי מצדיק את זה למרות שאני ימני.

אם הם חושבים שזה מוצדק צריך לבטל לאלתר כל דיון עמם.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם (נערך)

אני שמאלני לא קטן אבל לפעמים צריך להסתכל למציאות בפנים ולשים לב שיש אנשים מביניהם שאי אפשר לעשות איתם שלום.

אגב, גם אצלנו יש לא מעט שחושבים שצריך פשוט להשטיח את עזה ואת כל איו"ש בלי להודיע ולהרוג מאות אלפים עד שהם ייכנעו.

קיצונים יש בכל מקום ועד שלא יתייחסו ספציפית לסוגיה הזו תמיד נהיה במלחמה.

ברור לך שהם משתמשים בילדים כמגן אנושי ושמים את הילדים שלהם בבתי ספר ובתי חולים, שמהם הם יורים?

הם עושים את זה כדי שילדים שלהם ימותו והם יוכלו לשרת מטרה גדולה יותר שהיא להראות לעולם כמה שאנחנו זבלים ורוצחים.

אם זו הגישה כלפי הילדים שלהם אז מה אתה חושב שהגישה שלהם לילדים שלנו?

הרי מלמדים אותם מאז שהם נולדים שיהודים זה משהו שברא השטן ושצריך להרוג עד אחרון היהודים והכופרים.

עריכה אחרונה על ידי יוסי פרנקוס
פורסם
אם יהודי היה חוטף ילד פלסטיני אני לא הייתי מצדיק את זה למרות שאני ימני.

אם הם חושבים שזה מוצדק צריך לבטל לאלתר כל דיון עמם.

אם יהודי היה חוטף ילד פלסטיני אני אישית הייתי מתנדב להסגיר אותו ללינץ' ברמאללה (ואני מאוד ימני בדיעות שלי)

למרות הדעה שלי, אני מוכן לשאת ולתת איתם רק וחשוב לשים דגש על הרק כשהם יפסיקו עם הטרור באופן מוחלט ויפנימו שאנחנו כאן כדי להשאר.

כמו שפרופסור ישראל אומן אמר (ניסוח שלי ולא ציטוט): אי אפשר להלחם באנשים אי רציונים בצורה רציונלית

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
אני שמאלני לא קטן אבל לפעמים צריך להסתכל למציאות בפנים ולשים לב שיש אנשים מביניהם שאי אפשר לעשות איתם שלום.

אגב, גם אצלנו יש לא מעט שחושבים שצריך פשוט להשטיח את עזה ואת כל איו"ש בלי להודיע ולהרוג מאות אלפים עד שהם ייכנעו.

קיצונים יש בכל מקום ועד שלא יתייחסו ספציפית לסוגיה הזו תמיד נהיה במלחמה.

ברור לך שהם משתמשים בילדים כמגן אנושי ושמים את הילדים שלהם בבתי ספר ובתי חולים, שמהם הם יורים?

הם עושים את זה כדי שילדים שלהם ימותו והם יוכלו לשרת מטרה גדולה יותר שהיא להראות לעולם כמה שאנחנו זבלים ורוצחים.

אם זו הגישה כלפי הילדים שלהם אז מה אתה חושב שהגישה שלהם לילדים שלנו?

הרי מלמדים אותם מאז שהם נולדים שיהודים זה משהו שברא השטן ושצריך להרוג עד אחרון היהודים והכופרים.

יוסי, הם לא שמים ילדים שלהם אלא ילדים של השכן.

אני לא יודע כמה יוצא לך לדבר עם תושבי שטחים ועזה אבל הם סובלים שם מהטרוריסטים הרבה יותר מאיתנו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כשאני אומר "הם" אני מתכוון לטרוריסטים, לא לרוב האזרחים שם, שבדיוק כמו חלק מהישראלים, רק רוצים שיעזבו אותם בשקט.

יש כאלו שגם שמים את הילדים של עצמם כי הם באמת חושבים שהם מתים בשביל מטרה עליונה.

פורסם

בכל הדיון פה אתם כותבים "אנחנו" ו "הם". העניין הוא שאין שום "הם". בניגוד לצד הישראלי ש 99% ממנו מכיר בריבונות של הממשלה והצבא ולא מבצע פעולות עצמאיות , בצד הפלסטיני יש עשרות פלגים שונים, הרבה מעבר לחמאס ופתאח. יש שם הרבה היררכיה פנימית והרבה פוליטיקה. כך שגם אם תיאורתית מחר יחתם הסכם שלום בין ישראל החמאס והפתאח, מחרתיים ימשיכו בפעולות קיצונים אחרים שממומנים בידי אירן.

בקיצור, אני לא רואה למצב הקיים פיתרון בטווח הנראה לעין. מה שכן, אפשר להיות אופטימיים. בימי הביינים הנצרות היתה משהו מקביל לאיסלאם הג'יהדיסטי. זה עבר להם. גם זה יעבור.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

לא בטוח בכלל, לנצרות אין אידיאלים כאלו. אומנם האידיאל של לתת את הלחי השניה לא כ"כ בא לידי ביטוי אצלהם בימי הביניים והוא גם לא נכון מוסרית בכל זמן. אבל לאיסלאם לעומת זאת אחת מחמשת המצוות העיקריות זה הג'יהאד. יש ביטוי בקוראן שאומר "אל-סייף תכאלם" בתרגום זה אומר- החרב תדבר. זאת לצערנו השפה של הבני דודים ולא רק פה באזורינו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...