Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מאוד מאוד מקווה שלא יהיה קשר בין מה שפורסם על הגופה של נער שנמצאה ליד יער ירושלים ובין ההיעדרות של נער ערבי. אם ירדנו לרמה שלהם הפסדנו במערכה, ואיבדנו כל צלם אנוש.

• תגובות 388
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בכל פעולה כזו, שמוצגת לך כהכרחית, ימותו בוודאי המון אנשים. רובם כמובן יהיו ערבים, שזה לבטח לא מעניין איש מביתהאחים היהודים (שם חושבים שזו מצווה),

באמת מגיע לך כפיים. כל הכבוד!! חפרת עמוד שלם ובסוף הגעת למשפט המחץ: מטרתו של הבית היהודי זה להרוג כמה שיותר ערבים כי זו מצווה! זהו, תפסת אותם.

תגיד לי מאיפה הבאת את השטויות האלה? אני לא רואה הבדל בין מה שאתה אומר לבין עלילת הדם שיהודים מכינים מצות בפסח עם דם נוצרים.

פורסם

שגיא, ברור שהם לא רואים הרג ערבים כמצווה אבל את גאולת הארץ והעלמת עמים אחרים ממנה כן.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם אם הם כן, וקשה להאמין שכן, הם לא מצהירים על זה בגלוי ומשקיעים כסף בתעמולה ותכניות חינוכיות סטייל נוער היטלר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אין בעיה שיהיו פה עמים אחרים, אתם סתם מסלפים..העניין הוא שהם צריכים להיות פה בתנאים שלנו. זאת המדינה שלנו ואנחנו אמורים להכתיב את התנאים, ולא הפוך. האם זה כ"כ מנותק לדרוש דבר כזה שמחזיקי תעודת זהות כחולה יישרו קו עם המדינה? אין לי בעיה עם ייצוג ערבי בכנסת אבל אני היחיד שזה מקומם אותו שיש אנשים כמו זועבי בכנסת, שמסיתים ונותנים לגיטימציה להרג יהודים? כל מדינה מתוקנת אחרת הייתה מזמן מעיפה אותה לכלא על ההסתה הפרועה שלה.

ותצאו מזה, הבית היהודי לא קרובים אפילו למצע של החמאס, זה שהמצע שלהם נובע מהתורה היהודית כבר פוסל אותם!? אתם חיים במדינה של העם היהודי, גם אם אתם לא מסכימים עם הדרך הזאת, להגיד שהיהדות והאיסלאם זה היינו הך, זאת פשוט איוולת ושנאה עצמית עצובה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יהדות קיצונית זה אותו הדבר כמו איסלאם קיצוני בשבילי, ואני מגיע מבית דתי. הניסיון לאחד אנשים תחת שנאה דתית כדי לשלוט בהם רקוב תחת כל דת.

פורסם

עצוב, אבל בשביל רוב האנשים עצם המילה יהדות מעוררת סלידה ועולה הקונוטציה לקיצוניות. לא טענתי שיש מקום לקיצוניות דתית, לי זה נראה מוגזם שהבית היהודי נתפס ככזה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חלק מהאנטי כלפי הדת, שזה דבר עצוב, נובע בדיוק מהסיבה שאנשי ציבור שמייצגים את הדת עושים את זה בצורה קיצונית שלא מוכנה לקבל מי שחושב אחרת.

פורסם
שגיא, ברור שהם לא רואים הרג ערבים כמצווה אבל את גאולת הארץ והעלמת עמים אחרים ממנה כן.

haranza ענה במקומי:

אין בעיה שיהיו פה עמים אחרים, אתם סתם מסלפים..העניין הוא שהם צריכים להיות פה בתנאים שלנו. זאת המדינה שלנו ואנחנו אמורים להכתיב את התנאים, ולא הפוך. האם זה כ"כ מנותק לדרוש דבר כזה שמחזיקי תעודת זהות כחולה יישרו קו עם המדינה? אין לי בעיה עם ייצוג ערבי בכנסת אבל אני היחיד שזה מקומם אותו שיש אנשים כמו זועבי בכנסת, שמסיתים ונותנים לגיטימציה להרג יהודים? כל מדינה מתוקנת אחרת הייתה מזמן מעיפה אותה לכלא על ההסתה הפרועה שלה.

ותצאו מזה, הבית היהודי לא קרובים אפילו למצע של החמאס, זה שהמצע שלהם נובע מהתורה היהודית כבר פוסל אותם!? אתם חיים במדינה של העם היהודי, גם אם אתם לא מסכימים עם הדרך הזאת, להגיד שהיהדות והאיסלאם זה היינו הך, זאת פשוט איוולת ושנאה עצמית עצובה.

ואני מזכיר לכולם שמדינה ליהודים זה לא מותרות זה צורך חיים. כשלא היתה לנו מדינה טבחו ביהודים כמו זבובים אם זה בשואה, בפרעות וכו'.

אז צריך להגיד בלי להתבייש שאנחנו פה בכדי להישאר ואין לנו ארץ אחרת. וזה אולי קלישאה אבל ממש נכון.

פורסם

סליחה אבל להחזיק אזרחים סוג ב' זה לא דבר שהרוב השפוי במדינה יסכים לו וגם אם כן אז ברור לכולם שזה זמני עד שתפרוץ התקוממות עממית של הרוב המוסלמי שיהיה כאן וידרוש את זכויותיו.

השמאל והימין (הדתי והחילוני) שניהם רוצים מדינה יהודית נקיה מעמים אחרים. ההבדל הוא אם מזיזים את האנשים או את הגבול.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

השמאל (מר"צ ושות') רוצים מדינה אחת להם ומדינה שנייה מעורבת, אז וואלה לא מתאים.

ואני מוכן לאמץ גם מחר את הרעיון של ליברמן - מספחים גושי התיישבות גדולים בהם יש ליהודים רוב, להם נותנים את כל האזורים בהם הם רוב + את המשולש, מזרח ירושלים ואת כל שאר החברים שלהם.

רוצים שתי מדינות לשני עמים? אז עד הסוף.

פורסם
אם לא היו חוקים במדינה, או שהבית היהודי היה בשלטון בלי מפלגות אחרות שיתנגדו לאידיאולוגיה שלו, היה פה מסע הרג רציני.

בנט מנסה כל הזמן לעשות פרובוקציות והוא בטוח שמותר לו רק כי הוא יהודי והצד השני לא.

זו אידיאולוגיה משיחית.

נכון שהוא מוכן לתת לכמה מהם אזרחות אבל מה אתה חושב שיקרה ביום שאחרי?

הרי הפלסטינים שלא יקבלו אזרחות יתחילו לתקוף גם את הפלסטינים שכן קיבלו אזרחות וזה ייצור פילוג בתוך העם שלהם, גם אם אלו שקיבלו את האזרחות עדיין לא מקבלים שוויון מלא בתוך המדינה שלנו (יש אפליה נגד ערבים, אין מה לעשות).

מה שלא יקרה עם הפתרונות שלו, אנשים ימותו.

בגל זה ההקבלה לקבוצות קיצוניות אחרות.

בוא ספר לי איזה אפלייה יש נגד ערבים?

זה שהם לא מחוייבים באף שירות צבאי או לאומי? כמדומני דיברו בבחירות האחרונות על "שוויון בנטל".

זה שיש להם העדפה מתקנת באוניברסיטאות? ואז הם מתחילים תואר בגיל 18.

זה שיש להם וילות בנגב בלי אישורים?

או אלה שהפגינו בואדי ערה למען החוטפים:

http://www.tbk.co.il/article/3100943

או אולי אלה שטוענים שהרוצחים "הם לא טרוריסטים" ומקבלים משכורת על חשבון המיסים שלנו.

הערבים במדינת ישראל צריכים להפסיק לרקוד על שני החתונות, אי אפשר גם להצהיר שהם פלסטינאים והם בעדם וגם להנות מפרוטקציות של התעודה הכחולה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

גדי,

אתה ממש לא מבין את החברה הערבית, אה?

הם לא עם אחד. לכל ערבי יש זהות שונה שמורכבת מכמה קבוצות שונות. יש אחד ישראלי שמרגיש ישראלי, אחר שמרגיש פלסטיני.

אחד הוא חילוני והשני איסלאמיסט קיצוני.

אחד מחמולה מהצפון ושונא את אלו מהמרכז ואחד אחר לא מרגיש שום קשר לחלקים גדולים מהאומה הערבית.

העובדה שאתה שם את כולם כ"עם אחד" מראה כמה החשיבה שלך פשטנית בהקשר שלהם.

זה כמו כשמישהו אומר לארגטינאי שהוא מקסיקני. אין יותר מדי קשר בין הדברים חוץ משפה. הזהות שלהם שונה לחלוטין.

פורסם
בוא ספר לי איזה אפלייה יש נגד ערבים?

לפעמים היא לא פורמאלית אבל ברמת החברה יש המון אפליה.

הצורה שמסתכלים עליהם, הצורה שמדברים איתם ועוד הרבה דברים.

הם לא מרגישים כחלק מהחברה הישראלית כי ההמנון לא מייצג אותם, הדגל לא מייצג אותם וההוויי הכללי של המדינה לא קשור אליהם ומדיר אותם.

אפילו פה בפורום ציבורי אנשים מרשים לעצמם לתקוף אותם ככלל ובלי להבחין בין אלו שמרגישים חלק מהמדינה ואלו שלא.

אזרחים סוג ב' וזה משהו שדמוקרטיה לא יכולה לאפשר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...