Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין אני פשוט אוהב את כל אלה, שעשו התמחות באסלאם וכותבים את הגיבובי טוק בק שלהם פה. אין לך מושג מה ג'האד, מה הם יסודות המצווה, ולמה היא כוונה. תביא לי את הסורה המדוייקת והאיאה שבו כתוב החרב תדבר, ואני רוצה שתפרש את כל הסורה במילה מילה. אם לא אל תתלוש ביטויים כי אפשר להוציא ביטויים מהתנ"ך ולתלוש אותם בדיוק באותה צורה.

התענוג שמוביל אותך

• תגובות 388
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הסוכן עמוס- כמובן שאני לא זוכר בע"פ, אשתדל בימים הקרובים למצוא לך. אני לא מומחה לאיסלאם ולא התיימרתי להיות כזה. מה שציטטתי הבאתי ממישהו שכן מומחה. עם יסוד סביר להניח שגם יותר ממך, אלא אם למדת את הקוראן היטב.

יוסי- לא קראתי את הספר ואני לא יכול להגיד את דעתי. אני רק יכול לציין שעובדתית היהדות לא הוציאה אנשים להורג בגלל שהם לא יהודים (בניגוד לאיסלאם ונצרות).

לפני שהדיון יהפך לדיון דתות אני אציין שפה סיימתי בנושא הזה מבחינתי.

פורסם

שמעת פעם על סיפור אליהו הנביא ונביאי הבעל ?

וַיֹּאמֶר אֵלִיָּהוּ לָהֶם: תִּפְשׂוּ אֶת נְבִיאֵי הַבַּעַל, אִישׁ אַל יִמָּלֵט מֵהֶם. וַיִּתְפְּשׂוּם, וַיּוֹרִדֵם אֵלִיָּהוּ אֶל נַחַל קִישׁוֹן וַיִּשְׁחָטֵם שָׁם

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

בא ללמדנו שמקדמת דנא שפכו היהודים את כל הסחלע בו לא היו מעוניינים אל נהר הקישון.

אילו אני מנהל באחד ממפעלי המפרץ אשר נתבעים על זיהום הקישון, הייתי מגייס את הרבנות לצידי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ששששש, מתעלמים מזה בנונשלנט כדי לא להבריח אותו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
הסוכן עמוס- כמובן שאני לא זוכר בע"פ, אשתדל בימים הקרובים למצוא לך. אני לא מומחה לאיסלאם ולא התיימרתי להיות כזה. מה שציטטתי הבאתי ממישהו שכן מומחה. עם יסוד סביר להניח שגם יותר ממך, אלא אם למדת את הקוראן היטב.

יוסי- לא קראתי את הספר ואני לא יכול להגיד את דעתי. אני רק יכול לציין שעובדתית היהדות לא הוציאה אנשים להורג בגלל שהם לא יהודים (בניגוד לאיסלאם ונצרות).

לפני שהדיון יהפך לדיון דתות אני אציין שפה סיימתי בנושא הזה מבחינתי.

להכרית את זרע העמלק מוכר לך?

לא רק את הגברים, הנשים והטף אלא אפילו את הבהמות.

זה עוד לפני שבכלל נגענו בשאלה איך מתייחסים ליהודים שלא רוצים לשמור מצוות (ואני לא מדבר על משמרות הצניעות של היום אלא על עונשי סקילה וכדומה).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

חראנזה אני עדיין מחכה לאותו מומחה, סביר להניח שגם אותו אשלח לבדוק שוב, ולהביא לי איאות מדוייקות, אני איני מתייחס כאן למסורות, שכן הכל תלוי ברמת המהימנות של החדית' עצמו, ובאסנאד שהוא שרשרת המסירה. אל תאשימו את האסלאם בזה, או את המוסלמים, הם לא האשמים, אשמים אותם חלאות אדם שכביכול בשם ההתנגדות טבחו בשלושה ילדים על לא עוול בכפם, האסלאם לא מעודד אלימות, וגם המוסלמים לא. הקומץ הוא זה המשליך על הכלל, צא ובדוק האם האזרח הפשוט ביהודה ושומרון אהב את ההחלטה לטבוח את הילדים, האמן לי כולם רוצים את עץ הזית שלהם, החמור, הכבשים ולחיות בשקט, השליטה של צה"ל באיזור משרתת את האינטרסים שלהם, ךמיגור חמא"ס קבלת שקט, והיתרי עבודה ופרנסה בתוך ישראל. אני חושב שלנו אין מה לעשות שם, ואנחנו משלמים מחיר בדיוק כמו ששילמנו בלבנון המחורבנת עת שקענו מ1985 לתוך סכסוך עקוב מדם, שכלל אינו קשור אלינו ישירות.

צה"ל לא צריך להיות בשטחים, מדינת ישראל צריכה להפרד מיהודה ושומרון, לספח את השטחים הרלוונטיים בהחלטה חד צדדית, להפרד, ליצור אוטונומיה לפסלטינאים, לסגור את אותן חטיבות מרחביות, לקחת את הכסף להשקיע בסבסוד דירות, חינוך ורווחה, והעיקר שקט אמיתי. הדבר הכי טוב שבאמת יקרה לצה"ל הוא אימון אמיתי בלחימה, יהיה לנו זמן להתכונן למלחמה אמיתית, ולא לשקר המטונף הזה של לחימה בעימות מוגבל או השתבללות או ביטויים גל הירשיים מונפצים למיניהם. אני רוצה להיות מוכן מחר למלחמה, שיהיה לי את הציוד הטוב ביותר, ולדעת שהתאמנתי, לא רוצה לבצע מעצרים, או כל מיני פעולות שיטור מיותרות.

חייבת להיות כאן החלטה חד צדדית משמעותית, שכמו ההתנתקות שהתבצעה בהחלטה שלנו, תתבצע גם היציאה מהשטחים, חבל עלינו ועל המשאבים שלנו, הכסף שלנו חייב להיות במקום טוב יותר, ביצירת מדינה טובה יותר. שיהיו לנו בשורות טובות אמן ואמן.

התענוג שמוביל אותך

פורסם
חראנזה אני עדיין מחכה לאותו מומחה, סביר להניח שגם אותו אשלח לבדוק שוב, ולהביא לי איאות מדוייקות, אני איני מתייחס כאן למסורות, שכן הכל תלוי ברמת המהימנות של החדית' עצמו, ובאסנאד שהוא שרשרת המסירה. אל תאשימו את האסלאם בזה, או את המוסלמים, הם לא האשמים, אשמים אותם חלאות אדם שכביכול בשם ההתנגדות טבחו בשלושה ילדים על לא עוול בכפם, האסלאם לא מעודד אלימות, וגם המוסלמים לא. הקומץ הוא זה המשליך על הכלל, צא ובדוק האם האזרח הפשוט ביהודה ושומרון אהב את ההחלטה לטבוח את הילדים, האמן לי כולם רוצים את עץ הזית שלהם, החמור, הכבשים ולחיות בשקט, השליטה של צה"ל באיזור משרתת את האינטרסים שלהם, ךמיגור חמא"ס קבלת שקט, והיתרי עבודה ופרנסה בתוך ישראל. אני חושב שלנו אין מה לעשות שם, ואנחנו משלמים מחיר בדיוק כמו ששילמנו בלבנון המחורבנת עת שקענו מ1985 לתוך סכסוך עקוב מדם, שכלל אינו קשור אלינו ישירות.

צה"ל לא צריך להיות בשטחים, מדינת ישראל צריכה להפרד מיהודה ושומרון, לספח את השטחים הרלוונטיים בהחלטה חד צדדית, להפרד, ליצור אוטונומיה לפסלטינאים, לסגור את אותן חטיבות מרחביות, לקחת את הכסף להשקיע בסבסוד דירות, חינוך ורווחה, והעיקר שקט אמיתי. הדבר הכי טוב שבאמת יקרה לצה"ל הוא אימון אמיתי בלחימה, יהיה לנו זמן להתכונן למלחמה אמיתית, ולא לשקר המטונף הזה של לחימה בעימות מוגבל או השתבללות או ביטויים גל הירשיים מונפצים למיניהם. אני רוצה להיות מוכן מחר למלחמה, שיהיה לי את הציוד הטוב ביותר, ולדעת שהתאמנתי, לא רוצה לבצע מעצרים, או כל מיני פעולות שיטור מיותרות.

חייבת להיות כאן החלטה חד צדדית משמעותית, שכמו ההתנתקות שהתבצעה בהחלטה שלנו, תתבצע גם היציאה מהשטחים, חבל עלינו ועל המשאבים שלנו, הכסף שלנו חייב להיות במקום טוב יותר, ביצירת מדינה טובה יותר. שיהיו לנו בשורות טובות אמן ואמן.

בכל הדתות יש דברים יפים ובכל הדתות יש גם דברים לא יפים. הכל תלוי איך משתמשים בדת. דווקא ליהודים האיסלאם מאוד סובלני.

פורסם

מאוד סובלני יחסית ליחס שלו לדתות אחרות. אם אתה מוצא הרבה סבלנות בדימי וג'זייה, ההגדרה שלך של סובלנות לקויה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

ניטץ' מה לא סובלני בלהגן על בן עמי הספר (המונותאיסטים), לאפשר להם חופש דת ולקחת מהם מס גוגולת?

הרי את מס הגולגולת למוד אצלנו (חובה להשיך נשך לגר. לא לגוי אלא לזה שכל פשעו שלא נולד יהודי).

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אין לי מושג מה יחס האיסלאם ליהודים אבל את המניפסט הרטרואקטיבי של תנועת חמאס אפשר לקרוא כאן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...