Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לאחרונה הופיעה בעיה ברכבי מגאן 2003,שבה נוזל הקירור היה נעלם ממיכל העיבוי לאחר נסיעה של שעה-שעתיים.

כלומר לפני נסיעה הייתי ממלא את מיכל העיבוי עד קו המקסימום,נוסע שעה שעתיים,לאחר הנסיעה מסתכל שוב במיכל העיבוי,ורואה שהמיכל ריק לגמרי.

הגעתי למוסך,ונאמר לי שיש כנראה נזילה ממשאבת המיים.החליפו לי משאבת מים לחדשה,אחת מתוצרת DOLZ,(כנראה תוצרת ספרד).

אפשר בתמונה להבחין בשתי המשאבות:השחורה היא הישנה והכסופה היא החדשה.האמת שהלהבים שלהם קצת נראים אחרת.

עלות החלפת המשאבה כולל עבודה כולל נוזל קירור חדש לא כולל מע"מ היתה 900 ש"ח.

באותה הזדמנות גם החלפתי שתי משאבות בלם אחורי-בלם תוף,בעלות של 300 ש"ח לא כולל מע"מ.משאבות הבלם תוצרת LPR.(יש תמונה של האריזה).

הייתי רוצה לדעת קצת חוות דעת על המחירים ששילמתי,אם סבירים או לא,ואם מישהו מכיר את היצרן DOLZ יצרן משאבות מיים,וחוות דעת על אותו מוצר.

תודה מראש לכל המגיבים.

0000 008.jpg

0000 009.jpg

פורסם

1.כן, שהמוסך שביצע את העבודה אידיוט שלא הציע או החליף לך סט טיימינג.

2.במשאבה המקורית האימפלר (הלהבים) ממתכת, ובחליפית הזאת הם מפלסטיק.

פורסם

לגבי סט טיימינג הוא הציע.הלהבים מפלסטיק הם במשאבה החדשה (הכסופה)?

וזה מראה עליה שהיא פחות טובה או עמידה?

פורסם

משאבת Dolz היא המשאבה החליפית הכי טובה שתוכל להשיג לרכב הזה.

לגבי המחיר קשה לי להגיד כי אני החלפתי כשעשיתי טיימינג, בדיוק בשביל להמנע מלשלם הרבה על העבודה כשתלך המשאבה בלבד.

הסיבה שלרוב עושים את זה ביחד ברכב הזה היא שכדי להגיע למשאבה גם ככה צריך לפרק את רצועת הטיימינג - משמע הרבה עבודה.

פורסם

עושים את זה ביחד כי רצועת טיימיניג או אביזרים שמפרקים ממקומה לפי הוראות יצרן מחליפים בחדשה אחרת הסיכויים כי הרצועה תקפוץ ממקומה גבוהים מאוד

• תוכן חדש...