Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצמיגים הקדמיים שלי בקליאו ספורט מתחילים להיראות כמו סליקס :lol:

הם עברו 65K ק"מ, נראה לי שדי נמאס להם מהחיים (לעומת אחיהם האחוריים שנראים שמחים ורעננים)

חשבתי לרצוח אותם לחלוטין ב איזה Burn Out נחמד :onfire: ואז להחליף לזוג חדש.

יש דגם צמיג מומלץ? האם כדאי להשקיע בזוג מישלין חדשים זהים לקודמים? הם היו אחלה צמיגים לדעתי, אבל הבנתי שמאד יקרים :bugeyed: .

הצעות יתקבלו בברכה

תודה

גלעד

פורסם

pirelli asimatric אני מקווה שלא טעיתי בשגיאות כתיב, אישית אני מאוד מרוצה מהם, אחיזה ממש טובה.

לפני כשבועיים החלפתי את כל הארבע, תענוג של אחיזה.

פורסם
pirelli asimatric אני מקווה שלא טעיתי בשגיאות כתיב, אישית אני מאוד מרוצה מהם, אחיזה ממש טובה.

לפי מאמר שקראתי הצמיגים של מישלינג הם פחות אוחזים אבל יותר עמידים ויותר שקטים...

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

לפי מאמר שקראתי הצמיגים של מישלינג הם פחות אוחזים אבל יותר עמידים ויותר שקטים...

אני לא יודע לאיזה דגם אתה מתייחס אבל המישלין פיילוט המורכבים על הקליאו מאוד מאוד שקטים ועד כה שמעתי עליהם רק דברים טובים (אותה סדרת צמיגים אפשר למצוא גם על האיביזה טורבו ונדמה לי גם שעל ה-B4),עד כמה שהבנתי (ולצערי) צמיג זה אינו מיוצר יותר.

פורסם

הם עברו 65K ק"מ, נראה לי שדי נמאס להם מהחיים (לעומת אחיהם האחוריים שנראים שמחים ורעננים)

יש דגם צמיג מומלץ? האם כדאי להשקיע בזוג מישלין חדשים זהים לקודמים? הם היו אחלה צמיגים לדעתי, אבל הבנתי שמאד יקרים :bugeyed: .

הצעות יתקבלו בברכה

תודה

גלעד

הצעה הכי טובה זו לעשות חיפוש בנט, יש המון אתרים שמשווים בין סוגי הצמיגים ונותנים להם ציון, ובנוסף לזה יש תגובות+ניקוד של אנשים.

אתר לדוגמה -

http://www.1010tires.com

Finger's gonna kill me.

פורסם

אני יושב על רביעית TOYO PROXSES FZ4.

לא אומר שהם עילוי מכיוון שיש טובים מהם אך בשביל 1400 ש"ח לסט כולל מע"מ זו עיסקה לא רעה.

באתרי צמיגים הוא מתמקם במבחנים ב- 80% בממוצע, ביצועי כביש יבש טובים יחסית.

הכוונה הייתה ללכת על ה- T1S שלא היו בארץ.

במידה ותשיג GOOD YEAR F1 D3 במחיר טוב לך על זה, צמיג תותח, בזמן שאני שקלתי לא היה בנימצא במידה של ה- MK 1.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

הצעות יתקבלו בברכה

תודה

גלעד

הצעה הכי טובה זו לעשות חיפוש בנט, יש המון אתרים שמשווים בין סוגי הצמיגים ונותנים להם ציון, ובנוסף לזה יש תגובות+ניקוד של אנשים.

אתר לדוגמה -

http://www.1010tires.com

אפשר להזמין דרכם צמיגים לארץ?

המחיר שלהם ממש זול יחסית לארץ...

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם

גלעד, לאוטו ברמה של שלך נראה לי שכדאי שתסתכל פשוט על הסדרות הגבוהות (הספורטיביות) של חברות הצמיגים המוכרות.

TOYO PROXES T1S

FALKEN AZENIS ST-115

GOODYEAR EAGLE F1 GS-D3

BRIDGESTONE POTENZA RE720

הדגמים שציינתי לא בהכרח דומים ברמת המחיר או ברמת המיתוג, אבל הם דוגמאות לרמה הכללית שאתה צריך לשאוף אליה לדעתי. על כולם ניתן למצוא מידע ברשת ואת כולם למיטב ידיעתי ניתן להשיג בארץ.

גילוי נאות - כמובן שאין לי נסיון אישי עם אף אחד מהדגמים האלה, אבל הם כיוונים טובים על הנייר. אני בטוח שיש אנשים עם נסיון או שמועות שיכנסו אחרי ויתקנו או יחזקו אותי. :wink:

אל תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל תרבות מוטורית, שאל מה תרבות מוטורית יכולה לעשות בשבילך.

המלצת השבוע: יפני זה money.

פורסם

FALKEN AZENIS ST-115

FALKEN AZENIS ST-115

FALKEN AZENIS ST-115

זה הדבר!!!

הטיו והגודייר היו לי אותום...טובים..אבל לא שוים את הכסף ואחרי חודשיים הם ביכלל לא משו..

הבריג'סטון גם אחלה

תנסה NITTO...או HOZIER... :lol:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
FALKEN AZENIS ST-115

FALKEN AZENIS ST-115

FALKEN AZENIS ST-115

זה הדבר!!!

הם לא סמי-סליקס?

מה גם שלמיטב ידיעתי אין להם ייבוא סדיר לארץ.

:-)

פורסם
הם לא סמי-סליקס?

מה גם שלמיטב ידיעתי אין להם ייבוא סדיר לארץ.

אם אינני טועה (ויתכן שכן), אתה מדבר על ה-RT-215.

דומני שהיו אנשים כאן בפורום שהתקינו אזניס מהסדרה שציינתי.

אל תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל תרבות מוטורית, שאל מה תרבות מוטורית יכולה לעשות בשבילך.

המלצת השבוע: יפני זה money.

פורסם

אני שמתי לפני כשבוע 4 צמיגים חדשים לצערי וגם לשמחתי ...... :p

יש לי 205 ושמתי צמיגים של פירלי P-2500 לפי מה שאני יודע אלו צמיגים חדשים

הם ממש טובים לפי דעתי וגם מבחינת מחיר לא יקרים יותר מדי לי זה עלה בסביבות 1000+ ש"ח. דרך אגב הם מגיעים עם אחראיות של 4 שנים.

יש להם אחיזה טובה על הכביש זה מירב המידע שיש לי כרגע כי הם חדשים אצלי אולי בעתי יהיה לי מידע נוסף.

פז'ו 205 GR שנת 93' ..... זקוקה לתיקון [יש לי בעייה כספית ואשמח לקבל עזרה מאנשים טובים]

פורסם

חוץ מ פירלי P0 כל הפירלי קקי גם 9000 וכל המיספרים

אפילו ה P0 מיתייבשים מהר...

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...