Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חוץ מ פירלי P0 כל הפירלי קקי גם 9000 וכל המיספרים

אפילו ה P0 מיתייבשים מהר...

שטויות.

היו לי רביעיית P6000 וזה צמיג-דביק הייתי נורא מרוצה

רק מה.. הצמיג הזה לא עובר יותר מ-60K ק"מ ולא משנה כמה תטפח אותו.

דודו

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם

מישהו יודע דל מקום באיזור חיפה שאפשר להשיג בו צמיגים במחיר שפוי? (אני מחפש גם צמיגים ל 307 XSI של אחותי - 205/50-17 והמחירים מטורפים לחלוטין)

פורסם

מנסיוני על הקליאו

אני ממליץ על גודייר F1

אני קניתי אותם בערך ב1200 אם אני זוכר נכון לזוג(אני לא ממש בטוח לגבי המחיר זה היה די מזמן)

וזה אחרי הנחה וההפרשים היו גדולים מאוד

חשוב לציין שאצלי בקליאו דור שני המידות היו 195\45\16 וסביר להניח שאצלך המחירים יהיו יותר זולים בהרבה

רק חשוב לבדוק בהרבה מקומות ורצוי ללכת למקום שמכירים\מכר משותף כי ההפרשי מחירים הם עצומים

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם

אם כבר צמיגים

אני מתכוון להלביש את הראלי ב-

TOYO PROXES T1-S

במידה 195.45 R15

אבל אני מפחד שבגלל החתך הנמוך הם יגמרו מאוד מהר

מה אתם אומרים??

והאם הם מתייבשים מהר?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ההצעות שקיבלתי כרגע הן:

Fulda VW91

ודאנלופ 9000

המחיר די זהה

מה מהם עדיף?

למישהו יש הצעות נוספות בטווח של 700-800 ש"ח לצמיג?

פורסם

הדנלופ באמת צמיג מעולה הוולבו נועלת אותו, רק דברים טובים יש לי לומר עליו (אם אתה רוצה יותר פרטים, תודיע לי).

Finger's gonna kill me.

פורסם

אני הייתי ממליץ על פירלי P6000 צמיג שממש לא ממהר להפרד מהאספלט [כמובן מחתך 55 ומטה] זו המלצתי.

ולעניין אחר.... ראיתי שנכנסו לת'רד הזה לא מעט בעלי קליאו ספורט .חשבתי לעצמי ....למה שלא נפגש פעם ???? :D הריי יש מועדונים של פיז'ו ,סובארו ,אלפא.....ועוד שאר גרוטאות :lol:

אז מה אתם אומרים???

דודו

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

• תוכן חדש...