Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מסתדר מצויין עם A54 ו-128 גב זכרון. לא שאלתי אותו בכמה הוא משתמש.

מה שכן, אני מנקה זבל לפחות פעמיים בשבוע. גם כך הסרטונים של הנכדות מצטברים.

אתה יכול להשתמש בכרטיס זכרון אם אינך זקוק לסים 2 פיזי.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 22 שעות, topop כתב:

מסתמן שגם אני לקראת רכישת מכשיר כזה. 

לפני המחיר אני מניח שמדובר ב256GB (?). 

ההפרש בין ה128 ל256, הוא בערך 300-400₪, האם יש סיבה טובה לא לרכוש את ה128 ולהוסיף כרטיס זיכרון?

צריך לנהל מה אתה שומר בכרטיס. 

למי שמשתמש בענן ואינו משתמש כבד לא צריך 256

נ. ב. אלא אם אתה שומר כל שטות ששולחים לך בוואזאפ... 

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

יש דרך להעביר בסמסונג למצב השתק במהירות, אפילו דרך לחצן חיצוני בלי לפתוח את המכשיר?

וכנ"ל לצאת ממצב השתק בלי שיישמע צליל?

פורסם

גלול מסך מלמעלה למטה,לחיצה בודדת על הרמקול תעבור לרטט\השתק

בחזרה למצב הקודם,עוד גלילה,דאבל קליק על הרמקול (כמעט ולא תשמע את הצליל)

לקסטם לחצן\כפתור חיצוני ידרוש אפליקצית צד ג' או ROOT נראה לי..התעסקות לא לכל אחד

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אולי מה שמתואר בסרטון הבא, לגבי ה-shortcuts לקראת הסוף?

אגב, להדליק מסך ופשוט ללחוץ על ווליום למטה עד הסוף (ולהפך) לא עושה את אותה פעולה?

פורסם

לא, בברירת מחדל המקשי ווליום בצד המכשיר שולטים על ווליום של מדיה בלבד, לא על צלצול/התראות וכו'.

• מבאס 1

יום טוב גם לך

פורסם

בכל הדרכים הללו עדיין צריך לפתוח את המכשיר וללחוץ כמה פעמים.

באופציה של הנגישות זה משאיר אותך עם רטט..

הדבר הכי קרוב שהצלחתי זה ליצור שגרה של שקט, אבל עדיין צריך לפתוח את המכשיר וללחוץ על האייקון ובביטול זה משמיע צליל.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

מה אומרים? לחכות לS25+  או לזרום על  Pixel 9 Pro / pro XL?

בצעירותי הייתי מאלו שיחפשו אנדרואיד נקי (ימי ה HTC  הזכור לטובה, בהמשך ואןפלוס) אבל בשלב כלשהו עברתי לסמסונג בשביל היציבות עם אפליקציות עסקיות.

היום ראיתי את הכתבה הזו ופתאום חשבתי שאולי הפיקסל הוא אופציה טובה יותר (חוץ מקצב הטעינה, שיתביישו להם)

היום אני עם  S23+ והסיבה להחלפה היא שהילד יושב עלי חזק לקבל אותו :) 

עריכה אחרונה על ידי GTאי
פורסם

אלא אם יש לך איזה שימושים מיוחדים שיכולים להטות את הכף לטובת אחד מהם, הייתי הולך על מה שעולה פחות וזהו.

בעצם, לא... הייתי קונה לילד מכשיר זול ונשאר עם הS23 😁

מה מהתכונות שראית בכתבה שאתה חושב שאתה צריך?

לי יש S22 ושידרגנו את אשתי מS10 לפיקסל 8 לפני כשנה (כי לS10 נשבר המסך עם עלות תיקון לא סבירה, והפיקסל נראה כמו תמורה מצוינת למחיר ביחס לסמסונגים באותה תקופה). לא רואה משהו שגורם לי לרצות לרוץ לשדרג גם. סה"כ כל אפשרויות הAI המגניבות שיוצאות לפיקסל, יוצאות גם לסמסונג לאחר זמן מה, ובינינו מרובן מתלהבים כמה ימים ואז שוכחים מהן.

מבחינת מצלמה יכול לומר שיש מצבים שלכל אחד מאלו היו יתרונות על השני בתלות בתאורה/סינוור וכו', וזה למרות שהסמסונג ישן יותר (מצד שני הפיקסל הוא לא גרסת פרו).

• אהבתי 2
פורסם
לפני 21 שעות, GTאי כתב:

היום ראיתי את הכתבה הזו ופתאום חשבתי שאולי הפיקסל הוא אופציה טובה יותר (חוץ מקצב הטעינה, שיתביישו להם)

חלק מהפיצ׳רים שם בכלל לא זמינים בארץ (כמו call screening) ככה שכל הכתבה צועקת ״פרסומת״.

אין כזה דבר ״אנדרואיד נקי״. מערכת ההפעלה של הפיקסל היא לא ״נקייה״ יותר מכל אחת אחרת. לאחרות יש פיצ׳רים וממשק כזה ולה יש אחר.

אני מוצא שלושה דברים מאוד מאוד מאוד שימושיים (יש לי פיקסל 7): ג׳מיני בתור האסיסטנט (גם האסיסטנט הקודם היה מאוד נוח). זה נוח לשוחח איתו על משהו שרוצים לברר, וזה נוח לקבוע פגישות ולכוונן טיימר בפקודות קוליות וכו׳ (אני דובר שני השפות שוטף. למישהו שפחות שוטף באנגלית, אולי פחות שימושי). הדבר השני הוא circle to search. פגז. מאוד מקצר תהליכים. השלישי הוא שכל דבר שאתה עושה לו copy עולה מייד עם אפשרות לקישור לאפליקציה אחרת. נוח.

מעבר לזה הממשק נהיה מאוד נחמד עם האנימציות שלו, ככה שבסה״כ החוויה של מערכת ההפעלה משתפרת, אבל (1) אין לי ניסיון עם אחרות כבר כמה שנים (הייתי קצת באפל) ו-(2) לא מבין מה ״נקי״ בזה. זה שבאחרות פיצ׳רים אחרים, ויותר מהם?!

לא יודע...

לפני 21 שעות, GTאי כתב:

בשלב כלשהו עברתי לסמסונג בשביל היציבות עם אפליקציות עסקיות.

לפיקסל 7 היה יתרון מחיר. לחדשים אין. אם הייתי צריך לסמוך על המכשיר לבצע עבודה, לא הייתי משחק וקונה משהו ש-(1) יודע שעובד ו-(2) יש לו תמיכה יותר זמינה במקרה של תקלה/שבר.

כלומר, אני מאוד אוהב את הפיקסל (הוא טיפה גדול לי, חוצמיזה אין לי תלונות), אבל הוא מכשיר נדיר בארץ ובא עם סיכון.

• רעיון טוב! 1

פורסם

התייעצות, בעיקרון מחפש מכשיר כמה שייתר קומפקטי. לאחר המון יוטיובים- אלו שלושת המועמדים:

1. Oppo Find X8 12/256

2. Pixel 9 12/256

3. S24 8/256

דיי נעול על הסמסונג גם כי כבר התרגלתי אחרי כמעט 6 שנים עם נוט 10 וגם כי יש לי כבר טאגים מפוזרים והם לא יעבדו עם מכשיר אחר והסיבה האחרונה היא מערכת DEX המצוינת שמשאירה לי את הנייח לפעמים כבוי למשך שבועות.

השאלה, כמה קריטי זה 8 ג"ב ראם? מחזיק מכשיר בד"כ הרבה זמן וזה פשוט נשמע נמוך מדי להיום ובטח לעוד 3-5 שנים.

נכון, סדרת 25 ממש בפתח ואולי המצב ישתפר שם אבל כבר משכתי יותר מדיי זמן וממש לא אוהב לרכוש מכשיר בהתחלה. לוקח להם כמה חודשים "להתבשל" בחוץ מבחינת עדכונים ובתקווה שאין להם חבלי לידה חומרתיים.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם
לפני 4 שעות, Muzic4Ever כתב:

השאלה, כמה קריטי זה 8 ג"ב ראם

לא קריטי

המשמעות של RAM זה כמה אפליקציות יכולות לרוץ בוז, כך שכשאתה חוזר לאפליקציה שפתחת קודם, היא לא נפתחת מחדש אלא נמצאת בזיכרון ואתה חוזר בדיוק לאיפה שהיית

יענו, יותר נוח, אבל אם אתה רגיל ומשתמש ב-Dex זה בטל בשישים לעומת לאבד את הפיצ'ר הזה

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 5 שעות, Muzic4Ever כתב:

מערכת DEX המצוינת

הלכתי לגוגל לבדוק מה זה DEX ו באתר סמסונג נתקלתי בזה שרק מכשירים מסוימים תומכים:

image.thumb.png.800464ba54ffb69688db6d455998a81b.png

תבדוק את זה כדי לא להתאכזב. 

פורסם

האתר כנראה לא מעודכן... אפילו הנוט 10 שלי לא מופיע שם.

בכל אופן, הדקס נמצא בכל מכשירי הקצה של סמסונג החל מסדרה 8, לאחרונה התחילו אפילו לשתול אותו בטאבלטים מסדרת הביניים כמו הגלקסי Tab 9, רק שעשו שם תרגיל- תמיכה ב USB2 בלבד. זאת אומרת שהדקס יעבוד רק מקומית ולא על מסך חיצוני.

לטעמי זה אחד הפיצ'רים הכי unrated כיום. עם קצת שיווק הוא יכול היה למשוך הרבה לקוחות לסמסונג. הניסיון ורמת הליטוש שהצליחו להגיע אליה עם השנים בנוסף לכוח העיבוד שרק משתפר כבר כמעט מייתר שימוש במחשב עבור מי שמשתמש בו לגלישה, יוטיוב, docs ומיילים שכן הדקס מספק חווית שימוש מעולה.

להבנתי זה אפילו הולך להשתפר עוד יותר במעבר לסנאפדראגון Elite כי הוא הולך לתמוך חומרתית באמולצייה יישומי x86 מה שיקרב את המכשירים צעד נוסף להחלפת מחשבים אישיים לחלוטין. 

• אהבתי 1

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

• תוכן חדש...