Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית פיאט אונו - שאלות.....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נסעתי איתה מספר לא מבוטל של שעות היום.....הייתי ביהוד, סביון, אזור , חולון ויפו.....

מה שנקרא - פיזור סיכונים (וסכנות) :twisted:

פורסם

אני כ"כ מרוצה שמצאתי אחרי תקופה כ"כ ארוכה אוטו כל כך בסדר...

יכלתי ליפול בפח במציאת רכב אבל לא נפלתי , ולא צפויות בעיות חמורות במצב המכאני.

ואין לה תאונות והיא נוסעת כמו שצריך (חוץ מבעיה קטנה בגיר - ע"ע פורום אחזקה)

עכשיו הזמן יגיד את שלו , אם הרכב באמת טוב או שזוהי רק אשליה....

עוד שבועיים ויום נגמר לי המלווה... ואת האמת מלווה זה דבר מצוין כשנהגתי שוב ברכב אחרי תקופה של חודש וחצי שלא נהגתי בו האוטו קפץ כל הזמן זרקתי קלאץ' ונתתי יותר מדיי גז - כנראה בגלל המעבר מרכב חדש דיזל לרכב ישן בנזין, וזה היה במגרש ריק....

אחרי כ15 דקות התרגלתי ויצאתי לכביש.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
ואת האמת מלווה זה דבר מצוין כשנהגתי שוב ברכב אחרי תקופה של חודש וחצי שלא נהגתי בו האוטו קפץ כל הזמן זרקתי קלאץ' ונתתי יותר מדיי גז - כנראה בגלל המעבר מרכב חדש דיזל לרכב ישן בנזין, וזה היה במגרש ריק....

יוסי.

:?::?::?::?::shock::shock:

פורסם
ואת האמת מלווה זה דבר מצוין כשנהגתי שוב ברכב אחרי תקופה של חודש וחצי שלא נהגתי בו האוטו קפץ כל הזמן זרקתי קלאץ' ונתתי יותר מדיי גז - כנראה בגלל המעבר מרכב חדש דיזל לרכב ישן בנזין, וזה היה במגרש ריק....

יוסי.

:?::?::?::?::shock::shock:

מה לא מובן?

לקחו לי כמה דקות להתרגל לרכב בגלל שהייתי רגיל לסיטרואן קסרה טורבו דיזל 99' מהשעורי הנהיגה , וחודש וחצי לא נהגתי והתחלתי לנהוג בסובארו 89' ישנה, בנזין, בלי הגה כוח עם מוט ארוך יותר ובכלל הסביבה של האוטו היא שונה וגם הDL יותר גדולה.

האוטו נכבה כמה פעמים עד שלמדתי שוב לשלב בין הקלאץ' לגז ולהתאים את עצמי לגודל הרכב.......ויצאתי לכביש ונהגתי בסדר ואני כל הזמן משתפר.

ידוע שהלמידה האמיתית של הנהיגה, היא עכשיו ולא בשעורי הנהיגה.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

אני אנסח את זה מחדש

אני כ"כ מרוצה שמצאתי אחרי תקופה כ"כ ארוכה אוטו (גם אנחנו ,תאמין לי :twisted: )

עוד שבועיים ויום נגמר לי המלווה... ואת האמת מלווה זה דבר מצוין כשנהגתי שוב ברכב אחרי תקופה של חודש וחצי שלא נהגתי בו האוטו קפץ כל הזמן זרקתי קלאץ' ונתתי יותר מדיי גז - כנראה בגלל המעבר מרכב חדש דיזל לרכב ישן בנזין, וזה היה במגרש ריק....

יוסי.

מה עניין שביתה להר סיני ? איך מלווה קשור לזה שקפץ לך האוטו ?

בוא ננסה שוב

עוד שבועיים ויום נגמר לי המלווה... ואת האמת מלווה זה דבר. מצוין כשנהגתי שוב ברכב. אחרי תקופה של חודש , וחצי שלא נהגתי בו, האוטו קפץ ,כל הזמן זרקתי קלאץ' ונתתי יותר מדיי גז - כנראה בגלל המעבר .מרכב חדש ,דיזל לרכב ישן .בנזין, וזה היה במגרש ריק....

יוסי.

עוד שבועיים ויום נגמר לי המלווה... ואת האמת מלווה, זה דבר מצוין כשנהגתי. שוב ברכב אחרי תקופה של חודש וחצי .שלא נהגתי בו ,האוטו קפץ כל הזמן .זרקתי קלאץ' ונתתי יותר . מדיי גז - כנראה בגלל המעבר. מרכב חדש דיזל ,לרכב ישן בנזין, וזה היה במגרש ריק....

יוסי.

עוד שבועיים ויום נגמר לי המלווה... ואת האמת מלווה זה דבר מצוין . כשנהגתי שוב ברכב , אחרי תקופה של חודש וחצי שלא נהגתי בו , .האוטו קפץ כל הזמן זרקתי קלאץ' ונתתי יותר מדיי גז - כנראה בגלל המעבר מרכב חדש דיזל לרכב ישן בנזין, וזה היה במגרש ריק....

יוסי.

פורסם

בכל פעם שאני מפרק מנוע ומרכיב מחדש , נשאר לי בורג או חלק מיותר.

אם אני אפרק וארכיב מספיק פעמים , אפשר להרכיב מנוע נוסף ?

בוא ננסה שוב:

בכל פעם שאני מפרק משפט ומרכיב מחדש , נשארת לי נקודה או פסיק מיותר.

אם אני אפרק וארכיב מספיק פעמים , אפשר להרכיב משפט נוסף?

:D

• תוכן חדש...