Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש מחליפה ל 3008 השם ייקום דמה

rami23
שימו לב! השרשור הזה בן 4783 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום.

קרוב משפחתי נפרד בצער רב מהרכב לאחר שהשמאי הגיש תעודת פטירה סופית, כעת הוא מחפש רכב בסגמנט הזה.

אציין שהרכב ענה על הציפיות מעל ומעבר למעט צריכת דלק שערורייתית שהגיעה ל 1:4.3. אם לא הבעיה הזו סביר להניח שהרכב הבא היה זהה. אשמח לשמוע את המלצתכם לרכב במחיר דומה.

נ.ב.

אשמח לשמוע מבעלי 3008/5008 לגבי צריכת הדלק שלהם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קשה לי מאוד להאמין שהרכב היה תקין, ננהג בצורה רגילה ועדיין נתן צריכה של 1:4.3 ק"מ.

אם היית מרוצה מהרכב, למה שלא תקנה אחד זהה? את עניין צריכת הדלק תוכל לבדוק באמצעות נסיעת מבחן:

בקש נסיעת מבחן, צא לדרך עם מיכל מלא ובסיום הנסיעה תדלק וחשב את הצריכה. אני בטוח שלא תגיע לתוצאה שציינת פה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתור אחד שמכר ומוכר לא מעט כאלו,וקבלתי אין ספור רשמים מלקוחות,אין סיכוי שתצרוכת הדלק היא כמו שציינת.

או תקלב או נהיגה לא הגיונית בעליל, מה שכן לדעתי אתה לא מודד נכון.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם אני לא חשבתי שהרכב תקין ולכן הוא בילה כמה וכמה שעות טובות במוסך המרכזי בב''ב, לאחר דיאגנוזה נאמר לי שזה נגרם מנהיגה לא נכונה על הרכב. לאור התעקשותי שהצריכה עדיין מוגזמת הפנו אותי למנהל השירות, שלא הוסיף דבר מלבד ''תשתדל לא לעבור את ה 2000 סל''ד". כמובן שניסיתי אולם התוצאה השתפרה אולי ב10 אחוז וכולם צפרו לזקנה על הכביש. לאחמ''כ לא התפניתי לחזור למוסך ואז קרתה התאונה.

הייתי שמח מאוד לקנות רכב זהה ולמדוד בנסיעת מבחן אולם מה שאתה מקבל זה אולי 20 דק שלא יספקו אותי מהבחינה הזו.

לזה שמעלי: אם לחלק את מספר הק''מ שנעשו במספר הליטרים שתודלקו זה לא חישוב נכון אשמח שתתקן אותי..

כמו''כ אם הנך עובד במרכזי שירות של פיז'ו ויש לך איזה השפעה אשמח לקבל רכב כזה למספר ימים, במידה וימצא שהבעיה היתה ברכב הספציפי שקניתי אשמח מאוד לקנות רכב זהה שכאמור נהניתי ממנו מאוד.

כמו''כ הנך יכול להוסיף את התרשמותי המעולה מהרכב לרשימת הלקוחות שלך מפני שאלמלא שכ''כ היינו מרוצים מהרכב הוא היה מוחלף מיד לאור הבעיה הנ''ל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין צורך לקחת רכב לנסיעת מבחן.

ה-3008 שלי עושה 10.5 ק"מ/ל' בנסיעה עירונית פקוקה בחיפה.

בנסיעה לאילת הלוך ושוב עשה 14 ק"מ/ל'.

גם אם אני יסע כל היום על פול גז פול ברקס אני לא מאמין שאגיע ל4.3 ק"מ/ל'.

אני מניח שהצריכה שלך הייתה שונה לחלוטין, אחרת היית ממלא מיכל מלא כל 200 ק"מ, וזה קצת קשה לי להאמין...

אגב, הרכב פשוט מעולה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה באמת היה המצב, (לצערי בעבר..) כל קצת יותר מ200 ק''מ. וזה קרה בערך אחת לשבוע. ובגלל שק''מ החודשי לא היה גבוה והאוטו היה פשוט מעולה ולא הייתה שום מילה רעה לומר עליו, סלחנו לו על זה.. אני מעריך שאם הוא היה בחיים עדיין הייתי דואג לפתור את הבעיה מול היבואן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קשקאי, מה שכן פחות נוח מ-3008 ומנוע אוטמוספרי (לא שזה חיסרון) אבל טורבו של 3008 חזק יותר (156 כ"ס מול כ"ס 140 בקשקאי).

נ.ב. יש גם קשקאי עם מנוע 2.2 טורבו דיזל, שם כוח לא חסר.

Renault Captur 2018 1.5 dCi

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

את האמת אני לא מכיר עוד קרוסאובר (חוץ מקשקאי) שבאמת יכול להתחרות ב-3008.

3008 מאובזר, נוח ומפנק וגם בעל מנוע טורבו חדיש!

אולי עוד אופציה נוספת היא שקודה יטי בגרסה מאובזרת מעניינת מאוד.

Renault Captur 2018 1.5 dCi

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4783 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...