Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלך לי לאיבוד הרישיון האדמה בלעה אותו , אני עדיין נהג חדש וצעיר, בן 19 תכף(בלי מלווה או משו תכף נגמר הנהג חדש)הקטע שהזמנתי את הרישיון הזמני אבל לבינתיים אני נוסע בכל זאת כי זה לא מה שימנע ממני, השאלה אם יתפסו אותי ויבקשו רישיון ואין לי מה המצב הקרייטי ביותר?וקנס זה גם קריטי בשבילי (250 שקל יום עבודהה חראם)

פורסם

התשובה היא פשוטה

בתקנות תעבורה ישנו סעיף בו נהג שלא נושא עליו רשיון נהיגה דינו קנס כספי 100 ש"ח.

הדבר תקף יותר לתקופה של לפני 2003 אז בניידות התנועה\סיור של המשטרה לא היה מותקן מסוף משטרתי.

כעיקרון שוטרים לא רושמים את הדו"ח אבל ניתן בהחלט לרשום.

בארבע שנים ששירתתי במשטרה לא ניקלתי בשוטר שרשם דו"ח מסוג זה.

פורסם

צריכה להיות עליך תעודה מזהה אחרת, עם תמונה, למשל תעודת זהות.

כבר כמה שנים ישנה הנחייה פנימית במשטרת ישראל לא לתת דוח על הסעיף הזה, במידה ויש על הנהג תעודה מזהה עם תמונה.

לוקחים ממך תעודה מזהה ובודקים במסוף המשטרתי את כל הנתונים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

קראתי בעיתון לפני כמה זמן שאסור להם לתת דו"ח על דבר כזה, ויש לך זמן של תוך יום או משהו כזה לגשת לתחנת משטרה ולהציג את מה שהם ביקשו, אבל אני לא יודעת אם זה עדיין עדכני.

Peugeot 206 1.4 automatic '01

פורסם
קראתי בעיתון לפני כמה זמן שאסור להם לתת דו"ח על דבר כזה, ויש לך זמן של תוך יום או משהו כזה לגשת לתחנת משטרה ולהציג את מה שהם ביקשו, אבל אני לא יודעת אם זה עדיין עדכני.

לא חל איסור, אולם שוטרים לא רושמים את הדו"ח הנ"ל מכיוון שמסוף משטרתי זמין להם בכל עת.

אגב יש חוק במדינת ישראל אשר אדם שעבר את גיל 16 חייבת להיות ברשותו בכל עת תעודה מזהה

פורסם

אם אין עליך גם ת.ז. והשוטר קצת חושד בך, אז הוא יכול לעכב אותך לזיהוי בתחנת משטרה.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

בדיוק שוטר עצר אותי לפני כמה ימים, הרישיון לא היה עליי וגם לא התעודת זהות.

למזלי הייתי עם המיאטה והשוטר התחיל ולהתעניין ברכב ובסוף יצא שהוא ויתר לי. :lol:

אבל במצב שלך פשוט כשאתה נוהג תדאג שהתעודת זהות תהיה עליך, ואם יהיה מצב ששטור יעצור אותך עד שהרשיון החדש יגיע (מה שאני לא מאמין שיקרה) תדבר יפה ותסביר לו שאבד לך הרישון ואתה אמור לקבל ממש בקרוב רשיון חדש. ואו שתקנה מיאטה עד שהרישון החדש יגיע :lol:

פורסם
ואם בן אדם מסרב להזדהות בתחנה?

מסרב להזדהות ?

עילה למעצר, וסתם סיבה שבגללה תעביר את הלילה באיזה בית כלא עם שינה גרועה !

הנה הדוגמא הקלאסית

http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/684/651.html

ובקשר לנשיאת מסמכים.

שוטר רשאי לעכב כל אדם במדינת ישראל (החל מאזרח הפשוט ועד לתייר כולל אנשי שגרירות) בכדי לברור מיהו הבן האדם שמולו.

כמו כן חלה על כל אזרח מעל גיל 16 לשאת על עצמו תעודה מזהה רשמית (בסדר הבא -> ת.ז->דרכון->רישיון נהיגה->חוגר) כרטיסים של קופות חולים או סטודנט או כרטיסים עם תמונה, כאן השוטר יכול להפעיל שיקול דעת ולהחליט בשטח אם הוא צריך לעשות זיהוי וודאי. הזיהוי יכול להתבצע במקום באמצעות שיחת טלפון או לעלות בקשר מול חוקר או בתחנה כאשר יברר פרטים מסויימים שרק האדם עצמו יודע (באיזה חודש יש לאימא ולאחותך יום הולדת למשל).

כמו כן בקשר לאי נשיאת רישיון נהיגה,בגדול מומלץ שהוא תמיד יהיה בארנק ולא , לא נורא. בגדול זה קנס של 100 שקל על אי נשיאת מסמכים. אבל גם אז הבן אדם מקבל קנס ומחוייב תוך 24 שעות להגיע לתחנה ולהתייצב מול קצין תנועה ולהראות לו שיש לו רישיון, והדבר לא מבטל את הקנס. בקיצר אם אין רישיון נהיגה, השוטר לוקח את הת.ז והוא יכול לדעת אם יש לו רישיון נהיגה, אם הוא בתקוף ומה מצבו.

לילה טוב.

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

אפשר לזהותך ע"פ ת"ז או חוגר ולבדוק במחשב את פרטי רשיון הנהיגה ולראות סוג ותוקף, וכמובן שאפשר גם לקנוס - תלוי באדם שמולך. ואם אין לך תעודה מזהה, לפחות תזכור מספר זהות...

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

• תוכן חדש...