Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב אוטומט וקטן עד 40,000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש לקנות רכב משפחתי ראשון לי ולאשתי. אנחנו מצפים לתינוק בעוד כמה חודשים וכמובן שהרכב צריך להתאים לזה. מצד שני, מבחינתנו שהרכב יהיה כמה שיותר קטן, העיקר שיכנס אליו כסא תינוק ועגלה (וכאן עולה שאלה- האם ברכבי המיני הכי קטנים אי אפשר להכניס כסא תינוק?). מבחינת צרכי הנסיעה- בעיקר בפנים העיר ונסיעות לא ארוכות במיוחד. ממש לא חשובה לי נוחות נסיעה, העיקר שיסע....

הרכב צריך להיות אוטומטי, חסכוני, שיהיה כמה שיותר אמין (מפחד מאוד מרכב שידרוש הרבה ביקורים במוסך) ובטיחותי ברמה סבירה (לא משלה את עצמי שאמצא במחיר הזה רכב עם 5 כוכבים במבחני ריסוק, מצד שני אני לא רוצה רכב שנמצא בסכנת התפרקות בכל תאונה קטנה)

התקציב שלנו הוא 40,000. גם התקציב הזה הוא קצת יומרני, אבל אנחנו לא רוצים להתפשר מבחינת השנתון, אני אישית קצת מפחד ללכת על רכבים ישנים (נגיד לפני 2005) כי אני חושב שזה כבר מעט ישן מדי.

הבעיה היא שהרכב היחיד שנראה שזמין ונורמלי מבחינת המחיר והשנתונים זה יונדאי גטס, ויש לי קצת אנטי על הרכב, נראה לי די מעפן ושמעתי שהוא שותה דלק. ראיתי שיש גם את הפיאט גרנדה פונטו באזור של המחיר הזה, אבל יש לו תדמית קצת מפוקפקת וגם אין כמעט את הרכב בשוק... ואולי בכלל דהייטסו סיריון?

אשמח לשמוע עוד הצעות מהמומחים פה באתר...

ועוד שאלה למחשבה- האם כדאי בתחום הזה לנסות להשיג עוד 10000 ש"ח (מה לעשות, הלוואה) וככה להגיע כבר לתחום של רכבים יותר חדשים שיהיו גם יותר חסכוניים וגם יותר ישמרו על הערך שלהם? (סוזוקי אלטו... ניסאן מייקרה)?

תודה רבה על העזרה!

פורסם

מצד אחד אם באמת חשובה לך הבטיחות אתה יכול למצוא רנו מגאן 2008 או סיטרואן C4 שנתונים 2007-2008 בתקציב הזה

מצד שני מבחינת ביקורים במוסך... ONLY TIME WILL TELL

אני פחות או יותר במצב שלך ואני מתכוון ללכת על הונדה סיוויק או מאזדה 3, שנתונים נמוכים יותר (אין לי כח למוסכים)

פורסם

לקטגוריה של הרכבים שאתה מחפש קוראים סופר מיני. ברכבי המיני (אלטו, 107 פיקנטו, וכו') עגלה לא תיכנס. אם אני לא טועה גם בסיריון יש תא מטען קטנטן.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

באמת?

עגלה לא תיכנס בדהייטסו סיריון? מפתיע....

חשבתי בהתחלה על רכב כמו מאזדה 3, אבל אני לא בטוח שיש לי צורך ברכב כזה, מבחינת הגודל וצריכת הדלק.

וכאמור, בקטגוריה של הרכבים היותר קטנים, ותחת המגבלה של שנתונים לא ישנים מדי, אני מוצא רק את היונדאי גטס ופיאט פונטו גרנדה. יחסית את שני הרכבים האלו אפשר למצוא באותו מחיר באותם שנתונים.

יש פה מישהו עם דעה מוצקה איזה משני הרכבים האלו עדיף?

פורסם

ממה שקראתי פה בפורום הגטס נתפסת כיותר אמינה אך זללנית לא קטנה של דלק גם בגרסאות היותר חדשות. מאידך הגרנדה חסכונית בדלק אך אמינותה פחותה משל הגטס. בכל מקרה תצטרך לבדוק אם העגלה שאתה מעוניין בה תיכנס בתא המטען של המכונית שאתה רוצה לקנות.

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אם ידנית בא בחשבון - אז הגרנדה פונטו עדיפה על הגטס המיושנת.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

לצערי האישה לא מוכנה בכלל לשמוע על האפשרות של גיר רגיל

ולכן אין ברירה אלא למצוא רכב עם גיר אוטומטי (או רובוטי במקרה של הגרנדה)

פורסם

ולגבי העגלה-

כפי שכתבתי, אנחנו מצפים לילד רק עוד כמה חודשים, ילד ראשון כמובן.

מן הסתם עדיין אין לי עגלה ואני לא ממש בקטע של ללכת לקנות עגלה בשלב כל כך מוקדם רק כדי לבדוק אם היא נכנסת לרכב :)

פורסם

בכל מקרה תצטרך להתאים את העגלה לרכב ולא את הרכב לעגלה. רק תבדוק גודל תא מטען כי לא בכל הסופר מיני תיכנס עגלה.

fiat x1/9

פורסם

לדייהטסו סיריון "החדשה" יש תא מטען קטן ואני לא מאמין שעגלה תיכנס לשם. לגרנדה יש תא מטען הרבה יותר גדול, אבל הגיר הרובוטי לדעתי מציק בנסיעות עירוניות ובכל מקרה דורש הסתגלות.

אני במקומך הייתי בודק את הכיוון של משפחתית האצ'בק - פוקוס, מאזדה 3, ניסאן טידה וכו'.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...