Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פלאפון VS סלקום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

בימים הקרובים אני רוצה לרכוש מכשיר סמארטפון וכמובן לנצל את כל היכולות של המכשיר ושל חברת התקשורת לגלישה.

מבדיקה שערכתי, פלאפון מציעה תוכניות עם שילוב של החזרים על המכשירים בצורה הכי נדיבה. מצד שני אני לקוח של סלקום מזה שנים ואני מרוצה מהשירות שאני מקבל. אז מה דעתכם על פלאפון? איך החברה הזו ואיכות התקשורת והשירות, שהיא מציעה?

תודה לכל המגיבים :-D

פורסם
אני לקוח של סלקום...ואני מרוצה מהשירות שאני מקבל.

אחרי כזה משפט אין לי מה להוסיף

לדעתי סלכלום היא המיץ של הזבל בשירות שהם נותנים ובניפולציות השיקריות שהם משווקים, לא אורנג ופלאפון לא טובות בהרבה אבל מהנסיון האישי שלי, הן רק זבל, ולא המיץ של הזבל.

אם אתה הולך להשתמש באינטרנט סלולרי הרבה שווה לשקול פלאפון כי באמת הקצב שלהם טוב יותר משתי האחרות.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

לי לפחות שירות שווה כסף ולכן אני לא מוחיליף את סלקום. יכול להיות שזה תלוי סניף אבל אני מאוד מרוצה מהשירוןת שלהם הן כלקוח עסקי והן כפרטי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לנצל את כל היכולות של המכשיר ושל חברת התקשורת לגלישה.

:-D

פלאפון.

הרשת של סלקום מבחינת נתונים וכיסוי פשוט מאוד עלובה.

הLAG אדיר (אין מצב לרדת מתחת ל150 - לרוב מעל 250 - לשרתים בארץ) והמהירות (שגם ככה המקסימלית היא חצי מפלאפון) לרוב רבע מפלאפון - ואני בכלל לא מגזים.

אם אתה בונה על הגלישה - האינטרנט של סלקום הוא בקושי אפשרי לעבוד איתו למשהו מעבר לגלישה איטית ומדכאת שמתאימה לרמה של רשת מלפני 5 ומשהו שנים.

לגבי שירות - אני בסלקום במסגרת של לקוח עסקי - עדיין - השירות שלהם איטי להחריד.

לרוב כשאני משווה לזה של אורנג' (שגם התדרדר קצת) - בשירות רגיל של אורנג' אני מקבל תשובה באותה מהירות / יותר מהר משירות עסקי של סלקום.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני נתקל לא במעט תגובות על השירות הגרוע של סלקום.

אומנם אני באורנג' אבל אני יכול להגיד על סלקום שהשרות לקוחות שחברה שלי מקבלת אצלם סביר ביותר.

לפני כחצי שנה היא רצתה לעבור לאורנג' וקיבלה אחלה הצעה ללא התחייבות ונשארה שם. אני בדיוק אותו הדבר רק באורנג'.

אומנם שמעתי הרבה טריקים שפלאפון עושים.

מה שאני מנסה להגיד שלבסוף כל החברות פחות או יותר נותנות את אותו השירות השאלה באיזה חברת סלולר אתה מקבל את החשבונית הכי נמוכה.

דבר נוסף אם אתה עובר או נשאר בשום פנים ואופן אל תתחייב לכלום לא לחצי שנה, לא לשנה וכו'.

פורסם

שירות לחוד ורשת לחוד

אם אתה רוצה לנצל את הסמרטפון מבחינת רשת פלאפון הכי טובה בלי ויכוח

שירות שניהם שקרנים וצריך להתנהל איתם כמו בקרב.

פורסם

לרוב כשאני משווה לזה של אורנג' (שגם התדרדר קצת) -

ליביו

הדרדר קצת? מדובר בהדרדרות קשה. אני בין הלקוחות הראשונים של אורנג' - מינואר 1999. לאחרונה ניידתי שני קוים לסלקום והשלישי בדרך, אחרי שהתעקשו על שירותי גלישה במחיר יקר ולא זיכו אותי על חיובים שגויים.

משיקולי חסכון אני מסתפק בגלישה ב-384 קס"ש, בסלקום אבל זה מספק את הבנים שלי, במיוחד כאשר העלות היא 25 ש"ח לחודש בלבד ואין הגבלת נפח. באורנג' הבטיחו לי חבילה של 2.5 ג"ב תמורת 25 ש"ח בערך - אבל כנראה שהמחיר האמיתי הוא בין 60-70 ש"ח לחודש, ואם הדבר לא יוסדר מחר הקו יעבור לסלקום (+ ניתוק של עוד 3 קוים או הפיכתם לפריפייד לצורך שמירה על המספרים).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אמנם הגלישה בסלקום לא מהירה מי יודע מה אבל האינטרנט מספק את המהירות שאדם ממוצע צריך מאינטרנט. המהירות היא ממש לא 'בקושי אפשרי לעבוד איתה' אלא הרבה מעבר. לגבי השירות, בלי עין הרע - בינתיים, קיבלתי אחל'ה מענה לבעיות שלי.

פורסם

מבחינתי אינטרנט צריך גם להוריד - לפעמים פודקאסטים , לפעמים אפליקציות , לפעמים לחבר כמודם למחשב ועל הפלאפון גם לצפות בסטרימינג (עם ADAPTIVE BITRATE) - אם את כל אלו בקושי אפשר לעשות - אז מבחינתי בקושי אפשר לעבוד עם המהירות הזו.

אולי הדרישה שלך היא WHATSUP וחיפוש פעם ב... בגוגל או סינכרון מייל - ואז מספיק גם הרמה הזו.

אבל אם מבטיחים אינטרנט במהירות של ADSL (כש2.8 מגה שהם מבטיחים - כבר נמצא שם) וזה מה שמקבלים מ2 המתחרות אז מבחינתי זה גרוע.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

אפליקציות יורדות מהר, אתרים עוחים מהר וגם סרטוני ביוטיוב עולים מיידית ללא צורך בהמתנה מעבר ל1-2 שניות. אני משתמש באינטרנט המון והוא עובד מצוין.

פורסם

הכל עניין של סטנדרטים כנראה.

בכל אופן אבסולוטית בממוצע פלאפון מול פלאפון תמיד סלקום איטי בחצי מאורנג שאיטי בחצי מפלאפון.

אם לך אינטרנט איטי מספיק - לבריאות.

Then dying is forgetting

פורסם

אתה עדיין יוצא מתוך הנחה שהאינטרנט שלי איטי. אני אומר לך שהוא לא. כמו שיש אנשים שאמרו שאחרי 2 ג'יגה האינטרנט לא זז, אצלי גם אחרי זה האינטרנט עבד בסדר. לא יודע מה ההבדל, למה אחרים מזי*נים ואותי לא, אבל האינטרנט לא איטי. כן, לא ברמה של פלאפון אבל ממש לא כמו שאתה מתאר פה. ויצא לי להשתמש המון במכשירי איפון של פלאפון וההבדל לא היה כזה מהותי בין שלהם לשלי. כמובן עם יתרון לשלהם.

פורסם

תמדוד הספיד טסט לארץ ולארהב ותחזור עם תוצאות.

אני בחבילה עסקית לא מוגבלת משום בחינה.

בנוסף זה עניין של כיסוי גרוע במיקומים שבהם אני מבלה את רוב היום.

( מיקומים אקזוטיים ללא ספק - מרכז הרצליה ורוטשילד בתל אביב)

סתם דוגמא - דווקא בשישי הייתי במערב ראשון והחיבור היה טוב יחסית (2 מגה הורדה , מגה העלאה)

Then dying is forgetting

פורסם

אני מתכנן לעזוב את סלקום השבוע.

באזור בו אני גר הקליטה שלהם לרוב לא משהו ועל מהירות אינטרנט אין מה לדבר בכלל.

אנסה את פלאפון אולי סוף סוף אוכל להנות מהגלישה במכשיר ולא אצטרך לחכות שנה עד שיטען לי סרטון ביוטיוב.

• תוכן חדש...