Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פלאפון VS סלקום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם סיפור מהיום

קיבלתי חשבונית מאורנג' על חודש אוגוסט, התגלו חריגות רציניות וחיוב של כ-60 שקלים יותר מידי.

בפועל לא חרגתי באמת, פשוט בוצע עדכון מסויים בחשבונית והנציגה כנראה לא עידכנה טוב. איך שאמרתי שיש טעות מיד אמרו לי שהם רואים שנעשתה טעות ומיד זיכו אותי על החרגיה בגלישה, אמרתי שגם בשיחות יש בעיה והועברתי לנציג שמטפל בשיחות וגם הוא מיידית זיכה אותי על סכום החריגה.

עוד כשהתקשרתי למוקד חיכיתי לא יותר מדקה, ובמעבר מנציג לנציג לא יותר מ-10 שניות.

להבדיל מאורנג', התקשרתי לפלאפון כדי לסדר לסבא שלי משהו בחשבונית, חיכיתי על הקו 20 דקות ולא ענו לי במוקד, ניתקתי התקשרתי למוקד עסקי ששם מיד ענו לי אמרתי להם שאו שהם מטפלים בי או שאני מנתק את הקו במיידי (גם הסברתי להם שחיכיתי 20 דקות ללא מענה), כמובן שהם הסכימו לעשות טובה ולטפל בי. אבל 20 דקות ועדיין לא ענה נציג? ביזיון!

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

מנסיון אישי שלי אני יכול להעיד שאיכות הקליטה ברשת פלאפון לוקה בחסר ונופלת מאיכות הקליטה של המתחרות כשמדובר במקומות סגורים. חיפוש באינטרנט יעלה שיש עוד רבים שמתלוננים על כך.

זה עוד היה נסבל כששהיתי במקומות סגורים לפרקי זמן קצרים יחסית אך כשעברתי לא מזמן לגור בדירה שהיא חצי מרתף {מעט נמוכה מפני הקרקע/גובה כביש} והטלפון שלי כלקוח פלאפון לא הראה קליטה בעוד טלפונים שמחוברים לרשתות המתחרות הראו קליטה מצוינת.

בעצת פלאפון, רכשתי מהם מכשיר חדש שתומך ברשת שלהם באופן מלא אך הבעיה נותרה בעינה.

הוצע לי פתרון של ניתוב שיחות לנייח כשאין קליטה אך הוא לא היה קביל עלי.

בלית ברירה העסקה בוטלה ואני עברתי לסלקום ונהנה מקליטה טובה בדירה ובשאר מקומות סגורים כמו בקולנוע, קניונים וכולי.

יש לי מסלול עם גלישה ללא הגבלה. לשימושים שלי אני מוצא את האינטרנט שלהם מספק.

• תוכן חדש...