Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז אחרי הכותרת הלא כל כך ברורה (סליחה).

יש לי, סיאט איביזה 06 דגם ריפרנס 75 כ"ס מנוע 1400. יש גם את הדגם ספורט 100 כ"ס מנוע 1400.

השאלה שלי מה ההבדל בין שני הרכבים?! זאת אומרת יש מנוע אחר או פשוט תוכנה אחרת?

עוד שאלה אם אני שם ציפ יש שינוי בהספק? וכמה?

תודה רבה!

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

אני לא יודע לענות לך על השאלה הראשונה אבל יש עוד דברים מעבר לתוכנה שמשפיעים על ההספק.

אם תשים צ'יפ על רכב אטמוספרי, לפי כל השאלות פה בעבר (תריץ חיפוש) לא תרגיש בשום שינוי וסביר להניח שגם לא יהיה אחד כזה.

פורסם

זה כמו להגיד מה ההבדל בין סובארו אימפרזה WRX לSTI

או פג"ו 106 ראלי 1.6 ל106 SX ֱֱ

באמת לגבי השאלה הספציפית לא נראה לי שרק שנוי התוכנה באטמוספרי גורם להבדל כזה!!

הכיוון שלי הוא כנראה משהו שונה בסעפות או/ו הראש.

פורסם

ראיתי הרבה יצרנים שהמנועים היו דומים רק ההספקים היו שונים.

השוני ביניהם היה אטם מצערת יניקה עם פתח קטן בהספק החלש מהספק החזק.

תבדוק בחו"ל חפש אתרים שיענו לך על השאלה או אחד המומחים של הווגיות יענה.

לילה טוב

יוגב

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם

הייתה לי איביזה 85 כ"ס שנת 08 ולחבר שלי הייתה איביזה 100 כ"ס שנת 2007 ולעוד חבר איביזה 2008 105 כ"ח מנוע 1.6

אני והאיביזה עם ה100 כ"ס תמיד היינו אחד ליד השני הבדל של 25 כ"ס והיא לא זזה ממני סנטימטר תמיד היו הבדלים רק בהעברות הילוכים אבל מגלגול אף אחד לא היה מתקדם על השני לעומת זאת ה1.6 הייתה חזקה משמעותית משנינו.

אין הבדל זה סתם חרטא.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

תודה רבה לכולם.

אני והדוגמנית (האנורקסית מעוד {75}) סבלנו ממשבר אמצע הקשר, שקלתי אפשרות להכניס אותה לניתוח פלסטי להגדלת חז...

אבל אין טעם לשפר איביזה. חשבנו גם להיפרד כידידים אבל קשה למצוא איביזה שמורה ועד שמצאתי את זאת והשקעתי בה חבל לי להפרד.

בסוף חלף המשבר ואני ישאר איתה.

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

אתה צודק, זה באמת מאוד קשה למצוא איביזות שמורות. :cry: מה שכן לטובתך הוא ה75 סוסים, שבזכותם היא חסכונית מעט יותר.

אם אתה מחפש איביזה שתתן לך ביצועים, לא הייתי מציע לך את מנועי ה1.6 המיושנים, הביצועים שלהם מאוד בינוניים והם לא מצטיינים בשום פרמטר לשום כיוון (לא חסכוניות ולא ביצועים), ה1.6 מגיע מקסימום עם 105 סוסים על כל תצורותיו, רק האמינות שלהם טובה כמו שמצופה ממנועי WV.

אם אתה רוצה ביצועים משופרים הייתי מחפש איזושהי FR/קופרה (מה שמאפשר התקציב) בשנתונים 2005-2008. (אבל מאוד קשה למצוא משהו שמור כמו שאמרת).

SEAT Ibiza 2001 Stella, Automatic. :cry: נמכרה בצער רב :cry:

Toyota Yaris Hybrid 2014 Active, Automatic. :-Dהבייבי החדשה :-D

אני לא גזען, אני שונא את כולם במידה שווה.

פורסם

מה זה אומר חסכונית מעט יותר, אני עושה ממוצע של 1 ל13 גיר ידני. זה נחשב חסכוני?

פורסם
תודה רבה לכולם.

אני והדוגמנית (האנורקסית מעוד {75}) סבלנו ממשבר אמצע הקשר, שקלתי אפשרות להכניס אותה לניתוח פלסטי להגדלת חז...

אבל אין טעם לשפר איביזה. חשבנו גם להיפרד כידידים אבל קשה למצוא איביזה שמורה ועד שמצאתי את זאת והשקעתי בה חבל לי להפרד.

בסוף חלף המשבר ואני ישאר איתה.

יש איביזה FR 2007 שמורה מאוד כאן ליד מקום העבודה שלי.

הבעלים עשה לי סיבוב כשהתעניינתי בה.

לא שמעתי שום רעשים והנסיעה הייתה סבבה, אבל לא נהגתי בעצמי.

צבע שחור.

אם תרצה עוד פרטים תגיד לי.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם
מה זה אומר חסכונית מעט יותר, אני עושה ממוצע של 1 ל13 גיר ידני. זה נחשב חסכוני?

במידה וזה נמדד בנסיעה עירונית בלבד, אז זה בהחלט מציב את הדגם שלך בין החסכוניים באיביזות לפחות.

לשם השוואה, מנוע 1.6 ידני (AKL) באיביזות בשנתונים 2000-2002, עושה 1-12 ביום טוב בממוצע.

כמו שציינת יש את דגם הספורט שמייצר 25 סוסים יותר, אבל התצרוכת דלק שלו משופרת מאשר מנוע 1.6 עם מספר זהה של סוסים.

בכל מקרה, היא פחותה בפועל מה1-13 שלך. (ואל תאמין להצהרות של היצרן זה תמיד נמוך מזה, בטח עם הכבישים בארץ, ובטח עם כמות הפקקים הלא נורמליים שיש כאן)

אגב, אם כבר בדגמים נדירים של איביזות עסקינן. חבר טוב שלי קנה לא מזמן איביזה 1.9 דיזל 2005.

זה דגם מאוד נדיר בארץ, בכלל איביזות עם מנועי דיזל הן נדירות בארץ משום מה (למרות שיש לא מעט קורדובות כאלה בעיקר אצל המוניות, ושם זה הצליח לא רע :? ), וזה ממש חבילה מושלמת, שמצד אחד נותנת לך את כל היתרונות והכיף שיש באיביזה זריזה, קטנה וחזקה משמעותית מאיביזה סטנדרטית של 75-100 כ"ס (עקב קג"מ עדיף בזכות מנוע הדיזל שלה), אבל עדיין מאוד חסכונית בדלק (משהו כמו 1-16.5 לפי חבר שלי בנסיעות עירוניות בלבד).

אם תצליח לשים את היד שלך על אחת כזאת שמורה, אז שיחקת אותה. כי הן מאוד נדירות.

SEAT Ibiza 2001 Stella, Automatic. :cry: נמכרה בצער רב :cry:

Toyota Yaris Hybrid 2014 Active, Automatic. :-Dהבייבי החדשה :-D

אני לא גזען, אני שונא את כולם במידה שווה.

• תוכן חדש...