Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 107 - כן או לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

קיבלנו הצעת מחיר משתלמת במיוחד לרכישת 107 החדשה, עם הצעת מימון מהטובות שראיתי (למתעניינים, מדובר על פריים - 1.18%, כן, מינוס).

צריך מכם בבקשה חוות דעת על הרכב, בהתחשב בעובדה שאנחנו זוג צעיר שלא נוסע המון.

תודה מראש

פורסם

הפיקנטו יותר טוב מה-107 מהבחינות שציינת, בגלל שהוא יצא יותר מאוחר לשוק, אם אתם לא נוסעים הרבה ה-107 בהחלט תספק, מה גם שלפיקנטו יש זמן המתנה ארוך לקבלתו.

אם יש לך עוד קצת זמן לחכות תמתין לפנדה החדשה, שצריכה להגיע בקרוב, לגבי מחירה עדיין צריך לחכות אבל הוא רכב המיני הכי חדיש שיצא.

פורסם

פחות חשוב לי דגם חדיש, אמנם יש לזה חשיבות מן הסתם, אבל באופן מסויים זה אפילו יתרון שזה לא חדש חדש על הכביש כי הרבה פעמים לרכבים חדשים יש חבלי לידה קשים. במובן מסוים ה-107 כבר התגלחה על הכביש...

הפיקנטו פשוט קצת יותר יקרה, (74 לעומת 68 של 107), השאלה היא אם ההפרש שווה את התמורה

פורסם

68? אתה מתכוון לרובוטית?

אני מציע תעשה חיפוש,יש פה לא מאט בעלי 107.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אל תשכח שזה מנוע 1200 אני משער שאתה לא תיקח את הידנית לפי המחיר שאמרת

אם אתם גרים בתוך עיר מרכזית ולא תתיקלו בעליות אז האוטו בסדר אני חושב.. אני לא מת עליו בכלל

אולי כי אני גר באמצע הר במדבר עם מלא עליות חחחחח

ואז זה כל שניה קיק וחבל על הדלק...

עכשיו:הונדה סיוויק 03'

עוד חודש: פולו 3 דלתות ידנית מהחברה

פורסם

פיג'ו בסדר לא המועדפים אבל בכללי האוטו הזה ממש מכוער בעייני חחח סליחה

עכשיו:הונדה סיוויק 03'

עוד חודש: פולו 3 דלתות ידנית מהחברה

פורסם

חברים יקרים המנוע של הפיג'ו זה טויוטה למי שעדיין לא יודע.

והעיצוב הוא בין היפים מכל רכבי המיני במיוחד האחורה עם החלון זכוכית השקוף.

ולא אני לא סוכן של פיג'ו =)

• תוכן חדש...