Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה יש 10K יש מנוע B16A2 עם קראנק דפוק

מה נכנס בתקציב ומה אפשר להוציא מבחינת כוחות בסופו של יום

בנוסף

כל מי יש לו (ורוצה למכור) מנוע בלוק או כול אופציה להתחזקות

שישלח לי הודעה בפרטי

פורסם
אז ככה יש 10K יש מנוע B16A2 עם קראנק דפוק

מה נכנס בתקציב ומה אפשר להוציא מבחינת כוחות בסופו של יום

בנוסף

כל מי יש לו (ורוצה למכור) מנוע בלוק או כול אופציה להתחזקות

שישלח לי הודעה בפרטי

אתה יכול לייבא מנוע חדש (משומש) מחול ועוד ישאר לך עודף. אם אתה מעוניין אני אפנה אותך לאנשים.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
אתה יכול לייבא מנוע חדש (משומש) מחול ועוד ישאר לך עודף. אם אתה מעוניין אני אפנה אותך לאנשים.

שלום לכולם רק נרשמתי לפורם אני בקושי מבין בפורום הזה ...

הרכה שמדור עליו פה הוא שלי

החלתי בסוף להבי מנוע B16A2

מאיפה אני יכול ליבוא מנוע כזה ? תודה מראש על העזרה .

ויש לי מנוע עם קראנק דופק אני מוכר את המנוע בחלקים או שלם

0574772424

dfg

פורסם

לפני שנועלים את השרשור אני ממליץ לך לגשת עם הקראנק לגל אל בקריות,אולי הם יכולים להציל אותו,ואם לא,דבר עם הבחור שהציע לך פה מנוע למכירה,יש לו הרבה ידע במנועים האלה ויש שרשור של הבניה שלו ההונדה קלאב,נראה טוב.

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

פורסם
לפני שנועלים את השרשור אני ממליץ לך לגשת עם הקראנק לגל אל בקריות,אולי הם יכולים להציל אותו,ואם לא,דבר עם הבחור שהציע לך פה מנוע למכירה,יש לו הרבה ידע במנועים האלה ויש שרשור של הבניה שלו ההונדה קלאב,נראה טוב.

בעניין הקראנק : אני מכיר מי שהוא שיש לו קראנק למנוע שלי רוצה עליו 900ש''ח

אני מעדיף לא להתעסק עם זה .

אני מעדיף להבי מנוע מיבוא..

dfg

פורסם

זה בלי כסף,אבל תצטרך לבדוק אותו אצל בעל מקצוע כדי לוודא שאין לו זריקה,(שהוא לא עקום)מייסבים זה גרושים,אבל קודם כל,מה מצב הטלטלים?

עזוב,אם אתה מעדיף לא להיתעסק אני מבין,אני בטוח שתמצא מנוע כזה אצל יבואנים,תנסה ב"ישראל יפן",כשאני בניתי את הVTI אני זוכר שחברים שלי היו לוקחים משם חלקים,

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

פורסם

תשמע לא עדיף כבר לבדוק את זה כמו שהציעו? חבל לייבא עוד אחד, תנסה לבדוק אם אפשר להציל. אגב אם תייבא בסוף מנוע אחר, את המנוע הנוכחי שלך אתה מוכר?

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

פורסם
תשמע לא עדיף כבר לבדוק את זה כמו שהציעו? חבל לייבא עוד אחד, תנסה לבדוק אם אפשר להציל. אגב אם תייבא בסוף מנוע אחר, את המנוע הנוכחי שלך אתה מוכר?

המנוע במצב מציון הרכב עדיין נוסעה פשוט יש דפיקות בקראנק ובדקתי אפשר לסדר את זה הטלטלים הכול במצב טוב לפני חצי שנה קניתי ראש ו16 שסתומים חדשים

צריך להחליף תקראנק ויש בחור שאני מכיר יש לו קראנק למנוע הזה הוא רוצה עליו 900 ש''ח בכול זאת אני רוצה להבי ממנוע חדש ...

וכן אני מוכר את המנוע הנוכחי גם בחלקים וגם שלם

dfg

פורסם

מה התהליך לאשר מנוע B16 בארץ במקום הונדה שהמנוע ברישיון רשום D16?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...