Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיינו? +פילטר ופורק ללאון TSI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחודש התקנתי צ'יפ של APR בPITSTOP על הלאון (TSI 2010) ולמען האמת אני לא מרוצה.

אני רוצה להעלות את הרכב על דיינו בשביל לראות כמה הספק אני מקבל באמת, איפה עושים דבר כזה, ומה העלות?

בנוסף, אני מעוניין להחליף לפילטר אוויר טוב יותר (INBOX, לא צריך יותר בינתיים), ולהתקין פורק חיצוני.

האם שני הדברים האלה ביחד יתנו לי שיפור מורגש בגדישה? (ואני לא חי בסרט, אני לא מצפה לשיפור גדול)

ולשאלה קצת יותר מוזרה - האם קיים בשוק פורק חיצוני בעל מצבי פריקה?

כלומר פורק שאפשר בקלות יחסית להפוך אותו לפורק פנימי ולהעלים את הרעש?

Auto Emoción

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פילטר אין בוקס לא ייתן לך שיפור מורגש אם בכלל אבל עדיף בכל מקרה על המקורי

לגבי פורק

ברכב שלך מתקינים בסך הכל ספייסר שמשחרר את האויר החוצה ולא בחזרה לאינלט

הפורק מותקן על המגדש טורבו וכדי להגיע אליו צריכים להרים את הרכב כך שהחלפה היא לא משהו פשוט כל כך

אי.אנד.איי אוטוספורט

ברוך הירש 11 בני ברק

03-5702345

http://www.eanda-autosport.co.il/

פורסם

ממה בדיוק אתה לא מרוצה ? לא מספיק כוח ? לא מספיק מהיר ? הרכב לא נעים לנסיעה?

תגדיר ממה אתה לא מרוצה ואז יוכלו לעזור לך, ניסית לפנות לסדנא ,אולי יש להם פתרון בשבילך או שאולי ישנה איזה בעיה ברכב שלא ממש קשורה לציפ. אני לא מבין מה דיינו יכול לעזור לך.

פורסם

מדוע אתה לא מרוצה מהציפ? כל השדרוגים שהצעת לא יישנו שום דבר משמעותי מלבד רעש נחמד שאני אישית אוהב. דרך אגב לגבי רעש הפריקה, אין לך מה לדאוג מזה זה לא הופך את הרכב ללא חוקי ואם אתה נוהג כמו שצריך הרעש לא יהווה עצירה ע״י המשטרה.

אינני מומחה בתחום הרכב, נא לקחת כל מה שנרשם ע"י בערבון מוגבל. אין להתייחס לרשום כעל מידע אמין ומדוייק אלא כעל מידע של חובב רכב בלבד!

פורסם

1. איזה מנוע יש ל 2.0 או 1.8 tsi

2.יש דיינו אצל יובל מלמד איפה שכל הוואגיות בודקות את הרכבים

3.בהצלחה בהמשך ...

4.וכמובן תעדכן

פורסם

המנוע הוא 1.8.

אני לא מרוצה מבחינת כוח.

APR טוענים לכ200 כ"ס לרכב הזה עם STAGE 1 וזה ממש לא מרגיש ככה.

הרכב הקודם שלי היה סאאב 9-3 שאחרי צ'יפ BSR גם הייתה מוצהרת על כ200 כ"ס ושם כשנתתי גז הרגשתי ממש את ה"בעיטה בגב". בלאון הרכב מאיץ מהר יחסית אבל אין לו את הברוטליות הזאת.

לגבי הפורק כנראה לא הבהרתי את עצמי.

את הפורק אני רוצה בשביל הצליל, לא בשביל הביצועים (למרות שהבנתי שככה הטורבו משחרר את הלחץ יותר מהר מה שגורם לו לגדוש מחדש קצת מהר יותר), מה שחשבתי זה שאולי יש פיתרון בשבילי, לרכב עם 2 נהגים, שלא בהכרח שניהם רוצים את הרעש הזה.

AVIHAITOPOR - אתה אומר שבTSI לא צריך פורק חיצוני באמת אלא רק ספייסר שמשחרר את הלחץ החוצה (ככה הבנתי). הפיתרון הזה נשמע קצת כמו קומבינה ישראלית... זה עובד טוב באותה מידה? ואם כן מה הסדר גודל של העלויות?

Auto Emoción

פורסם

ומה ההבדל בין זה לפורק המוכר שמתקינים ברכבים אחרים?

כי פה זה נראה כאילו אין שסתום שמווסת את הפריקה.

מה הסדר גודל של העלות?

Auto Emoción

פורסם
אם חיפשת ברוטליות מהרכב היית צריך ללכת על תוכנה אגרסיבית ולא מתונה.

היית צריך לעשות סקר שוק לפני ולהבין מה כל חברה מציעה.

אולי אתה צודק. אבל איכשהו קשה לי להאמין שההבדל יהיה עד כדי כך גדול כשסה"כ מדובר על STAGE 1 לרכב עם טורבו קטן יחסית.

משום מה אני מרגיש שאני מקבל פחות ממה שהייתי אמור, ולכן השאלה בקשר לדיינו.

Auto Emoción

פורסם

לגבי בספייסר צריך לבדוק

פורג מפרסמים שלדגמי 2011 יש מצב שזה יתאים

FMDV14T.jpg

Yet another first for the Volkswagen and Audi Tuning Market from Forge ! With the introduction of the VAG TSi Turbo Engine, we have developed a Patented Atmospheric Blow-Off adapter specifically designed to fit this application. Simple in execution, yet offering the desirable atmospheric blow-off valve sound, this product has been designed to be fully compatible with the Bosch engine management systems employed. This is not only a replacement for vehicles fitted with the OEM solenoid valve part number 06F 145 710 D, but will fit earlier applications of the 2.0 FSiT, the later TFSi 2 litre and the 5 cylinder TTRS . This WILL NOT fit 2011 vehicles with the IHI turbo. We are currently working on a solution to this problem.

אי.אנד.איי אוטוספורט

ברוך הירש 11 בני ברק

03-5702345

http://www.eanda-autosport.co.il/

פורסם

מדובר על תחושה כנראה ולאו דווקא על הספק,

לכן צ'יפ אלים היה מרגיש לך "בועט" יותר.

אני במקומך לא שם INBOX אלא שם קיט יניקה דוגמאת SIMOTA או PFLOW.

אז גם לא צריך ספייסר כי הרעש של הפריקה הופך מוחשי הרבה יותר.

מה לגבי דאון פייפ?

הזרקת מתנול?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

קיט יניקה ייתן לי סאונד מוחשי של פריקה? משהו שיהיה דומה לצליל של הספייסר הזה/פורק?

כמה עולה קיט כזה? ובמה זה כרוך? האם מדובר בשינוי רציני מתחת למכסה המנוע?

בקשר להבדל שאני מרגיש בין הסאאב המוחלפת ללאון הנוכחית - בסאאב תדלקתי אוקטן 98 ובלאון 95. יכול להיות שזה משהו שאני מרגיש בפועל?

Auto Emoción

• תוכן חדש...