Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי סקר שוק, ואני מתלבט בין שתי מועמדים עיקריים:

1) דייטסו שרייד שנת 2000 (1300 סמ"ק). 185,000 ק"מ.

2) יונדאי אקסנט esteem שנת 98 (1500 סמ"ק). 200,000 ק"מ.

מבחינת אמינות נטו, איזה אוטו מומלץ יותר?

הקאץ' הוא שלשרייד עוד חודשיים צריך לעשות טסט, ולאקסנט יש עוד שנה שלמה (בשנתונים האלה, האוטו יכול להכשל בקלות בטסט, לא?).

חוץ מזה, האם כדאי במחיר של הרכבים הללו (10K) לקחת אותם לבדיקה? או שמספיק לעשות סיבוב, לבדוק שהאוטו נוסע סביר ולקחת?

פורסם

שרייד ברור שרייד! למרות ששניהם משעמות! אבל שרייד תיתן אחזקה זולה, אמינות (בזה היא ממש מצויינת), הרבה יותר איכותית מאקסנט !, יהיה לך קל יותר למכור!

לגבי בדיקה אם אתה לא מבין בזה ואין לך חבר\קרוב משפחה שמבין, אז קח אותו שיבדקו מנוע וכו' לא יהיה נעים שעוד שבועיים ילך מנוע או גיר

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

אמינות? תלוי. לשתיהן יש אמינות מוניטין מצויין, מצד שני אנחנו מדברים על מכונות בנות 12-15. גם ברכב האמין בעולם עלולות לצוץ הפתעות.

השרייד תהיה חסכונית מביניהן, במיוחד אם היא מטופלת טוב ולפי הספר. בדיקה תמיד טוב לעשות, ולו רק בגלל שבדיקה תעלה על תאונות ותוכל לתת תמונת מצב כללית על מצבו המכני של הרכב.

אם אלה המתמודדות היחידות על הכתר, מצבן טוב וגם המחיר - השרייד תהיה זולה יותר (וסביר להניח שגם קצת אמינה יותר) לאחזקה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לדעתי הק"מ קצת גבוה, אני בעלים של שרייד 97, עם 130 ק"מ בערך.

הרכב נקנה ב 13, לפני טסט.

אצלי שנתיים, מפגין אמינות.

התקלה היחידה שהייתה לי שהאלטרנטור הלך בגלל מצבר לא תקין. סביב ה 500 שקל לאחד משופץ.

חוץ מזה הרכב די אמין, נקה עם 106 אלף, בשנתיים עשיתי איתו 24, אפשרל הגיש ש 14 בשנה האחרונה. 10 בראשונה.

רכב צורך לי 1:14 עם מזגן בימים החמים האלו. 70 אחוז בין עירוני נוסעה סביב ה 90-110 תלוי בתנאי הדרך.

טיפולים די זולים באופן יחסי לארץ.

המנוע מאוד רגיש למים לא ירוקים \ אדומים.

אם המנוע קיבל מים מזוקקים עלולות להיווצר בעיות במנוע ובמערכת הקירור, תתרחק מרכב.

לא כתבת אם אתה מעוניין בידני או באוטומטי.

הידני נחשב ליותר אמין.

עצתי האישית היא לחפש רכב עם ק"מ נמוך יותר, אפילו לרדת בשנתון ולמצוא אחד שמור עם ק"מ נמוך זה יהיה עדיף.

אחרי הכל הפרש של שנה שנתיים לא יעשה את ההבדל ברכב ישן, עדיף למצוא אחד שמור.

הצורה נשארה אותה שונה מ 97 עד 2001 או 2002.

96 ההבדל הוא שהגריל הקידמי לא בצורת סמיילי :)

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

שכחתי לציין שאני מחפש ידני.

אני רואה, שהרוב הולך עם השרייד. אתם באמת מכירים מישהו עם שרייד, שעבר, נגיד, 250K ק"מ ללא בעיות עם המנוע?

כי לכל פיאט שבדקתי למשל, אפילו עם קילומטראז' נמוך, היה איזשהו פאק במנוע. נקווה ששרייד יותר אמין...

תודה על העצות

פורסם

מוטי ברכבים ישנים המזל משחק תפקיד חשוב,לפי מה שאני ראיתי ביד 2,יש לא מאט דייהטסו עד 200K.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...