Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגעתי בפעם הראשונה למפגש היום, בהתחלה היו מעט אנשים אבל לאט לאט הגיעו עוד מספר רכבים כמובן עם מערכות ברמה.

רציתי להגיד תודה לכולם, באמת אנשים שנושמים וחיים מערכות וצלילים. כל הכבוד על ההשקעה בהחלט נראה ושומעים ברמה אחרת, וכמובן תודה לכל העצות החיוניות שקבלתי שמה. אז עד המפגש הבא שיהיה לכולם נסיעה מהנה והרבה מוסיקה טובה.

תודה רבה

אסף (עם הלאון האפורה)

אינני מומחה בתחום הרכב, נא לקחת כל מה שנרשם ע"י בערבון מוגבל. אין להתייחס לרשום כעל מידע אמין ומדוייק אלא כעל מידע של חובב רכב בלבד!

פורסם

היה מאד נחמד סה"כ.

נורא נהנתי להשמיע את המערכת שלי

וגם נורא נהנתי לשבת עם שאר החבר'ה ;)

אודי (עם הפיאט הלבנה)

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

ליאור, חשבתי לבוא למפגש צפון הקרוב, אבל זה לא הסתדר בסוף מכמה סיבות,

וכנראה שבמשך ה4 חודשים הקרובים גם לא יהיה לי סיכוי להגיע בימי שישי..

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

היה אחלה מפגש עם כמה מערכות שנהניתי לשמוע..

היה כיף לקבל מחמאות על המערכת שלי.. נפגש בפעם הבאה :)

HU:Pioneer DEH-80PRS Amp's:Celestra Fa 475 + Sundown SAE1000D

MIDBass:Hertz HSK XL TW:Dayton Audio RS28F-4 SUB:DC - Lvl 2 - 15'

פורסם

ושוב, המפגש השלישי ברצף שאני מתכנן להגיע אליו וקורה משהו שדופק לי הכל.

חבר שלי ביום שישי בלילה נכנס לבית חולים עקב תאונה, בילינו שם את כל הלילה בערך עד 10 בבוקר. תודה לאל, אבל הכל בסדר איתו, הוא רק סובל מכאבים קטנים ברכב.

אני מקווה להגיע בחודש הבא סוף סוף, ואולי גם למפגש צפון הקרוב.

פורסם

רציתי נורא להגיע אם פרוייקט 5way ניסוי ונחמד של מידבאסים אכזרים שיודעים לתת באס ומגנים עד 600

מ-600 מידים 6.5 בקיקפנל שמנגנים עד 1600Hz מ-1600 עד 5K מנגן מידראנג של לאנזר ומ-5K טוויטרים TN52.

לצערי לא יצא בגלל שהאחים הגדולים שלי באו לבקר.

מפגש הבא אני איתכם.

קצת תמונות.

Photo0338.jpg

Photo0339.jpg

פורסם

חברה אולי לא הייתי פעיל כ"כ במפגש והלכתי אחרי בערך שעה למדתי הרבה יחסית וננעלתי על כיוון להמשך, תודה לכם :D

• תוכן חדש...