Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורות H4 לאוטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

עברתי כמעט על כל נושא שקשור לפנסים וזה בלבל אותי יותר מאשר עזר.

הבנתי שקסנון מכל סוג שהוא הוא לא חוקי חד משמעית (אלה אם כן הוא מגיעה מהחברה) אז ירדתי מהרעיון.

אני מחפש נורות חדשות לפיאט פונטו 95' שלי. אם מישהו יכול להמליץ על המוצר הכי טוב שיענה על הדרישות הבאות:

חוקי (כך שלא יהיו בעיות עם המשטרה ועם הטסט), אור כמה שיותר חזק ועדיפות לגוון צבע לבן.

בנוסף: האם פיליפס דיימונד ויז'ן‏ חוקי בארץ? כי קראתי במספר מקומות שבאתר של פיליפס לא מוגדר שהן חוקיות באירופה וארה"ב.

אולי פיליפס אקסטרים-פאוור או בכלל אוסרם סילברסטאר?

אשמח לעצות שיעשו לי סדר בבלגן

פורסם

קסנון ,לא על הרכב הזה.

פיליפס לא חוקי כי אין לו תקן אבל אני איתם כבר שנה ועברתי לפני כמה ימים טסט לא אמרו מילה רק בדקו שלא מסנווור.

לגבי נורות אחרות מאיזה אזור אתה בארץ?

Honda Civic Mugen RR

פורסם

אני מהצפון אבל זאת לא בעיה כי אפשר להזמין דרך אי-ביי, רק מחפש תמוצר הכי טוב וחשוב שיהיה חוקי כי בוחני רכב תמיד מחפשים ברכבים הישנים תוספות תאורה

פורסם

בוא נתחיל בזה שיש לי הונדה 2007 ועל האוטו שלי ושלך זה נראה אחרת לכן לא עשו לי בעיות.

לא נדבר על זה שהאוטו שלי הוא בין היחידים בעולם שמגיע מהחברה עם קסנון ללא עדשות(פרוג'טור) אז בכלל.

לגבי מותגים,כל מה שנראה יפה ואיכותי בגוון לבן לא יהיה בעל תקן בארץ.

כל השאר לא נראים אותו דבר.

Honda Civic Mugen RR

• תוכן חדש...