Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשבוע האוטו האוטו התחמם והוספנו לו 4 ליטר של מי קירור . מאותו יום כל פעם שמתניעים את האוטו הנורה של stop נדלקת ומופיעה ההודעה - top up engine coolent level, אבל לאחר מס' דקות זה נעלם. חשבנו בהתחלה שזה מופיע כי אולי הוספנו יותר מדי נוזל קירור אבל זה נמשך כבר יותר משבוע. חשוב לציין גם שמבחינת התחממות האוטו לא מראה שום בעיות.

פורסם
לפני כשבוע האוטו האוטו התחמם והוספנו לו 4 ליטר של מי קירור . מאותו יום כל פעם שמתניעים את האוטו הנורה של stop נדלקת ומופיעה ההודעה - top up engine coolent level' date=' אבל לאחר מס' דקות זה נעלם. חשבנו בהתחלה שזה מופיע כי אולי הוספנו יותר מדי נוזל קירור אבל זה נמשך כבר יותר משבוע. חשוב לציין גם שמבחינת התחממות האוטו לא מראה שום בעיות.[/quote']

שלום אניה

רכב המאבד 4 ליטר נוזל קרור בודאי דולף מאיזה שהוא מקום באופן חמור. רצוי מאד לתקן את הדליפה לפני שיגרם נזק למנוע.

יש לנקז אויר במערכת הקרור ולבדוק שהמאוורר נכנס ויוצא בזמן, ולהתחבר עם מחשב המוסך לרכב כדי לודא שאין תקלות.

פורסם

יכול גם להיות שהטרמוסטט החשמלי נתקע, הרכב התחמם ונוזל הקירור פרץהחוצה בגלל הלחץ דרך הפקק.

לאחר שמולא הנוזל לא שבה התקלה בטרמוסטט ולכן נראה כאילו הכל תקין כרגע.

אם לא הוחלף טרמוסטט ברכב בשנים האחרונות - מציע להחליף בכל מקרה כי מדובר בתקלה נפוצה בדגם.

×
×
  • תוכן חדש...