Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה עדי על התמונות היפות והשיתוף בפורום

כל הכבוד לצלמי המפגש בצפון על ההתמדה שלכם מדי שבוע בהעלאת התמונות בפורום

שבוע טוב

שלי

פורסם

מפגש מועדון החמש בנשר הוא בעל ממונט אדיר בזכות החברה הטובים שקשורים אחד עם השני גם במשך השבוע.

מה שמרגיז הם "עסקן" אחד או שניים שרוצים שהמפגש ירד מהכותרות כי הם בעל ענין במקומות אחרים.:evil:

בואו בכל יום שישי לפגוש אותנו בחניון ארומה בנשר ע"י תחנת הדלק של 10 !

שלמה דן גדרון

פורסם

היי לכולם!!

עדי,תודה על התמונות,ישר כח על ההתמדה וההשקעה.

גיורא,תתחדש על הרכש החדש,סע בזהירות ובדרכים טובות.

נחום

I am a strong believer in luck and I find the harder I work the more I have of it... Benjamin Franklin

פורסם

כן גידרון, אתה כל כך צודק. ככל שלמדתי להכיר את הנפשות הפועלות, יותר "התאהבתי".

אנחנו באמת משפחה אחת, שמעבר למפגשי שישי, אנחנו גם מטיילים ביחד, "ממנגלים" ביחד, מוזמנים לארועים משמחים ובקיצור קיצורי: כיף לנו ביחד מאוד.

אני נכנסתי למשפחה חמה, שאני כל כך גאה ומרוצה להיות חלק ממנה, מעבר לגאווה להיות חלק ממגוון הרכבים המדהימים שלנו.

תודה רבה לכל אלה שמצלמים ומעלים תמונות לפורום. אני מתנצלת שאני לא מצלמת גם ומעריכה מאוד מאוד את אלו שכן.

שבוע טוב לכולם

עידית

פורסם

יופי ענקי מרהיב וססגוני של מפגש נשר

כן ירבו המפגשים ויתרבו הרכבים

אפילו אלביס התקשר לשאול למה לא לקחו אותו למפגש נשר

המון תודות על השיתוף בתמונות

אל תבכה כמו תינוק על מה שעשית כמו גבר !!!

פורסם
יופי ענקי מרהיב וססגוני של מפגש נשר

כן ירבו המפגשים ויתרבו הרכבים

אפילו אלביס התקשר לשאול למה לא לקחו אותו למפגש נשר

המון תודות על השיתוף בתמונות

לאלביס היתה קדילאק דומה לזו שבסמלון שלי.

ביום שישי, אלביס הממזר, היה אצלי ורצה לקחת את הקדילאק למפגש אלויס אבל לא הסכים להחזיר טנק דלק מלא אז שלחתי אותו ברגל...

המלך חי!:wink:

שלמה דן גדרון

• תוכן חדש...