Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !

יש לי בעיה שבזמן שהבזוקה שלי עובדת היא מרעידה את הלוחית זיהוי וזה גורם לרעש ממש מעצבן

ראיתי שיש קיט של dynamat ללוחית זיהוי העניין שזה מגיע בגדול 10X25 (מתאים ללוחית רישוי אמריקאית)

עכשיו חשבתי לקנות יריעה קטנה שתתאים לגודל הלוחית שלי

מישהו יודע אם זה באמת מפסיק את הרעידות ??

דרך אגב יש לי כרגע ספוג מאחורה וזה לא כל כך משתיק

תודה לעוזרים !

פורסם

אני מאמין שזה יעזור טיפה, אבל כדי למנוע רעשים מהלוחית רישוי ומהבגאז׳ בכללי אני ממליץ שתקנה קיט איטום לבגאז׳ כולו, יעלה לך כ500 שקל אם אני לא טועה, ותרגיש גם שיפור בשמע של הבאס.

דיוויד

פורסם

השאלה אם אני יוכל לעשות איטום לבד כי אני לא כל כך יודע וחבל לבזבז את החומר ולא לקבל תוצאות

כמה יעלה לי עבודה אצל מתקין ?

וראיתי חברה מתחרה ל dynamat

בשם secend skin הם גם מספקים יריעות איטום מישהו שמע עליהם או מכיר ?

פורסם

אם כרגע הלוחית שלך מחוברת עם שתי ברגים מסכנים בסה"כ ויושבת בתוך מסגרת פלסטיק, שתי דברים שתוכל לעשות:

1. להעיף את המסגרת פלסטיק הזאת לקיבינימט.

2. לשים 4 ברגים בפינות במקום ה2 האלו, תשיג פנימית של משאית או טרקטור תחתוך עם יפנית במידה שאתה צריך ותבריג את 4 הברגים, רצוי שלא יהיו קודחים, כי אם חס וחסה הברגת באכזריות וקרעת את הפח, סתם יהיה לך חור שדרכו יכנס גשם! אז שים לב!

אגב, סקנד סקין היא חברה מוכרת ומאוד מומלצת בתחום, מחיריהם דומים לשל הדיינאמאט, המוצרים שלהם בסה"כ דומים מאוד לכן אם אין לך איזהו דרישה מיוחדת שרק אחת מהחברות עונה עליה, אל תחשוש לרכוש מוצרים של שניהן.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

אפשר גם להשתמש בסקונד סקין.

לגבי עשה זאת בעצמך, יש באינטרנט אין סוף של מדריכים בעניין איטום רכבים. אם אתה לא רוצה לעשות את זה לבד, יש פה כמה מתקינים בפורום.

דיוויד

פורסם

אחרי שאטמתי את הבגז' והוספתי איטום מאחורי הלוחית והוספתי ברגים עדיין יש רעש אבל פחות כמובן

איטום אמור לפתור חלק מהרעשים

A3

K04 Inside

פורסם

טוב לעשות איטום לכל הבגאז' יעלה לי בסביבות האלפייה אני מאמין כי בטח צריך המון חומר

אני ינסה קודם להדביק את הלוחית עם הסקנד סקין אם לא יחול שיפור אני יפנה למתקין שיעשה לי אטימה

פורסם

בוריס תחליף סאב,הרעשים יעלמו :-D

בקשר ליריעת איטום,ממליץ לך קודם "לדחוף" קרטון דק יחסית בתוך המסגרת ולדחוס אותו,תבריג חזרה ותראה אם נעלמו הרעשים או שישנם עדיין.

Scan Speak

פורסם

הפתרון לזה הוא מהיר וקל

דבק דו צדדי (לא דבק אקרילי! - זה נדבק כמו אני לא יודע מה) על בסיס קצף

תדביק ללוחית מאחורה ותדאג לא להדביק על חורי הברגים.

רגע לפני ההדבקה אל תשכח להבריג קצת את הברגים לתוך הרכב בכדי שלא תצטער על זה אחר כך ותבריג את הלוחית עד להברגה מלאה שתדביק אותה לרכב.

הדבק האקרילי הוא מאוד מאוד חזק וזה מה שמשתמשים בו לרוב בכדי להדביק חלקים כמו מגיני רוח, סמלים וכיתובים, פסי קישוט וכו' וכו'

זה הדבק האקרילי:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/6384-3M-Automotive-Double-Sided-Attachment-Tape-06384-/120736634117?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item1c1c76d505

יש לך אותו גם בדיל אקסטרים ב2 דולר ל3 מטר... (בארץ מטר וקצת יעלה לך 30 שקלים גנבים)

http://www.dealextreme.com/p/3m-double-faced-adhesive-tape-for-auto-6mm-46151

מה שאתה צריך זה הדבק העדין יותר:

http://www.ebay.com/itm/Scotch-Foam-Mounting-Double-Sided-Tape-/150438768298?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2306d96eaa

הוא גם קצת יותר עבה ולכן - שכבה כפולה שלו תהיה מאוד עבה ותעשה את העבודה היטב.

בהחלט לא בושה לפני זה לצפות את גב הלוחית בקצת דיינאמאט או סקנד סקין או קלקר דק או כל חומר בולם אחר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הפתרון לזה הוא מהיר וקל

דבק דו צדדי (לא דבק אקרילי! - זה נדבק כמו אני לא יודע מה) על בסיס קצף

תדביק ללוחית מאחורה ותדאג לא להדביק על חורי הברגים.

רגע לפני ההדבקה אל תשכח להבריג קצת את הברגים לתוך הרכב בכדי שלא תצטער על זה אחר כך ותבריג את הלוחית עד להברגה מלאה שתדביק אותה לרכב.

הדבק האקרילי הוא מאוד מאוד חזק וזה מה שמשתמשים בו לרוב בכדי להדביק חלקים כמו מגיני רוח, סמלים וכיתובים, פסי קישוט וכו' וכו'

זה הדבק האקרילי:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/6384-3M-Automotive-Double-Sided-Attachment-Tape-06384-/120736634117?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item1c1c76d505

יש לך אותו גם בדיל אקסטרים ב2 דולר ל3 מטר... (בארץ מטר וקצת יעלה לך 30 שקלים גנבים)

http://www.dealextreme.com/p/3m-double-faced-adhesive-tape-for-auto-6mm-46151

מה שאתה צריך זה הדבק העדין יותר:

http://www.ebay.com/itm/Scotch-Foam-Mounting-Double-Sided-Tape-/150438768298?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2306d96eaa

הוא גם קצת יותר עבה ולכן - שכבה כפולה שלו תהיה מאוד עבה ותעשה את העבודה היטב.

בהחלט לא בושה לפני זה לצפות את גב הלוחית בקצת דיינאמאט או סקנד סקין או קלקר דק או כל חומר בולם אחר.

מישהו הציע לי להשתמש בדבק מראות השחור למי שמכיר

השאלה זה האם זה שהלוחית תהיה מודבקת זה גם מבטיח שהיא לא תרעד יותר

פורסם

סתם בזבוז זמן וכסף.

אם תלך לפאנצ'ר מאכר הקרוב ותבקש ממנו חתיכה מ\פנימית קרועה מאיזו משאית הוא ייתן לך את זה בחינם, גם ככה אין לו מה לעשות עם זה, רק לזרוק למחזור.

תחתוך את זה יפה, תבריג טוב ותהנה מלוחית שקטה.

מכאן ואילך, כל מה שמווברץ לך זה הדלת ולא הלוחית!

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

ניסית לשים ספוגית קטנה מאחורי הלוחית רישוי?

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם
בוריס תחליף סאב,הרעשים יעלמו :-D

בקשר ליריעת איטום,ממליץ לך קודם "לדחוף" קרטון דק יחסית בתוך המסגרת ולדחוס אותו,תבריג חזרה ותראה אם נעלמו הרעשים או שישנם עדיין.

ומה יקרה שהוא ישטוף את האוטו?

פותח השירשור תקנה יריעת איטום אחת מאחורי הלוחית וזה. זה יפחית הרבה מהרעשים

A3

K04 Inside

פורסם
ניסית לשים ספוגית קטנה מאחורי הלוחית רישוי?

שמתי מלא ספוגים קטנים הם עוזרים מעט אבל ברגע שאני שוטף את הרכב הם נרטבים ואין להם יעילות

וצריך שוב פעם לשחק עם זה ואין לי עצבים כבר אני יקנה יריעת איטום ידביק ללוחית אם לא יעזור

אני ילך למישהו שיעשה לי איטום לכל התא מטען

פורסם

אצלי ברכב אין כלום מאחורי הלוחית רישוי

סגרתי אותה עם 2 ברגים, ומהצד השני שמתי 2 אומים וסגרתי חזק חזק

הלוחית לא רועדת ולא כלום, היא מקובעת מאחורה כאילו היא חלק מהטמבון

תנסה את זה גם, יכול להיות שזה מה שיעזור.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

• תוכן חדש...