Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי הונדה ג'אז, יצרתי קשר עם סוכנות מאיר בבקשה לאישור מידה 185/55/15 (המקורית היא 175/65/14)

קיבלתי מהם בפקס אישור מודפס שנבדק ואושר על ידי איזה טכנאי בכיר שם בהונדה, האם כל מה שעלי לעשות עכשיו הוא ללכת למשרד הרישוי, עם רישיון רכב והאישור ופשוט לבקש להדפיס רישיון חדש שבו כתובה המידה החדשה?

בנוסף - האם חייב להביא איתי את בעל הרכב, או תעודת הזהות שלו מספיקה?

פורסם
ברשותי הונדה ג'אז, יצרתי קשר עם סוכנות מאיר בבקשה לאישור מידה 185/55/15 (המקורית היא 175/65/14)

קיבלתי מהם בפקס אישור מודפס שנבדק ואושר על ידי איזה טכנאי בכיר שם בהונדה, האם כל מה שעלי לעשות עכשיו הוא ללכת למשרד הרישוי, עם רישיון רכב והאישור ופשוט לבקש להדפיס רישיון חדש שבו כתובה המידה החדשה?

בנוסף - האם חייב להביא איתי את בעל הרכב, או תעודת הזהות שלו מספיקה?

אתה צריך לגשת למכון רישוי כשצמיגים במידה החדשה כבר מורכבים על הרכב שלך. שם יעדכנו את המידה החדשה ברישיון, זה עולה משהו כמו 40 ש"ח.

פורצה יובה!

פורסם

תיקון לזה שמעלי- קודם תלך עם האישור למכון רישוי, ואחרי שהם מאשרים לך את האישור אתה הולך ומרכיב את הצמיגים, ואז חוזר למכון הרישוי והם מדפיסים לך ספח תיקון מידות (הרשיון המתוקן יהיה רק בחידוש הטסט).

צריך ת.ז. וייפוי כח (אפשר לכתוב על נייר כלשהו נוסח "אני מאשר ל... ת.ז... על החתום... ת.ז...").

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

אתה לא יכול לרשום ברישיון צמיגים, אם הם לא מורכבים על האוטו.

מה שרשום ברישיון צריך להיות זהה למה שמורכב.

לא ישנו לך את הרישום ברישיון, אם לא תגיע עם צמיגים במידה החדשה מורכבים בפועל.

אסור לנוע עם הרכב כשברישיון כתוב משהו אחד ובפועל מורכב משהו אחר.

יש לך אישור מיבואן - שמור אותו בצד עד שתרצה בפועל להחליף צמיגים.

מכון רישוי זה מכון שמעבירים בו טסט שנתי.

הוא יכול לאשר לך את המצמיגים ולבצע עידכון ברישיון, אבל שוב, רק כשהם בפועל מורכבים על האוטו.

פורסם

אבסורדי לחלוטין, הרי שאם אני נוסע בדרך לאישור הצמיגים, כשהם מורכבים על הרכב אך אינם מאושרים, ונניח עוצר אותי שוטר - אכלתי אותה.

המידה שאני מאשר היא בנוסף למידה שיש כרגע, אז מה הבעיה? 100% חייב את הגלגלים החדשים מורכבים?

פורסם

אי אפשר לאשר שום דבר לפני שהוא מורכב.

אפשר לקבל רשימה של מידות מאושרות, אבל אי אפשר לבצע שינוי ברישיון לפני שהצמיגים מורכבים.

כמו כן, לא יכולות להיות שתי מידות רשומות ברישיון בו זמנית.

פורסם

פעם שיניתי גם את רוחב הצמיג, מה שעושים הוא נגשים למכון רישוי, מבקשים מבוחן אישור לשינוי צמיגים, יש ספר מיוחד בכל מכון רישוי עם אישורים לגבי שינויי רוחב צמיג, הבוחן יבדוק את הרכב למידות, במידה ויאשר תקבל אישור, אתה משנה במכון רישוי את הרוחב ואחר כך הולך להחליף צמיגים. זהו

רצוי שקודם תפנה לבוחן במכון הרישוי , הוא יודע הכי טוב ותראה לו את האישור של הונדה.

משם הוא כבר יקדם אותך.

פורסם

prince, מה שאתה אומר לי נשמע הגיוני לחלוטין, אך זהו ההפך המוחלט מבחינת הסדר ממשBuki אומר...

מחר אני מתקשר למכון רישוי ומברר מה אני צריך לעשות קודם.

פורסם

אהלן קודם כל חשוב להגיד שבכל רכב כמעט יש מידה או שניים אפילו יותר אבל בדרך כלל מידה אחת שמשרד הרישוי מסכים יש ספר שנקרא אוטו דאתה שנימצא ברשותנו ושם אפשר לברר אם כן מה שעליך לעשות זה לבקש שיכניסו לך תמידה המאושרת שקיבלתה מהחברה ואתה מסודר תברר רק שנכנסה המידה החדשה אשמח לעזור אביתר

פורסם

תודה על העזרה אביתר.

בקשר למה שאחד האנשים אמר פה קודם, האם יש אפשרות לשני מידות מאושרות ברישיון בו זמנית?

והאם אני יכול לנסוע עם 15" במידה 185/55 כאשר ברישיון כתוב לי 175/65/R14

אבל ברשותי המסמך הבא עם מספר שלדה של ומספר של הרכב שלי:(האם שוטר יקבל את זה? כי אם כן למה לי להתעסק עם מכון הרישוי בכלל?)

vmjvflnkym22.jpg

פורסם

לדעתי שוטר תנועה יקבל את זה עדיף אבל לגשת למכון רישוי וגמור עם זה זה תהליך פשוט לגבי שתי מידות זה לא נראה לי נכון כי 14 מגיע עם גנט 14 ו15 מגיע עם 15 אז או זה או זה אין גם הרבה הפרש מחירי של המיגים האלו אולי ניחוש פרוע 200 שקל לכל הרבעייה ביחד

• תוכן חדש...