Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מטף כיבוי 1 ק"ג ב100 שקל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל המעוניין יש קופון של המטף המצויין בכותרת,

לפי דעתי דבר חובה לכל בעלי האספנות שרוצים להמנע מאסון.

הקופון

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

לדעתי המטף הנ"ל הוא מטף חד פעמי ולא ניתן למילוי חוזר רצוי לפני קנייה לברר פרטים מדויקים אצל המוכר .

quote=amitexc;3075608]לכל המעוניין יש קופון של המטף המצויין בכותרת,

לפי דעתי דבר חובה לכל בעלי האספנות שרוצים להמנע מאסון.

הקופון

הרכב נמכר ועכשיו יש חלקים למכירה

פורסם

עוד לא יצא לי לראות מטף חד פעמי, פשוט המיכל וכל הציוד הנלווה הם מירב העלות, האבקה היא החלק הזניח,

בכל אופן גם אם מדובר במטף חד פעמי זה שווה, לא נראה לי שתהיה לך בעיה לקנות אחד חדש אחרי שהחד פעמי הציל לך את הרכב מפני אובדן סופי.

אני בכל אופן קניתי גם, ואוכל לתת תשובה ודאית עוד כשבוע, ממליץ לכל בעל רכב אספנות לרכוש ולשים אצלו ברכב במינמום לנסיעות ארוכות.

חבל לפספס

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

מומלץ בחום!!!!

אני קניתי בקופונים לפני שבועיים -ציידתי את כל הרכבים שלי במטף כיבוי.

זה חינם לעומת הנזק שיגרם אם תיהיה שריפה ולא יהיה מטף זמין.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

כמה תשובות

איך לממש את הקופון:

• במהלך הרכישה, יש למלא את שדות הכתובת, שם מלא והטל' הנייד במלואם, כדי לקבל את המשלוח.

• בתום הרכישה, פרטיכם יתקבלו בחברת Bsafe, ואתם תקבלו את המשלוח לביתכם תוך 21 ימי עסקים.

תמיד ראיתי את עצמי כאדם אופטימי. אבל לצערי אסונות ומצבי חירום הם חלק משגרת היום יום של כולנו. מאחר ואין קופון לסופרמן, החלטנו להביא לכם את הדבר החם ביותר באמצעותו תוכלו לשמור על חייכם ועל היקרים לכם.

מה כוללת העסקה:

• מטף כיבוי אש אבקה במשקל 1 ק"ג . (חדש ולא מחודש!) מתאים לבתים, משרדים, מרתפים, עליות גג וכל מבנה אחר ובנוסף, מתאים לכל רכב פרטי ומסחרי!

• מתלה המותאם לרכב וגם לקיר, המאפשר עיגון בטיחותי של המטפה ושחרור מהיר במקרה הצורך.

• משלוח המוצר עד הבית ללא תוספת תשלום!

• אחריות יצרן של חברת "להבות" לשנה שלמה

עכשיו אני מניח שאין צורך להתקשר אלא להשאיר את הכתובת ומספר הנייד.

לגבי חד פעמי, היות וצינו שהוא חדש ולא מחודש אני מניח שהוא ניתן לחידוש, חוץ מזה כל המטפים של להבות נראה לי ניתנים לחידוש, חוץ מזה (2) יש אחריות לשנה.

פורסם

היתרון במטף 1 קג שהוא נגיש וקל מאוד להיסחב איתו. קח בחשבון שהמחיר באתר החברה לא כולל משלוח לבית הלקוח ואילו המחיר לצרכן עם הקופון כן כולל משלוח לבית הלקוח. בקיצר עם הקופון זה 100 ש"ח עד הבית וזה בהחלט שווה לכל הדעות. למען האמת יותר משתלם לקנות 2 מטפים של 1 ק"ג ב200 שקל עם הקופון שזה כולל משלוח עד הבית מאשר לקנות מטף אחד של 2 ק"ג ב 162 ש"ח ולשלם 45 ש"ח דמי משלוח. אני מעדיף שני מטפים של 1 ק"ג על פני מטף אחד של 2 ק"ג. קל וחומר ששני מטפים יותר זולים בגלל הקופון.

אין לי שום קשר לחברה או לחברת הקופונים. רק שאני מציין את כל העובדות כי גם אני בדקתי את הסיפור.

בכל מקרה תודה לפותח השירשור שהביא את המבצע הזה לתשומת לב כולם.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...