Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שוב עזרה בבעיית רשת בייתית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי נתב ROTAL RTA 1025 של בזק שאליו מחובר ישירות מחשב נייח אחד.

יש עוד מחשב נייד שמחובר עם כרטיס רשת של NETGEAR,ועוד מחשב נייח עם כרטיס רשת מובנה של לוגיטק שממש מתקשה לקלוט את הרשת הביתית.

כל ההתקנים בבית קולטים ועובדים מצויין חוץ מהנייח.

קיבלנו מבזק נתב אלחוטי חדש של NETGEAR DGN2200,האם אפשר איכשהוא לחבר אותו בתור כרטיס רשת,רפיטר ,HOTSPOT או כל דבר אחר שיאפשר לנייח לעבוד כמו שצריך?

אין אפשרות למשוך כבלים בכלל ממנו ישירות לנתב של ROTAL בגלל המרחק.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

זה אתר שאליו אני מפנה את כל השואלים כבר מספר שנים. לי הוא עזר לפני כ-3 שנים כאשר הייתי צריך לשרשר מודם-נתב HPNA לנתב אלחוטי, אבל תמצא בו הסברים גם לגבי קומבינציות אחרות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

השתמשתי במדריך הזה ויצרתי AP מהתנב של NETGEAR בצורה קווית

http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm

משום מה הוא רושם לי בסטטוס של ה-NETGEAR שהוא לא מחובר.

הגדרתי לו IP לפי המדריך.

האם אני צריך לתת לו PRIMARY DNS ו-SECONDARY DNS כמו לנתב של ROTAL?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

עריכה:

אני רואה שהנתב שמחובר כרפיטר מקבל את ה-IP הרצוי ואת ה-MAC של הנתב הראשי(ROTAL) וכאשר אני אפשר SSID אני רואה ברשימת ה-WIFI את הנתב של NETGEAR אך אין תעבורה ממנו והנתב מראה לי שהוא בסטטוס מנותק.

מה עושים?:shock:

• תוכן חדש...