Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דרך "חבר אילון" הציעו לי 7 אלף חובה + מקיף ללא צורך במיגון (חוץ אימובילייזר שגם ככה יש).

מה דעתכם על המחיר?

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חברים, הקבוצה ממשיכה לגדול כל הזמן.

לכל מי שמעוניין להצטרף נא לכתוב לי בפרטי את הפרטים הבאי:

שם, ביטוח לנהג מאיזה גיל, האם כל נהג או נהג יחיד, האם יש טופס היעדר תביעות בביטוח מ-1/2/3 שנים אחרונות, איזה איבזור מיגון מותקן ברכב (אם יש), ואי מייל פרטי שאתם זמינים בו.

תודה

טל.

פורסם
דרך "חבר אילון" הציעו לי 7 אלף חובה + מקיף ללא צורך במיגון (חוץ אימובילייזר שגם ככה יש).

מה דעתכם על המחיר?

מה גיל הנהג הצעיר ביותר וכמה שנים "נקיות" יש לך?

the london underground is not a political movement

פורסם

אני קיבלתי הצעת מחיר לא רעה מהסוכנות של צ׳מפיון ״ אלייד״ בסכום של 1490 לחובה ו 2900 למקיף כל נהג מעל 30 ללא עבר תביעות ב 3 שנים אחרונות

פורסם
אני קיבלתי הצעת מחיר לא רעה מהסוכנות של צ׳מפיון ״ אלייד״ בסכום של 1490 לחובה ו 2900 למקיף כל נהג מעל 30 ללא עבר תביעות ב 3 שנים אחרונות

אתה תקבל ממני הצעה טובה יותר באחריות וללא צורך במיגון. תודיע לי אם אתה מעוניין אנחנו מתקרבים להבנות עם סוכן מסוים

עריכה: אתה כבר איתי בקבוצה לא שמתי לב. יניב הצעה יותר טובה מזו בדרך

טל.

פורסם

אחלה, סבבה, אז תרשום תרשום... אותי לקבוצת הביטוח (=

אגב שחכתי להגיד שהביטוח שהם נותנים הוא ל- 13 חודשים (ז"א כ- 6460 שקל ל-12 חודש)

פורסם
אחלה, סבבה, אז תרשום תרשום... אותי לקבוצת הביטוח (=

אגב שחכתי להגיד שהביטוח שהם נותנים הוא ל- 13 חודשים (ז"א כ- 6460 שקל ל-12 חודש)

תפנה בהודעה פרטית ל-talev עם הפרטים שהוא מבקש ותתוסף לרשימה. סתם לשם השוואה ההצעה הטובה ביותר שלי (רק 2 שנות עבר ביטוחי, כל נהג מעל 24, בלי מיגון) יושבת מתחת ל-4800 (מקיף + חובה).

the london underground is not a political movement

פורסם
אז אל תקנה. אתה לא עושה טובה לאף אחד...

מה אתה נעלב כמו ילד קטן/נהג צעיר?

ביטוח לרכב באותו סגמנט(קליאו) מבוטח באיזור ה3000 בלי מיגון ושטויות

אז אם כל הכבוד לציכיות אני לא רואה סיבה הגיונית לשלם יותר, בעצם הרבה יותר במקרה הזה

ומה זה קשור אתה לא עושה טובה לאף אחד? מה אתה היבואן?

פורסם
מה אתה נעלב כמו ילד קטן/נהג צעיר?

ביטוח לרכב באותו סגמנט(קליאו) מבוטח באיזור ה3000 בלי מיגון ושטויות

אז אם כל הכבוד לציכיות אני לא רואה סיבה הגיונית לשלם יותר, בעצם הרבה יותר במקרה הזה

ומה זה קשור אתה לא עושה טובה לאף אחד? מה אתה היבואן?

רחוק מלהעלב.

כל אחד יעשה כראות עיניו, ואת דעותיך חסרות הטעם אתה יכול לשמור לעצמך באופן אישי.

עלות ביטוח - לדעתי - היא לא משהו שיגרום לי לפסול רכב בו אני חושק, לא משנה איזה רכב, וכך בדיוק היה עם האיביזה האקסית בזמנו...

לא, עדיין לא היבואן וגם לא קשור אליו. למזלי.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אוראל, אתה לא יכול להתעלם מהעובדה שהביטוח לפאביה מוגזם (חוץ מהמחיר ש-tralev86 קיבל מהסוכנים). tomy7 קיבל הצעת מחיר של 7K ש"ח (רבאק, על מרצדס אני משלם פחות). לפסול רכב על סמך מחיר ביטוח זו לא פונקציה לרוב, אך כאן מדובר על חריגה מהנורמה והמחירים באמת הזויים משהו. המחיר שלה אולי הופך אותה לאחת הקניות הטובות (אם לא ה-) בסגמנט, אבל מחיר הביטוח הוא די גלולה מרה בכל העסק הקורץ הזה.

פורסם

אלי, אני וחבריי הקרובים - לא משלמים סכומים כאלה. ובטח שלא מחייבים אותנו בהתקנת איתוראן SAVE (שרק מוסיף לעלויות...)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מחירי ודרישות הביטוח שאתם מדווחים אכן הזויים לכל הדעות.

הפאביה שלי מבוטחת דרך הסוכן המשפחתי במגדל, שם דורשים רק קודנית 2 ניתוקים. מקיף 3300, חובה 1400, נסו לבדוק איתם.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
מחירי ודרישות הביטוח שאתם מדווחים אכן הזויים לכל הדעות.

הפאביה שלי מבוטחת דרך הסוכן המשפחתי במגדל, שם דורשים רק קודנית 2 ניתוקים. מקיף 3300, חובה 1400, נסו לבדוק איתם.

מצטרף - משלם אותו סדר גודל.

בסה"כ נראה לי שהמחירים כאן מדברים על נהגים צעירים/חדשים - לכן הביטוח בשמיים. לנהגים ללא תביעות ומעל גיל מסויים ולפי שאר התנאים, מחירי הביטוח כמובן משתנים.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• תוכן חדש...