Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים לאחר הרבה טלפונים מייגעים החלטתי לנסות לארגן קבוצת רכישה לביטוח מקיף לפאביה.

כל מי שרוכש\רכש מוזמן להצטרף ולנסות להוזיל את עלויות הביטוח הגבוהות לרכב.

שימו לב שכמעט בכל חברה איתוראן סייב הפך להיות חובה ואם לא אז כספת.

המעוניינים מוזמנים להגיב או לשלוח הודעה פרטית.

טל

טל.

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני בפנים.

כמה משפיעה התקנת איתוראן וכמה קודנית ? אני מקבל את הרכב בלי אף אחד מהנ"ל. בכלל - איתורן על אוטו של 70K ?!

לדעתי איתוראן או קודנית זה חובה. בחלק מהחברות אמרו לי מינ' כספת כשאיתוראן מבחינתם נחשב רמה אחת מעל. האיתוראן הוא דרישה הזויה לרכב במחיר הזה אבל כנראה שהם יודעים יותר מאשר אנחנו יודעים. הרי זה הכל סטטיסטיקה.

אז אנחנו כבר 2. נשמח לצרף עוד כמה. אני את הרכב שלי אקבל בערך עוד 3 שבועות, בכל מקרה אני לא חושב שתהיה בעיה שכל אחד יתחיל ביום האספקה האישי שלו

טל.

פורסם

איתורן:?:

לפאביה:?:

בקליאו אפילו קודן לא ביקשו (למרות שקיבלתי את זה מתנה).

פשוט הזוי כל הסיפור הזה של הפאביה. אני כפרנציפ לא הייתי שם איתורן save שיש לו עלות חודשית על רכב ב-70K יש גבול לכל תעלול ויותר מזה זה נשמע כמו דיל של החברות ביטוח מול צמפיון ששני הצדדים מרוויחים ואתם משלמים.

:shock:

:king:

פורסם

לאחותי יש פאביה 1.6 2009, במגדל שם היא מבוטחת דורשים רק קודן בלי שום איתוראן או כספת. גם מחיר הביטוח המקיף היה יחסית זול, שווה לבדוק מולם.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

שאלה לרוכשי פאביה, איזה רמת אבזור הרכב מגיע ( הרכב שבמבצע ) , גא׳נטים וכו׳ - אשמח גם לתמונה ...

אוטו-מאניה :-)

פורסם

בחברות הגדולות לא מצאנו עדיין הצעות שיורדות מ4800 בערך למקיף וחובה. דיברתי כמעט עם כולם. דרך סוכני ביטוח הגעתי עד כה ל 2700 מקיף לכל נהג מעל 24 עם עבר ביטוחי נקי, ועוד חובה שזה סביב ה1750. הסוכן הספציפי הזה כבר אמר שיעשה הנחה אם אביא עוד חבר אחד, ואם נהיה כבר יותר אפשר לבדוק אולי עוד נקבל מחיר הוגן בסוף

טל.

פורסם

פשוט הזוי כל הסיפור הזה של הפאביה. אני כפרנציפ לא הייתי שם איתורן save שיש לו עלות חודשית על רכב ב-70K יש גבול לכל תעלול ויותר מזה זה נשמע כמו דיל של החברות ביטוח מול צמפיון ששני הצדדים מרוויחים ואתם משלמים.

מחזק!

תגידו המלך עירום ואתם לא רואים?

אם קליאו עולה אותו דבר ולא דורשים שם שום קודן ובטח לא איתורן, תגיעו כולכם ליבואן, תדרשו ביטוח הוגן(יש לצמפיון חברת ביטוח)ואם לא תבטלו את ההזמנה. יש גבול!

לא יתכן שעל רכב שעולה אותו דבר תשלמו כפול ביטוח, ועוד עם כל הדרישות הללו (איתורנים, חברות אבטחה מפטרלות סביב הרכב, אחזקת פיטבול בתא המטען וכו')

רק לפרופורציות, על האלפא שלי שעלתה 160 אלף לא דרשו איתורן.

פורסם

מחזק!

תגידו המלך עירום ואתם לא רואים?

אם קליאו עולה אותו דבר ולא דורשים שם שום קודן ובטח לא איתורן, תגיעו כולכם ליבואן, תדרשו ביטוח הוגן(יש לצמפיון חברת ביטוח)ואם לא תבטלו את ההזמנה. יש גבול!

לא יתכן שעל רכב שעולה אותו דבר תשלמו כפול ביטוח, ועוד עם כל הדרישות הללו (איתורנים, חברות אבטחה מפטרלות סביב הרכב, אחזקת פיטבול בתא המטען וכו')

רק לפרופורציות, על האלפא שלי שעלתה 160 אלף לא דרשו איתורן.

לא הזוי בכלל.

הפאביה רכב גניב יותר מהקליאו, לצורך העניין, לכן חברות הביטוח דורשות למגן את הרכב כפי שהן דורשות וגם לוקחות פרמיית ביטוח גבוהה יותר מהקליאו, למשל.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
לא הזוי בכלל.

הפאביה רכב גניב יותר מהקליאו, לצורך העניין, לכן חברות הביטוח דורשות למגן את הרכב כפי שהן דורשות וגם לוקחות פרמיית ביטוח גבוהה יותר מהקליאו, למשל.

לא מדויק - הסיבה שהם לוקחים מחיר כזה יקר הוא בכך שצמפיון לא שינו את המחירון אלא עשו מבצע ואז שאתה בא לבטח את מבטח על פי מחירון רישמי (87K? אני לא בטוח) וזה יקר יותר, לגבי האיתורן - נו באמת רכב של 70K לא אמור להיות חובה באיתורן בביטוח שלו. כולה סקודה 1.4 ידנית ם כל הכבוד.

:king:

• תוכן חדש...