Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש דוגמאות של מבחנים שנותנים בראיונות הראשונים בחברות הייטק בתחומים של פיתוח ומערכות מידע.

אם מישהו מכיר מאגר מבחנים/שאלות אשמח לקישור.

תודה מראש.

פורסם

אם אתה בעל תואר אני מניח שכבר לא ישאלו אותך שאלות הגיון מטומטמות, יכולים לשאול אותך שאלות מקצועיות בתחום המשרה (תכנות וכו') יכולים לשאול אותך מה למדת, מה אהבת מה לא אהבת, האם יש לך ניסיון מעשי מתקופת הלימודים, מה אתה מצפה מהמשרה, מה אתה חושב שאתה יכול לתרום.

הקשר הוא או ישיר - פיתוח מערכות מידע, או עקיף - אתה יכול לפתח דברים אחרים מעצם הידע התכנותי. בוגר מערכות מידע יכול לעבוד בפיתוח כמו שבוגר מדעי המחשב יכול לעבוד במערכות מידע.

שני המושגים, מערכות מידע ופיתוח, הם מושגים מאוד רחבים.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אלון - או הו ... יש המון מקומות ששואלים גם שאלות מפגרות וגם שאלות וחידות היגיון.

(וזה בלי קשר לשאלות תיאורתיות מתמטיות ואלגוריטמיות שרלוונטיות).

הוא הפריד בין פיתוח למערכות מידע ולכן שאלתי.

אם זה פיתוח מערכות מידע , נו מילא.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אז לסיכום הדיון:

יש לך עוגה, אתה רוצה לחלק אותה ל 8 חתיכות (כדי שיהיה מספיק לכל הצוות בעבודה), אך אבוי ! הבוס שלך מרשה לך לבצע רק שלושה חתכים, כיצד תעשה זאת ??

:-D

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אבל אם תקפל את העוגה לשתיים היא תיהרס :roll:.

אני למדתי לתואר ראשון במע' מידע וכמובן נכנס בזה גם הרבה תכנות. לכן עניין אותי לדעת אילו שאלות שואלים בראיונות לתחומים האלו.

תודה על הלינק.

• תוכן חדש...