Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש משפחתית מרווחת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש משפחתית לזוג + 3 מרווחת ובעלת באגז' גדול.

חשוב לנו שתהיה אמינה, לא אוכלת דלק ושומרת על הערך ככל הניתן.

התקציב שלנו הוא עד 75,000 ש"ח, שנתון 2006-08.

נשמח לעזרתכם.

תודה רבה

פורסם

שלום,

כמה כיסאות בטיחות יהיו ברכב ומאיזה סוג (כיסאות\בוסטרים)?

מדוע אני שואל - אם לפחות אחד ממושבי הבטיחות הוא בוסטר, ניתן להסתפק ברכב משפחתי רגיל כמו פורד פוקוס או רנו מגאן.

אם שלושת הכיסאות גדולים, תחפשו מיניוואן או רכב משפחתי גדול ("מנהלים").

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בוסטר ושני כיסאות.

עד כמה הפוקס והמגאן אמינים ובטוחים?

יש עדיפות על אחד מהם מבחינת צריכת הדלק, האמינות והשמירה על הערך.

סליחה אני פשוט לא מבין יותר מידי.

פורסם

לשני הרכבים בטיחות מצויינת, בין הטובות (אולי הכי טובה) בסגמנט.

פוקוס כנראה תהיה יותר אמינה ויותר סחירה בעתיד, למרות שכמו בכל רכב נפוץ בליסינג הסחירות זה לא הצד החזק.

מגאן 2008 כיום אפשר לקנות מקרסו טרייד אין (של יבואן רנו) בפחות מ60 אלף ש"ח, עם אחריות היבואן ל 3 שנים (ממש כמו ברכב חדש) + עוד כמה בונוסים (טיפול\ביטוח ועוד).

המבצע נראה די מושך בעיקר בגלל האחריות הארוכה.

בכל זאת, לפני שסוגרים עיסקה, כדאי לוודא שכל המושבים נכנסים בצורה בטוחה (יש כיסאות בטיחות ענקיים, אני לא יודע איזה סוג יש לכם). כמו כן העגלה\ות נכנסות לבגאז' בצורה טובה (גם כן, יש עגלות בעייתיות בגלל הגודל).

אם תמצאו פוקוס סטיישן, זה יהיה הרכב יותר נוח למשפחה שלכם.

כדאי שתדע מראש, שגם פוקוס וגם מגאן רכבים די "כבדים" במובן הסחיבה, פוקוס יותר כבד (במיוחד הסטיישן עם מנוע 1.6).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בפוקוס סטיישן המושב האחורי יותר צר מבפוקוס הרגילה.

בפוקוס אין איזופיקס, נתון חשוב בהתייחס לנוחות עניין חיבור כיסאות בטיחות.

לי אישית לא היה נוח בנהיגה על הפוקוס בהשוואה למגאן (אותה בסוף קנינו אכן דרך המבצע של קרסו)

מבחינת צריכת הדלק לפי מחשב הרכב יוצא לי 1:12.5 בנסיעה משולבת.

אם יש לך שאלות ספציפיות על המגאן אוכל לענות.

עוד אופציה זה טויוטה קורולה. נראה לי שבסכום שציינת ניתן למצוא מ-2009 עם הגיר הרגיל ולא הרובוטי.

מבחינת תא מטען בשלושתם הוא ענק ונכנסת עגלת תאומים לא קטנה +++

מציעה ללכת לראות בעין, לנסות עם הכיסאות והציוד שצריך להיכנס לתא מטען, לעשות נסיעת מבחן ולהחליט.

פורסם
שלום,

אני מחפש משפחתית לזוג + 3 מרווחת ובעלת באגז' גדול.

חשוב לנו שתהיה אמינה, לא אוכלת דלק ושומרת על הערך ככל הניתן.

תודה רבה

המממ.. בעייתי משהו! :roll:

פורסם

לא חושב שתהיה בעיה למצוא ג'טה 2007 ב70K, סה"כ אנחנו (משפחה) נוהגים ברכב כבר 4 שנים ולעולם לא היו תקלות\בעיות מיוחדת, לגבי הגודל, הבגאז' ענק, והמשובים מאחורה סבירים +

• תוכן חדש...