Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מעוניין להרשם אבל יש לי כמה שאלות:

האם יש סיכוי שהמרוץ יתבטל בסוף, ובמקרה זה מה קורה לכל מי שנרשם?

ומה בדיוק קורה לנבחרת שחוזרת מצרפת?? מי מהם יתחרה במירוץ?

תודה.

• תגובות 608
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה רבה על הקמת הפקה ואירוע כל כך מושקע!

איזה כיף שסופסוף יש בארץ אירועים כאלה ברמה כזאת!

שאפו חברים יקרים.

לכל מי שמתלבט שהגיע עד העמוד הזה:

כל מי שהצליח בחייו ונהנה מהדברים הטובים פשוט עשה. קם ועשה.

ביל גייטס התחיל למכור את מערכת ההפעלה שלו (וינדוס) כשהיא מלאה באגים (עד היום הוא עושה את זה.. :roll: )

שומאכר התחיל להתחרות בקארטינג מבלי שיהיה לו מספיק כסף מראש כדי להתפתח ולהתקדם. הוא השיג כסף תוך כדי.

שי אגסי גייס מאות מיליוני שקלים על רעיון (מכונית חשמלית) שמלא בבעיות, שחלקן עדיין לא נפתרו.

"עדיף כישלון מפואר מחלומות במגירה"

גם לפני דייטים עם בחורות אתם לא שואלים מה היא תלבש, כמה היא תיתן לכם בפגישה הראשונה,

האם היא יוצאת עם עוד בחור, כמה מהר היא משתכרת ואם יש מצב לצרף את החברה הכוסית שלה. :twisted:

פשוט תעשו את זה.

תסתכלו על ההזדמנות שלכם: יום חוויתי וכיף, במיוחד לחובבי הספורט המוטורי שבו יש לכם הזדמנות גם לזכות בקורס נהיגה בצרפת, ותחרות בפורמולה רנו בארץ.

אם אתם מחפשים להיות השומאכר הבא, אתם במסלול הלא הנכון (תרתי משמע).

בעיות ותקלות יכולות להיות, אבל מה שבטוח יהיה במיונים זה כיף והנאה.

מחסומים תמיד אפשר להציב בכל תחום, הזדמנות להנות ככה לא יהיו הרבה.

בואו בכיף עם חיוך תנהגו ותהנו, ומקסימום תתקבלו.

אז חלאס עם השאלות והתהיות הלא רלוונטיות, את התחקירים תשאירו לרפי גינת.

סעו מהמקלדת ופשוט תעשו את מה שאתם אוהבים.

גונן

פורסם

סליחה שאני כזה הורס מסיבות. בכל זאת מדובר על משהו חדש הדורש לצאת מהעסק-להפסיד יום עבודה, לדאוג ללינה+טיסות+ארוחות עבור הרפתקאת "חתול בשק".

לכן אני מתאפק בשיניים ולא נירשם. כניראה שאני מעדיף לתת לכם לעבור תקופת הרצה.

תחוו התמודדות עם לחצים. תעברו את המכשולים התמונים מכל הבא ליד (תמיד יש).

תתנסו בתקלות שונות ומשונות ואחרי שהדבר הזה יהיה למוד נסיון וישא פרי. נתקדם.

מה שבטוח שאני אעקוב באדיקות במתרחש..

פורסם
שלום,

נרשמתי לפני שבוע וכל מה שנתבקשתי למלא זה ת.ז. ומספר טלפון. שילמתי דרך PAYPAL וקיבלתי מייל שמאשר את התשלום מהם.

מעבר לכך לא יצרו איתי כל קשר ולא פנו אלי לגבי תאריכים או זימון ליום המיונים. כעת שאני נכנס לאתר ההרשמה אני מגלה שנרשמים חדשים נדרשים למלא הרבה יותר פרטים וגם מקריאת התגובות השונות אני מבין שכבר התחילו לפנות לאנשים לגבי תאריכים.

מכיוון שמדובר במשהו שמתרחש עוד חודש אני חושב שמן הראוי שיפנו אלי כמה שיותר מוקדם ולא יחכו לדקה התשעים שבוע לפני המיונים רק כדי לשמוע ממני שאני לא יכול להגיע כי לא הודעתם לי בזמן.

האם עליי לדאוג או שלחכות בסבלנות שיפנו אלי?

תודה.

אל דאגה עוד השבוע יחזרו לאנשים שנרשמו עם טופס מסודר - זימון ליום המיונים.

פורסם
שלום, אני מעוניין להרשם אבל יש לי כמה שאלות:

האם יש סיכוי שהמרוץ יתבטל בסוף, ובמקרה זה מה קורה לכל מי שנרשם?

ומה בדיוק קורה לנבחרת שחוזרת מצרפת?? מי מהם יתחרה במירוץ?

תודה.

שלב המיונים והטיסה לצרפת+הקורס מובטחים, לכן את התמורה לכסף שלך תקבל ואפילו עוד יותר.

סיכוי שהמירוץ יתבטל תמיד קיים כמו בכל דבר אחר, אבל הסיכוי שהוא יתבטל קלוש ולא נראת סיבה לעין שדבר כזה יקרה שכן יש את כל האישורים והדבר תוכנן עוד מבעוד מועד.

כל מי שחוזר מצרפת עם הרישיון יתחרה במסלול באילת, זאת כמובן במידה והוא עבר את הקורס בהצלחה.

פורסם
בועז שלום

עולות שאלות גם באתר JEEPOLOG אני מציע שתכנס גם לשם.

בהצלחה.

חנן.

אהלן חנן,

בועז אינו עונה בפורום זה, שמי אביחי.

תודה על ההערה אתן התייחסות לפורום הג'יפולוג.

תודה

פורסם
תודה רבה על הקמת הפקה ואירוע כל כך מושקע!

איזה כיף שסופסוף יש בארץ אירועים כאלה ברמה כזאת!

שאפו חברים יקרים.

לכל מי שמתלבט שהגיע עד העמוד הזה:

כל מי שהצליח בחייו ונהנה מהדברים הטובים פשוט עשה. קם ועשה.

ביל גייטס התחיל למכור את מערכת ההפעלה שלו (וינדוס) כשהיא מלאה באגים (עד היום הוא עושה את זה.. :roll: )

שומאכר התחיל להתחרות בקארטינג מבלי שיהיה לו מספיק כסף מראש כדי להתפתח ולהתקדם. הוא השיג כסף תוך כדי.

שי אגסי גייס מאות מיליוני שקלים על רעיון (מכונית חשמלית) שמלא בבעיות, שחלקן עדיין לא נפתרו.

"עדיף כישלון מפואר מחלומות במגירה"

גם לפני דייטים עם בחורות אתם לא שואלים מה היא תלבש, כמה היא תיתן לכם בפגישה הראשונה,

האם היא יוצאת עם עוד בחור, כמה מהר היא משתכרת ואם יש מצב לצרף את החברה הכוסית שלה. :twisted:

פשוט תעשו את זה.

תסתכלו על ההזדמנות שלכם: יום חוויתי וכיף, במיוחד לחובבי הספורט המוטורי שבו יש לכם הזדמנות גם לזכות בקורס נהיגה בצרפת, ותחרות בפורמולה רנו בארץ.

אם אתם מחפשים להיות השומאכר הבא, אתם במסלול הלא הנכון (תרתי משמע).

בעיות ותקלות יכולות להיות, אבל מה שבטוח יהיה במיונים זה כיף והנאה.

מחסומים תמיד אפשר להציב בכל תחום, הזדמנות להנות ככה לא יהיו הרבה.

בואו בכיף עם חיוך תנהגו ותהנו, ומקסימום תתקבלו.

אז חלאס עם השאלות והתהיות הלא רלוונטיות, את התחקירים תשאירו לרפי גינת.

סעו מהמקלדת ופשוט תעשו את מה שאתם אוהבים.

גונן

תודה על התמיכה והפרגון

פורסם
סליחה שאני כזה הורס מסיבות. בכל זאת מדובר על משהו חדש הדורש לצאת מהעסק-להפסיד יום עבודה, לדאוג ללינה+טיסות+ארוחות עבור הרפתקאת "חתול בשק".

לכן אני מתאפק בשיניים ולא נירשם. כניראה שאני מעדיף לתת לכם לעבור תקופת הרצה.

תחוו התמודדות עם לחצים. תעברו את המכשולים התמונים מכל הבא ליד (תמיד יש).

תתנסו בתקלות שונות ומשונות ואחרי שהדבר הזה יהיה למוד נסיון וישא פרי. נתקדם.

מה שבטוח שאני אעקוב באדיקות במתרחש..

Car4fun אתה לא חייב להפסיד יום עבודה שלם, קבע את יום המיונים בשעה שתדרוש ממך לצאת מוקדם יותר מהמשרד או להגיע מאוחר יותר.

נראה לי גם שלא הבנת שאין עלות נוספת או דאגות בנוגע לטיסה וקורס בצרפת, זה על חשבון ההפקה ואירגון של חברת ההפקה, אתה משלם על יום המיונים בלבד.

מסכים איתך מכשולים תמיד יש אבל עד כה אנחנו התגברנו ומתגברים עליהם יפה, ויש לנו נסיון רב בהפקות ולכן אנחנו צולחים אותם בצורה טובה יותר מחברה שהייתה מנסה לעשות זאת ללא נסיון קודם.

משהו שאני חייב להגיד לך, הפרויקט הזה יכול להיות מתוקתק מא' ועד ת' אבל כמו בכל הפקה ואירוע ההצלחה שלה נקבעת ע"י המשתתפים שבאים ונותנים רוח גבית לאירוע, בפעם הראשונה שיש משהו גדול כל כך ומהנה כל כך באמת שציפתי שהרוח הגבית מחובבי רכבים וספורט מוטורי תהיה כמעט אבסולטית למרות ההיסטוריה העגומה בארצנו הקטנטונת.

בכל מקרה מכבד כל החלטה שתיקח ואם לא נראה אותך השנה אז נראה אותך בשנה הבאה.

ובשביל מישהו שהשם שלו הוא car4fun אתה יותר מדי רציני :wink:

פורסם
Car4fun אתה לא חייב להפסיד יום עבודה שלם, קבע את יום המיונים בשעה שתדרוש ממך לצאת מוקדם יותר מהמשרד או להגיע מאוחר יותר.

נראה לי גם שלא הבנת שאין עלות נוספת או דאגות בנוגע לטיסה וקורס בצרפת, זה על חשבון ההפקה ואירגון של חברת ההפקה, אתה משלם על יום המיונים בלבד.

מסכים איתך מכשולים תמיד יש אבל עד כה אנחנו התגברנו ומתגברים עליהם יפה, ויש לנו נסיון רב בהפקות ולכן אנחנו צולחים אותם בצורה טובה יותר מחברה שהייתה מנסה לעשות זאת ללא נסיון קודם.

משהו שאני חייב להגיד לך, הפרויקט הזה יכול להיות מתוקתק מא' ועד ת' אבל כמו בכל הפקה ואירוע ההצלחה שלה נקבעת ע"י המשתתפים שבאים ונותנים רוח גבית לאירוע, בפעם הראשונה שיש משהו גדול כל כך ומהנה כל כך באמת שציפתי שהרוח הגבית מחובבי רכבים וספורט מוטורי תהיה כמעט אבסולטית למרות ההיסטוריה העגומה בארצנו הקטנטונת.

בכל מקרה מכבד כל החלטה שתיקח ואם לא נראה אותך השנה אז נראה אותך בשנה הבאה.

ובשביל מישהו שהשם שלו הוא car4fun אתה יותר מדי רציני :wink:

אני מקווה שהחתימה שלי לא תכלול גם את היוזמה הזו.

רצינות=אחריות. בכל מקרה אני מאחל לכם הצלחה גדולה. בסה"כ יש לנו אינטרס משותף. הצלחת הספורט המוטורי בארץ.

פורסם

מאיזה גילים אפשר להירשם? ראיתי שרשום מגיל 16 ומעלה אבל לא האמנתי, זה נכון?

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

פורסם

אביחי שלום.

בתגובה להודעה שלך ואני מצטט:

"קבע את יום המיונים בשעה שתדרוש ממך לצאת מוקדם יותר מהמשרד או להגיע מאוחר יותר."

יום המיונים יארך יום שלם, או שפשוט יארך בשעה מסויימת כשעה במשך היום?

פורסם
אביחי שלום.

בתגובה להודעה שלך ואני מצטט:

"קבע את יום המיונים בשעה שתדרוש ממך לצאת מוקדם יותר מהמשרד או להגיע מאוחר יותר."

יום המיונים יארך יום שלם, או שפשוט יארך בשעה מסויימת כשעה במשך היום?

יום המיונים יהיה באזור ה3 שעות, שכן אתה צריך להספיק הרבה מתקנים חוויתים ומבחנים.

פורסם
אני מקווה שהחתימה שלי לא תכלול גם את היוזמה הזו.

רצינות=אחריות. בכל מקרה אני מאחל לכם הצלחה גדולה. בסה"כ יש לנו אינטרס משותף. הצלחת הספורט המוטורי בארץ.

הכל בהומור לגבי ההערה על הרצינות.

וכן יש לנו אינטרס משותף שהספורט המוטורי יצליח, מקווה שתחליט לשנות את דעתך ולקחת חלק.

• תוכן חדש...