Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היית למופת לדעתי,

כל הכבוד, נתת עזרה לפצועים, והשוטרת הזאת חתיכת פוסטמה.

ישר כוח :!:

"מתחילים בשיא המהירות ומגבירים לאט לאט.."

(קרמבו - מבצע סבתא).

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

חברים יקרים,

קודם כל אני מודה לכולכם על הבעת התמיכה הכוללת שלכם.

כמו-כן, ניגשתי הערב לתחנת המשטרה ברמת השרון, כדי לברר מה עלי לעשות לפני המשפט באם אני רוצה לבטל את הדו"ח. הפקידה, הפנתה אותי לאחראי פניות הציבור שלהם, שלאחר שיחה קצרה עימו, והסבר על מה שקרה בלילה הוא זימן את השוטרת שכתבה את הדו"ח לשיחה בשלוש עיניים.

השוטרת אמרה שהיא לא ראתה כל סימן שהעיד על זה שאני עוזר והיא ראתה אותי סתם מסתובב שם, למזלי הבאתי איתי בתיק מבעוד מועד את החולצה אותה לבשתי אתמול בלילה, שהייתה מוכתמת בדם.

אמרת לשוטר שאם השוטרת לא שמה לב לזה אז כנראה באמת היא לא הסבה את תשומת ליבה לקורה מסביב, ואם הוא לא מאמין לי שזו החולצה שלבשתי אתמול הוא יכול לשלוח אותה לבדיקת DNA.

בסופו של דבר הוסדרו הדברים - הדו"ח בוטל, האחראי פניות ציבור והשוטרת התנצלו בפני, ואף הודו לי על אזרחות למופת.

בסופו של דבר יצאתי עצבני אך מרוצה - כי בכל זאת צריך לעשות לולאות באוויר כדי לצאת בסדר במדינה הזו, ועצם זה שדו"ח נכתב בעיוורון וללא כל תשומת לב למה קורה מסביב אולי מראה "קצת" על משטרת ישראל.

ואגב - לאלה שאמרו שאולי השוטרת היא צעירה, היא מאוד - היא עדיין ללא דרגה :)

צ'ונגית :lol:

לילה טוב לכם אנשים יקרים ושוב תודה על התמיכה. -> ואם דבר כזה קורה בסביבתכם, גם ללא הכשרה רפואית, קצת עזרה מאדם שהוא לא חלק מהתאונה יכולה להציל חיים - אל תהססו!!

לילה טוב, אלון

פורסם
חברים יקרים,

קודם כל אני מודה לכולכם על הבעת התמיכה הכוללת שלכם.

כמו-כן, ניגשתי הערב לתחנת המשטרה ברמת השרון, כדי לברר מה עלי לעשות לפני המשפט באם אני רוצה לבטל את הדו"ח. הפקידה, הפנתה אותי לאחראי פניות הציבור שלהם, שלאחר שיחה קצרה עימו, והסבר על מה שקרה בלילה הוא זימן את השוטרת שכתבה את הדו"ח לשיחה בשלוש עיניים (אני מבין שכל מכם עצם עין אחת... :wink: ).

השוטרת אמרה שהיא לא ראתה כל סימן שהעיד על זה שאני עוזר והיא ראתה אותי סתם מסתובב שם, למזלי הבאתי איתי בתיק מבעוד מועד את החולצה אותה לבשתי אתמול בלילה, שהייתה מוכתמת בדם.

אמרת לשוטר שאם השוטרת לא שמה לב לזה אז כנראה באמת היא לא הסבה את תשומת ליבה לקורה מסביב, ואם הוא לא מאמין לי שזו החולצה שלבשתי אתמול הוא יכול לשלוח אותה לבדיקת DNA.

בסופו של דבר הוסדרו הדברים - הדו"ח בוטל, האחראי פניות ציבור והשוטרת התנצלו בפני, ואף הודו לי על אזרחות למופת.

בסופו של דבר יצאתי עצבני אך מרוצה - כי בכל זאת צריך לעשות לולאות באוויר כדי לצאת בסדר במדינה הזו, ועצם זה שדו"ח נכתב בעיוורון וללא כל תשומת לב למה קורה מסביב אולי מראה "קצת" על משטרת ישראל.

ואגב - לאלה שאמרו שאולי השוטרת היא צעירה, היא מאוד - היא עדיין ללא דרגה :)

צ'ונגית :lol:

לילה טוב לכם אנשים יקרים ושוב תודה על התמיכה. -> ואם דבר כזה קורה בסביבתכם, גם ללא הכשרה רפואית, קצת עזרה מאדם שהוא לא חלק מהתאונה יכולה להציל חיים - אל תהססו!!

לילה טוב, אלון

אלון,

קודם כל כל הכבוד על ההתנהגות.

לגבי הדו"ח.

אני מאמין שהשוטרת באמת חשבה שעזבת את הרכב כדי לראות את התאונה , ולא על מנת לעזור , ולכן רשמה לך (בצדק ,מבחינתה) את הדו"ח.

היא לא יכולה לבטל לך את הדו"ח במקום , אלא תיאלץ לפנות לתחנה עם פרטי המקרה. לדעתי הציטוט שעמית הביא בתוספת מספרי הטלפון של העדים יגרמו לביטול הדו"ח ללא בעייה.[/size]

אתה יכול לציין במכתב את אכזבתך לאור העובדה שעצרת לסייע וכו'...

מה שמפריע הוא זה שהיא לא הסבירה לך את זה במקום. הייתה חוסכת ממך את כל התהייה והעצבים.הדו"ח עצמו , בנסיבות כפי שהיא ראתה אותן ברגע הגיעה למקום (וזכור שהיא לא ידעה שהיית עסוק בטיפול בנפגעים) , היה במקום.

מה לעשות , יש למשטרת ישראל עוד הרבה מה ללמוד בנושא התנהגות עם האזרח :?

אם היא הייתה בן אדם , הייתה עושה עבורך את העבודה באמצעות הקשר המשטרתי , אבל נפלת כנראה על אחת שלא איכפת לה.

אם לא תצליח לבטל , דבר איתנו - אני מניח שעו"ד אחד או שניים לענייני תעבורה ישמחו לעשות מזה מטעמים...

I rest my case...

Objection !

סחתיין... :wink:

• תוכן חדש...