Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

יש לי חיישני רוורס באוטו שפשוט מתריעים מתי שבא להם, בלי שום קשר לזה שיש או אין מכשול מאחורי הרכב.

החיישנים מגיעים עם צג מראה.

האם אני צריך לקנות עכשיו סט שלם של חיישנים כולל מראה, או שפשוט רק להחליף את החיישנים הסוררים ולחבר אותם למראה?

תודה.

פורסם

מי מה שאני מבין ויכול להיות שלא ב100 אחוז נכון, אחד (או כולם) נפגע בתאונת חנייה - אפילה לחיצה קטנה על הפח מספיקה כדי לפגוע בהם. אם תמצא מקום הוגן, הם יבדקו איזה מהם נפגע ויחליפו רק אחד. אם נפגע יותר מאחד - עלות החלפה תהיה שווה פחות או יותר לסט חדש.

מכל מקום העסק לא יקר.

פורסם

תבדוק את הכוון של חיישנים שהם מכוונים ישר ולא מסתכלים למטה. היה לי בעיה כזו באוטו אז פשוט לחצתי על כל חיישן מלמלה ואז היה קליק ( זה אומר שחיישן הסתדר למקום שלו ) ואז הכל הסתדר לי. בהצלחה

Alex :wink: 0544459592

נא לא להתקשר בשבת וחגים

פורסם

מומלץ מאוד וכדי לבדוק שחיישנים לא זזו מהחורים שלהם אומשהו כזה תבדוק שהם יושבים טוב ולא בולטים משום צד וצמודים עד הסוף

Alex :wink: 0544459592

נא לא להתקשר בשבת וחגים

• תוכן חדש...