Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי פורד פוקוס 2008, הרדיו דיסק לא קורא MP3,

השאלה היא כזאת,האם ניתן לצרוב תוכנה כלשהי על הרדיו דיסק שיוכל לקרוא MP3?אם לא,מה האפשרויות שלי?

אין לי יציאת AUX(כלומר היא לא מחוברת).

תודה.

פורסם
שלום לכולם,

ברשותי פורד פוקוס 2008, הרדיו דיסק לא קורא MP3,

השאלה היא כזאת,האם ניתן לצרוב תוכנה כלשהי על הרדיו דיסק שיוכל לקרוא MP3?אם לא,מה האפשרויות שלי?

אין לי יציאת AUX(כלומר היא לא מחוברת).

תודה.

האפשרות שלך היא לקנות מתאם למכשיר 1 או 2 דין ומכשיר מחברה אפטרמרקט

פורסם
האפשרות שלך היא לקנות מתאם למכשיר 1 או 2 דין ומכשיר מחברה אפטרמרקט

האמת שקניתי מסגרת דאבל דין מסוג זה. המוכר טוען שזה מתאים לפורד פוקוס 2008 אבל כשקיבלתי אותו,הצמדתי את החלק החיצוני אל הרדיו דיסק בשביל לראות אם הוא מתאים ואני לא מבין איך בדיוק הוא יתיישב לי במקום הרדיו דיסק הישן?

הרדיו דיסק שיש לי נראה כך:

140325d1254050668-new-focus-cd6000-removal-help-plz-photo-focus.jpg

אגב,מה זה חברה אפטרמרקט?מה הם מייצרים?אי אפשר להתקין רדיו דיסק אחר שכבר יש אצלי?

פורסם

Aftermarket = מוצרים שחברות אודיו מייצרות שאפשר להתקין במקום המערכת המקורית (זה יכול להיות כל דבר כולל ר"ד, רמקולים, מגברים וכו'). אז כן אתה אמור להיות מסוגל להתקין את מה שאצלך

המתאם מסגרת שקנית לא מתאים למערכת שלך, אתה צריך משהו כזה לדעתי.

פורסם
Aftermarket = מוצרים שחברות אודיו מייצרות שאפשר להתקין במקום המערכת המקורית (זה יכול להיות כל דבר כולל ר"ד, רמקולים, מגברים וכו')..

Aftermarket זה שם החברה?יש אותה בארץ?

פורסם

בוקר טוב

MoranLan המסגרת שהמלצת לו היא לא מתאימה לשנתון של הרכב שלו אלא לשנה אחורה

הוא צריך את המסגרת היותר חדשה עם הפלסטיקה של הבלינקר

הפלסטיקה קיימת על המדף בארץ והיא לא כל כך יקרה

אם תצטרך לעוד עזרה אשמח לעזור

שבוע טוב

דרור

פורסם
בוקר טוב

MoranLan המסגרת שהמלצת לו היא לא מתאימה לשנתון של הרכב שלו אלא לשנה אחורה

הוא צריך את המסגרת היותר חדשה עם הפלסטיקה של הבלינקר

הפלסטיקה קיימת על המדף בארץ והיא לא כל כך יקרה

אם תצטרך לעוד עזרה אשמח לעזור

שבוע טוב

דרור

שלום דרור,תודה על תגובתך.תוכל בבקשה להגיד מה שם המוצר שכולל את הפלסטיק שאני צריך ואיפה אני יכול להשיג אחד כזה?אם אפשר גם תמונה להמחשה.

מיכאל

פורסם

היי מיכאל

שם המוצר הוא פשוט כמו תפקידו "מתאם דאבל דין לפוקוס"

תמונה אני מעלה לך

איך ניתן להשיג אותו זה: אם תוכל ליצור איתי קשר או להזמין מחנויות שמתעסקות בהרכבת דאבלים

בהצלחה

דרור

focus.jpg

פורסם
היי מיכאל

שם המוצר הוא פשוט כמו תפקידו "מתאם דאבל דין לפוקוס"

תמונה אני מעלה לך

איך ניתן להשיג אותו זה: אם תוכל ליצור איתי קשר או להזמין מחנויות שמתעסקות בהרכבת דאבלים

בהצלחה

דרור

נניח אני רוכש מתאם כמו בתמונה שצירפת,איך אני מכניס לשם ר"ד 1 דין שכבר נמצא אצלי?אני לא צריך מסגרת?

ועוד דבר,בתמונה למסגרת יש פינות ישרות ור"ד שלי הוא עם פינות עגולות,או שהתמונה הזאת רק לצורך המחשה??

פורסם

מיכאל התמונה היא לצורך הבנת הרעיון

המסגרת הזו היא לפוקוס ישן יותר משלך ונכון הפוקוס שלך צריך מסגרת קצת יותר אליפטית שקיימת במלאי באותה מידה

במידה ואתה צריך לאחד דין אז מוסיפים תא מגירה מתחת לרדיו ובתוך המסגרת, זו כבר לא הבעיה

דרור

• תוכן חדש...